HABERLER>STİL
19 Mayıs 2022 Perşembe - 11:21

Hande Erçel'in tarzının fiyatı dudak uçuklattı

Meslektaşı Kerem Bürsin ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlamıştı. "Her şey yolunda" diyerek aşk iddialarını doğrulayan Erçel, son olarak dijital bir platformun Türkiye etkinliğinde giydiği elbisenin fiyatıyla adından söz ettirdi.

Hande Erçel in tarzının fiyatı dudak uçuklattı

'Sen Çal Kapımı' adlı dizinin setinde tanışan Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı, Maldivler'de ortaya çıkmıştı. 2021 yılında aşk yaşadıkları belgelenen ikili, geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Kaan Yıldırım ise; geçen yıl Hadise ile aşk yaşamıştı. İlişkileri bir yıl süren çift, ayrıldıklarını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Kaan Yıldırım ise, 2019’da Ezgi Eyüboğlu’dan boşanmış, 2021 yazında Hadise’den ayrılmıştı. Yıldırım, Ocak ayı sonunda "Kalbim boş. Belki ‘14 Şubat’ta Uraz Kaygılaroğlu ile romantik bir yemek yeriz" diye espri yapmış; adı üç hafta önce de Kerem Bürsin’den yeni ayrılan Hande Erçel ile anılmıştı.

BAŞ BAŞA TATİL YAPTILAR

İkili aşk iddialarını yanıtsız bırakmıştı. Ortaya atılan söylentilere gülüp geçen Hande Erçel ile Kaan Yıldırım’ın ilişkisi, İngiltere’de belgelenmişti. Gossippasta'nın haberine göre; ikili Londra’da baş başa tatil yaparken görüntülenmişti.

Hande Erçel'in, Kaan Yıldırım ile çıkan aşk iddialarına yakın çevresine, "Kimseyle aşk yaşamıyorum. Kafamı dinleyeceğim bir süre" dediği öğrenilmişti.

"ARTIK DÖNÜŞ YOK"

Kerem Bürsin, Hande Erçel'le barışmak için yakın çevresini devreye sokmuş; ancak Hande Erçel’in arkadaşlarına "Tamamen bitti, artık dönüş yok" dediği ifade edilmişti.

Önceki haftalarda yeni bir aşka yelken açtığı Kaan Yıldırım ile Londra tatilinden dönen Hande Erçel, önceki gün Etiler’de objektiflere yansımıştı. Yüzünün güldüğü görülen 28 yaşındaki oyuncu, aşk hayatıyla ilgili konuşmuş; keyfinin çok yerinde olduğunu belirten Erçel, "Her şey yolunda, çok iyiyim" şeklinde konuşmuştu.

KAAN YILDIRIM İTİRAFI

Londra tatili sorulan güzel oyuncu, "Bu aralar birazcık tatil yaptım, evet" yanıtını vermişti. Erçel, Kaan Yıldırım’la birlikteliğiyle alakalı ise şu açıklamayı yapmıştı:

"Ben çok iyiyim, her şey yolunda. Çok güzel."

"GEREKSİZ SORU"

Eski sevgilisi ve son dizisindeki partneri Kerem Bürsin’le ayrıldıkları hatırlatılan ünlü oyuncu, "Arkadaşlığınız devam ediyor mu?" sorusu üzerine, "Çok gereksiz bir soru oldu. Olur mu öyle şey? Bu şeyleri konuşmayalım hiç, gerek yok" demişti.

"BERABER OYUN İZLEDİK"

Geçtiğimiz günlerde ise Etiler’deki menajerlik şirketi çıkışı görüntülenen oyuncu, kendisine gösterilen yoğun ilgiye, "Neden buradasınız?" diye takılmıştı. Sevgilisi Kaan Yıldırım’la çıktığı Londra tatili hatırlatılan Erçel, "Güzeldi her şey. Beraber oyun izledik” demişti.

UTANGAÇ TAVIRLAR SERGİLEDİ

Muhabirlerin "Güzel deyip Kaan Bey'le olan ilişkinizle alakalı soruları geçiştiriyor sunuz?" sözleri üzerine ünlü isim, "Oyunlar izledim, müzikale gittik, çok güzeldi” diye utangaç tavırlar sergileyip açıklamalarını tekrarlamıştı. İş toplantıları arasında mekik dokuduğunu söyleyen Erçel, "Buradan başka bir toplantıya yetişeceğim, şu an bir yoğunluk var, onu yapmaya çalışıyoruz. O yüzden bu aralar çok sık karşılaşacağız” şeklinde konuşmuştu.

ELBİSESİNİN FİYATI ORTAYA ÇIKTI

28 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak dijital bir platformun Türkiye etkinliklerine katılarak, çekilen bir karesini de sosyal medya hesabından paylaştı.

Kariyeri ve özel hayatıyla olduğu kadar tarzıyla da birçok kişinin beğenisini kazanan Erçel'in etkinlik için tercih ettiği elbise, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

'Fenomenler Ne Giymiş' hesabı, Hande Erçel'in beğenilen tarzının fiyatını öğrendi. Ünlü ismin gecede giydiği siyah parıltılı, uçları tüylü elbisesinin fiyatının 5 bin 318 TL olduğu ortaya çıktı.

Sevenleri Erçel'e, "Asil kadın, hep şık ve başarılı", "Hande çok güzel olmuş, prenses ya" ve "Muhteşem" gibi yorumlar yaptı.

 
Gümrüklerde kaçakçılara göz açtırılmadı
 
Dışişleri'nden Yunanistan'a sert tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baggy (bol) pantolonların yükselişi
Kot pantolonlar, gardırobumuzun en kurtarıcı giy-çık parçasıdır. Ancak ...
Transparan kıyafete Demet Akalın'dan olay yorum!
Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren sürüdüren ...
Gülşen'den eleştirilere yanıt: İşimi yapıyorum
Gülşen, kostümleri ve sahne şovuyla ilgili eleştirilere yanıt verdi: “Ben sadece işimi yapıyorum.”
 
Kırmızı halıda dekolte şov!
House Of Gucci'deki Patrizia Reggiani rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında ...
Mikro çanta modası
Dev çantalara veda… Çünkü el kadar çantalar moda oldu.
Seda Üren, Milano modasını Nişantaşı'na taşıdı
Alışveriş için City's Nişantaşı'nı tercih eden Seda Üren, Milano'dan aldığı ...
 
Ezgi Mola 25 yıl öncesine döndü!
Bir süredir TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide ...
2022'nin yükselen jean trendleri
Jean, trendlere bakılmaksızın gardırobunuzun demirbaşlarından bir tanesidir. ...
Rihanna'nın hamile stili gündem oldu
Rapçi sevgilisi ASAP Rocky ile bebek sevinci yaşayan Barbadoslu şarkıcı ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva