HABERLER>SPOR
29 Ekim 2015 Perşembe - 23:49

Hacıosmanoğlu: Kadınlardan bin kere özür dilerim

Trabzonspor Başkanı olaylı maç sonrası söylediği sözler nedeniyle özür diledi.

Hacıosmanoğlu: Kadınlardan bin kere özür dilerim

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, olaylı Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle CNN Türk’te özür diledi.

Hacıosmanoğlu'nun özellikle kadınlar ile ilgili kullandığı cümleler bugün tüm Türkiye’deki kadınlardan büyük tepki görmüştü.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ile HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da, Hacıosmanoğlu’nun kadınlar hakkında söylediği sözler için sert eleştirilerde bulunmuştu.
 
İŞTE HACIOSMANOĞLU’NUN CANLI YAYINDA SÖYLEDİĞİ O SÖZLER;
Ben bir spor kulübü başkanıyım. Şahsi bir meselem değil, milyonlarca Trabzonspor sevdalıları için konuşuyorum. Sezon başından bu yana yenilen haklarımız ortada… Bu kadar büyük bir camiaya zulmetmenin kimseye hakkı yok. Bu şehir küçümsenecek bir şehir değil. Biz Trabzon’da oynanan maçlarda olaylar çıkmasın diye elimizden geleni yapıyoruz. Söylediklerimi bugün çarpıtıp çarpıtıp yayınladılar. Dün sportif olarak konuştum. Bugün milletvekilinden tutun, genel başkanlarına kadar; sanki başka işleri yokmuş gibi bu olay hakkında konuşuyor.
 
"KADINLARA KARŞI AŞAĞILAMA OLMASI AHLAK DIŞI BİR SÖZDÜR"
Alınan üzülenler varsa bundan kahrolurum, bin kere özür dilerim. Beni doğuran annem de bir kadın, çocuklarımın annesi de bir kadın. Tüm kadınlara saygım var. Mecazi anlamda söylenen bir sözdür. Kadınlara karşı aşağılama olması ahlak dışı bir sözdür. Bu bize yakışmaz. Samimi olarak benim sözlerimden incinen bütün hanımefendilerden özür dilerim. Art niyetli olarak bunu kullanan, milletvekili de olsa, özür dilemiyorum.
 
DEMİRTAŞ'A YÜKLENDİ
Bir partinin genel başkanı Selahattin Demirtaş… Ben spor alanı içinde konuşuyorum ve konuştuklarım sporla ilgili. Siyasi kavgalarını nerede verecekse versinler. Demirtaş’a Trabzon çok bol gelir. Trabzonspor ve Trabzon hakkında konuşmak onun haddi değil. Biz adam gibi yaşayacak yerde kadın gibi hür yaşarız, diyor. Biz hür yaşıyoruz. Ona sormak lazım ki, kadınlara bu kadar önem veriyorsa körpe kız çocuklarını dağlara çıkarıp da dağlarda insanlık dışı ortamda yaşatırken vicdanları sızlamıyor mu?
 
"HAKEMLERE ÇAY-KAHVE VE YEMEK VERİN DEDİM"
Bir kulüp başkanı kolluk kuvvetlerinin olduğu yerde insanları nasıl alıkoyabilir? O kadar kalabalığın olduğu yerde hakemler nasıl dışarı çıkabilir zaten? Ben arkadaşlarıma, “Hakemlere çay-kahve ve yemek verin” dedim. Güvenlik sağlanınca da dışarı çıktılar zaten. Dün gece stadın oradaki insanlar sinir olarak çok dolmuş durumdaydı.
 
“TÜRKİYE CUMHURİYETİ BU KADAR ACİZ Mİ YA?”
Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, kulüp başkanını arayacak da müsaade isteyecek. Türkiye Cumhuriyeti bu kadar aciz mi ya? Böyle bir şey olabilir mi yani? Ben Federasyon başkanını da MHK başkanını da ayrı tuttum bu işlerden… Farklı oyunlar oynanıyor. Zaten Trabzonspor’un şike olayından dolayı şampiyonluğu elinden alınmış, tüm şehir dolmuş içinde… Bu olaylar neden Trabzonspor’a yapılıyor? Bu oyunlar bu şehirde yapılıyorsa, manipülasyonlar oluyor.
 
Fenerbahçe maçında da olaylar oldu. Biz o gün de mücadele ettik ki kimse zarar görmesin diye çaba harcadık. Fenerbahçe de o gün geç çıktı. Cumhurbaşkanı’nın bizi aradığı yalandır.
 
"O LİDER İÇİN ÖLMEYE HAZIRIM" DEMİŞTİ
Bu arada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hakemlerin serbest bırakılması konusunda kendisini telefonla aradığı iddiasını yalanlayan İbrahim Hacıosmanoğlu, sabah 05.45'te Trabzon'da düzenlediği basın toplantısında konu ile ilgili olarak şunları söylemişti:
 
"Beni arayan kişinin ismini açıklamama gerek yok, herkes anlar. Ben bu millete hizmet eden, benim çocuklarıma güçlü bir ülke bırakacağına inandığım, dünya konjonktürünün de gitsin diye üzerine oyun oynadığı bir lideri var Türkiye'nin. Bugün onun için ölmeye de hazırım. Bunu kendisine de söyledim. Türkiye'nin dünyaya rezil olmaması adına, yıllardan beri Trabzonspor'a yapılan bu silsilenin bedelinin ödenmesi gereken gündü."
 
Bu sözlerin ardından gazeteler Hacıosmanoğlu'nu arayan kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu yazmıştı.

 
Ege’nin dört bir yanında Cumhuriyet coşkusu
 
Babacan’dan çarpıcı 1 Kasım yorumu: Bizim açımızdan…
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ksk 30 Ekim 2015 Cuma 14:29

Vah memleketim vah düştüğün hallere bak.Hakemlerde biraz yürek varsa tüm liglerde maçlara çıkmasınlar da böyle tiplerde kendini bir şey zannetmesinler.Olaya bakarmısınız Cumhurbaşkanı kulüp başkanını arayıp hakemleri salsın diye rica ediyor.Vah ülkem vah...

Yorumu oyla      15      5  
30 Ekim 2015 Cuma 10:18

Mafya devlete kafa tutuyor,sözün Bittiği yer

Yorumu oyla      16      5  
30 Ekim 2015 Cuma 07:24

Ülke mafyaya teslim olmuş,trabzonda vali ,emniyet müdürü garnizon komutanı ne iş yapar

Yorumu oyla      16      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göz-Göz ‘Demir’e çarptı: 1-3
Sarı-kırmızılı takım Altınordu mağlubiyetinin ardından taraftarı önünde ...
Kaf-Kaf son topta yıkıldı: 66-68
Turkısh Airlines Euroleague C Grubu'nda Pınar Karşıyaka, evinde Zalgiris ...
Türk futbolu için büyük umut: Bir devir İzmir'de sona erecek mi?
Türk futbolunun en köklü ve keskin rekabetlerinden birini yaşayan Karşıyaka ...
 
Trabzonspor Başkanı'ndan canlı yayında şok sözler
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, olaylı Gaziantepspor maçının ...
Bucaspor’da Suat Kaya dönemi
Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta son sırada yer alan Bucaspor'da Tolga ...
Altay’a Başkan Kocaoğlu dopingi!
Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta stat sorunu nedeniyle göçebeye dönen ...
 
İzmir futboluna kardeşlik filmi!
İzmir futbolunun iki ezeli rakibi Karşıyaka ve Göztepe kulüplerine forma ...
Arkas Şampiyonlar Kupası'nı 4. kez kazanamadı
Erkekler Voleybol 1'inci Ligi'nin son şampiyonu Arkasspor, Bursa'da oynanan ...
Kaf-Kaf’ta İbricic gidici
Karşıyaka’nın sezon başında büyük umutlarla renklerine bağladığı Senijad ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva