HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Ocak 2020 Pazartesi - 15:43

Gümrükçü’den çarpıcı açıklama: Bu saldırıyı yapanlar mafyalardır!

Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü, “Ali Rıza Koçer’e yapılan saldırı Çiğli halkına, Çiğli Belediyesi’ne, bizim temsil ettiğimiz tüm değerlere yapılmıştır. Ali Rıza Koçer Çiğli demektir. Ali Rıza Koçer demek ağabeylik, dostluk demektir, sağ sol demeden herkesin hakkını temsil ettiği yürüyen bir emek demektir. Bu saldırıyı yapanlar mafyalardır ” dedi.

Gümrükçü’den çarpıcı açıklama: Bu saldırıyı yapanlar mafyalardır!

EGEDESONSÖZ- Çiğli Belediyesi’nin EVKA 6 Mahallesi'nde yaptığı Şehit Astsubay Uğur Görkem Harmankaya Parkı'nın açılışı gerçekleşti. Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün ev sahipliği yaptığı programa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri, belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Geçtiğimiz gün evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Koçer’e destek veren Başkan Gümrükçü ve CHP’liler yaşanan olayı kınadı.

Gümrükçü, “2020 bizim için değişim ve gelişim yılıydı. Belediyemizin logosunu değiştirdik. Bu değişim süreci için canla başla çalışıyorduk. Bugüne kadar bu sürece destek olan AK Partili, Milliyetçi Hareket Partili (MHP) meclis üyeleri, CHP Ailemiz ve belediye çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Geçmişte Çiğli birçok anlamda olumsuzlukla anılan ama kabuğunu kırmaya başlayan bir ilçeydi” dedi.

ALİ RIZA KOÇER DEMEK ÇİĞLİ DEMEKTİR!
Koçer’e yapılan saldırı için de konuşan Gümrükçü, “Cumartesi Günü Başkan Yardımcımız Ali Rıza Koçer’e yapılan saldırı Çiğli halkına, Çiğli Belediyesi’ne, bizim temsil ettiğimiz tüm değerlere yapılmıştır. Ali Rıza Koçer Çiğli demektir, Ali Rıza Koçer demek ağabeylik, dostluk demektir, sağ sol demeden herkesin hakkını temsil ettiği yürüyen bir emek demektir. Ali Rıza Koçer demek Çiğli halkı demektir, 9 aydır da Çiğli Belediyesi demektir. Bu saldırı belediyemize yapılmıştır. Failleri önce yargı önünde sonra cezaevinde inşallah çürüyecektir. Buradan lanetliyorum. Bu saldırıyı gerçekleştirenler değişime karşı olan gerici diyeceğimiz odaklar, imar çeteleri, rant çeteleri, mafyalardır. Biz bunlarla mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu değişimin önüne hiçbir kuvvet geçemez” açıklamasını yaptı.

Şehit Astsubay Uğur Görkem Harmankaya’nın adının bu park ile ölümsüzleşeceğini belirten Başkan Gümrükçü, “Çiğli,  kahramanlar yetiştirmiştir, yetiştirmeye devam edecektir. Bugüne kadar FETÖ’ye nasıl karşı durduysak, PKK ile mücadeleye destek olduysak şimdi de Çiğli’de şer odaklarına geçit vermeyeceğiz. Yaz aylarında Uğur Görkem Harmankaya kardeşimizi kaybettik, o gün de bugün de acısını yüreğimizde hissediyoruz. Devletin ve halkın yaşatması gereken, öldüğünü asla kabullenmememiz gereken bir arkadaşımız. Uğur Görkem Harmankaya ölmedi yaşıyor, bizim aramızda, bizimle birlikte bu parkta çocuklarla birlikte olmaya devam edecek. Acılı ailesine tekrar saygıyla selamlıyorum. Anısı anımızdır, kahramanlığı asla unutulmayacak. Bu mahalledeki çocuklar onun kahramanlık hikayesi ile büyüyecek. Bu park onun ölümsüzlüğünün simgesi olacaktır” açıklamasını yaptı.

 
Alsancak için 36 saatlik fikir maratonu
 
İzmir'deki faciada yürek yakan detay!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alsancak için 36 saatlik fikir maratonu
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Açık İnovasyon Derneği işbirliğiyle organize ...
İzmir'in duvarları konuşuyor!
İzmir’deki iki sokak resmi “Street Art Cities”in 2019 Aralık ayı seçkisine ...
Kültürpark'ın tarihi mekanlarında restorasyon başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark’taki Ada ve Göl Gazinoları'nın ...
 
Narlıdere'de 'riskli alan' ilan edilen 4 mahallede dönüşüm beklentisi
İzmir'in 70 bin nüfuslu ilçesi Narlıdere'nin 11 mahallesinden 4'ü, gecekondu ...
Kemalpaşa’ya modern eğitim kompleksi
Kemalpaşa Belediyesi ilçenin önemli bir ihtiyacını giderecek, üniversite ...
Karşıyaka’da ‘Memleketin Ruh Sağlığı’ konuşulacak
Karşıyaka Belediyesi’nin “Ayın Konuğu” etkinliklerinde, Ocak ayının konuğu ...
 
Bayraklılı öğrencilerden dayanışma projesi 
Bayraklı Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencileri, okullarında başlattıkları ...
Çiğli'de yollar yenileniyor
Çiğli Belediyesi, ilçede yaşanan trafik sorununa çözüm üretmek ve kent ...
Menderes'te günaydın çorbası
Menderes Belediyesi tarafından İzban Cumavosı İstasyonu’nda her sabah ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva