HABERLER>STİL
23 Mayıs 2022 Pazartesi - 10:25

Gülşen tarzıyla tam not aldı

Son dönemde hem şarkıları, hem de iddialı kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren ve sahne kostümleriyle ilgili başlayan tartışmada destek aldığı kadar da eleştirilen Gülşen, konserinden yeni karelerini paylaştı. Kendi koleksiyonundan giydiği bir parçayla tam not alan şarkıcı, yine gündem olmayı başardı.

Gülşen tarzıyla tam not aldı

Şarkıcı Gülşen, son dönemde tercih ettiği sahne kıyafetleriyle ilgili hem meslektaşları hem de bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. Eşi Ozan Çolakoğlu'ndan boşanacağına dair iddiaları yalanlayan Gülşen, kendisine gelen tepkilere de yanıt vermişti.

"HİÇBİR SIFATIN KÖLESİ DEĞİLİM"

45 yaşındaki ünlü isim, sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yayınlamış ve "Evet, ben bir anne babanın kızı, evet bir erkeğin eşi ve bir yavrunun annesiyim. Babasının kızı, bir erkeğin karısı, bir çocuğun annesi olmaktan öte ben aklı ve düşünme yeteneği olan, özgür iradeye sahip bir insanım. Bu sıfatlardan fazlasıyım. Hiçbir sıfatın kölesi değilim. Kimseye ait değilim. Ben kendimim. Kendime aitim" diye yazmıştı.

"NE VAR BUNDA?"

Yeni şarkısı 'Lolipop'u yayınlayan ünlü popçu, sonrasında ise sahne programında bir arkadaşının kucağına oturduğu görüntülerle gündem olmuştu. Olayın ardından Ataşehir'de konser veren Gülşen, şarkı aralarında sevenleriyle sohbet etmeyi ihmal etmemiş ve büyük yankı uyandıran görüntülerle ilgili konuşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

 

"Çok güzel görünüyorsunuz. Ben dayanamıyorum yanınıza geleceğim. En son yine sahneden indiğimde bir arkadaşımın kucağına oturdum, olanlar oldu. O gün çok mutluyduk. Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi hissetim. Sonra da arkadaşımın kucağına oturdum. Ne var bunda?"

YENİ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Şarkıcı, son olarak konserinden yayınladığı yeni fotoğraflarla adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü bir marka ile iş birliği kapsamında çıkardığı koleksiyonundan rengarenk, göbek dekolteli elbisesiyle sahneye çıkan Gülşen, konser anında çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabında 1,7 milyon takipçisi bulunan Gülşen'in, "Koleksiyonumuzun en bayıldığım parçalarından biriyle bu kez Bodrum’a gittik yazı getirmeye. Hem yazın gelişini, hem 19 Mayıs Bayramı’mızı coşkuyla kutladık" notunu yazıp, lolipop ve güneş emojisi koyayarak paylaştığı pozları, 22 bine yakın beğeni aldı.

Hayranları, ünlü ismin bu gönderisine, "Çok güzel bir koleksiyon olmuş Gülşen hanım. Çok zevklisiniz", "Bu güzelliğin, zarafetin, asaletin ne olacak peki?", "Sahneye çok yakışıyorsun" ve "Elbise çok yakışmış" gibi 200'e yakın yorum yazdı.

NE OLMUŞTU?

İzzet Yıldızhan, Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili soru yöneltilince, dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Türkücü, şöyle konuşmuştu:

"Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz. Ve dikkat de etmeliyiz."

Yıldızhan'ın bu sözleri, kimileri tarafından tepki alırken, kimileri tarafından da doğru bulunmuş; sahne kostümleri tartışmasına birçok ünlü dahil olmuştu.

 

 
Güzelbahçe'de Türk Halk Müziği gecesi
 
Nedim ATİLLA yazdı... Gezegen için iyi haber: Kripto paralar çöküyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hande Erçel'in tarzının fiyatı dudak uçuklattı
Meslektaşı Kerem Bürsin ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Hande ...
Baggy (bol) pantolonların yükselişi
Kot pantolonlar, gardırobumuzun en kurtarıcı giy-çık parçasıdır. Ancak ...
Transparan kıyafete Demet Akalın'dan olay yorum!
Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren sürüdüren ...
 
Gülşen'den eleştirilere yanıt: İşimi yapıyorum
Gülşen, kostümleri ve sahne şovuyla ilgili eleştirilere yanıt verdi: “Ben sadece işimi yapıyorum.”
Kırmızı halıda dekolte şov!
House Of Gucci'deki Patrizia Reggiani rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında ...
Mikro çanta modası
Dev çantalara veda… Çünkü el kadar çantalar moda oldu.
 
Seda Üren, Milano modasını Nişantaşı'na taşıdı
Alışveriş için City's Nişantaşı'nı tercih eden Seda Üren, Milano'dan aldığı ...
Ezgi Mola 25 yıl öncesine döndü!
Bir süredir TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide ...
2022'nin yükselen jean trendleri
Jean, trendlere bakılmaksızın gardırobunuzun demirbaşlarından bir tanesidir. ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva