HABERLER>SPOR
11 Haziran 2021 Cuma - 12:26

Göztepe taraftarı 14 Haziran'a hazırlanıyor

Süper Lig'de üst üste 5'inci sezonunu geçirmeye hazırlanan Göztepe'de taraftarlar 1 yıl aradan sonra kulübün kuruluş yıl dönümünü yine coşkulu bir şekilde kutlamaya hazırlanıyor.

Göztepe taraftarı 14 Haziran a hazırlanıyor

Yıllardır Göztepe'nin 14 Haziran'daki kuruluş yıl dönümünü binlerce katılımla müthiş bir görsel şölen oluşturup kutlayan taraftarlar, geçen sene koronavirüs pandemisi yüzünden uygulanan kısıtlamalar nedeniyle organizasyon yapamadı. Sarı-kırmızılı kulübün 95'inci kuruluş yıl dönümü geçen yıl yalnız yönetimin Gürsel Aksel Stadı'nda pandemiyle savaş veren sağlık çalışanlarının katılıp sahanın ortasında meşale yaktıkları törenle kutlandı.

Bu yıl ise taraftarlar senelerdir olduğu gibi 14 Haziran Pazartesi akşamı yine Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda toplanıp sosyal mesafelere dikkat ederek yan yana dizilerek meşale şov gerçekleştirecek. Taraftarlardan kutlamalarda maske ve mesafe kuralına özen göstermeleri istenecek. Saat 22.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlamaları öncesinde geleneksel meşale şovunun saat 21.30'da yapılması bekleniyor. Sarı-kırmızılı kulüp de yine Gürsel Aksel Stadı'nda meşale ve ışık şovları yapmaya hazırlanıyor. Havai fişek gösterileri ise yönetimin geçen yıl kuş sürülerine zarar vermemek için aldığı karar gereği düzenlenmeyecek.



TARAFTARIN İSYANI SÜRÜYOR
Süper Lig'de geçen sezonun son haftasında Gürsel Aksel Stadı'na konuk Beşiktaşlı bir kısım taraftar alınırken tribüne koronavirüs kısıtlamaları gerekçesiyle giremeyen Göztepelilerin isyanı devam ediyor. Göztepe taraftarları, çifte standarta ve yerel yönetimlerin sessiz kalmasına tepki gösterip şehrin çeşitli yerlerinde pankartlar açıyor. 

TRANSFERDE ONOVO İDDİASI
Yeni sezon öncesi transfer arayışlarını da sürdüren Göztepe'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu Vincent Onovo'yla anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Macaristan'ın Ujpest takımında Göztepe'nin geçen sezon kadrosuna kattığı Obinna Nwobodo'nun eski takım arkadaşı olan, Obinna'yla Nijerya'dan da yakın arkadaş olan 25 yaşındaki futbolcunun imzasının an meselesi olduğu belirtildi. 4 sezondur Ujpest kadrosunda yer alan, daha önce Finlandiya'da Inter Turku ve Helsingin takımında da oynayan Onovo, geçen sezon Macaristan Ligi'nde 29 maçta forma giyip 1 gol attı.

HALİL GÖNÜLLERE TAHT KURDU
Göztepe'nin A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası kadrosundan elenmesi tartışma yaratan altyapı patentli yıldızı Halil Akbunar, taraftarın gönlünde taht kuran açıklamalar yaptı. Göztepe'de 12 yılından beri A takımda forma giyen, transferde adı birçok kulüple anılan Halil, verdiği röportajda, "Göztepe'nin yuvadan yetişmiş oyuncusuyum. Kiralık gittiğim ilk yıllarda çok acı çektim. Mutluluğu burada buldum, dünyamı burada kurdum. Şimdi transfer mevsimi, herkes için hayırlı olsun. Ben bu mevsimlerin dışındayım. Futbolu Göztepe'de bırakacağım. 35 yaşıma kadar oynamak dileğindeyim. 7-8 yılım daha var. Bu dönemde Göztepe’yi yeniden Avrupa kupalarına döndürebilirsek, efsane kaptanımız Gürsel Aksel, Nevzat Güzelırmak ve Halil Kiraz ağabeylerimizin yaşattığı masalın devamını yazabilirsek görevimi yapmış olurum" ifadelerini kullandı. (DHA)

 
Altınordu Fatih'e veda etti
 
Ödemiş'in toptan pazarı sezon açılışına başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu Fatih'e veda etti
TFF 1'inci Lig temsilcisi Altınordu'nun altyapısından yetişen forvet Fatih ...
Halil transfer için kapıları kapattı!
Transfer döneminde ismi bir çok takımla anılan Göztepe kaptanı Halil Akbunar ...
Altay'dan Mehmet Topal harekatı
Medipol Başakşehir'le yolları ayıran Mehmet Topal için Altay harekete ...
 
Şenol Güneş: Akılda kalmak istiyoruz
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İtalya maçı öncesinde basın ...
Göztepe'de Kamil Ahmet bitiyor
Süper Lig'de dış transferde birçok isimle el sıkışmasına rağmen henüz ...
Karşıyaka'da şirketleşme süreci başlıyor
Karşıyaka camiasında haftalardır konuşulan futbol şubesinin camia içinden ...
 
Mustafa Denizli: Şartlar oluşursa kalırım!
18 yıl formasını giydiği Altay'ın 18 yıllık Süper Lig özlemini sonlandıran ...
Milli okçu Yasemin Ecem Anagöz: Tarih yazmak istiyorum
Rio Olimpiyatları'ndan sonra Tokyo Olimpiyatları'nda da mücadele etmeye ...
İZVAK Başkanı Erten: Takımlarımızla gurur duyduk
İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir'in ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva