HABERLER>SPOR
6 Kasım 2015 Cuma - 13:23

Göztepe’de Sepil’den Diyadin’e tam destek

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, art arda gelen kötü sonuçlar yüzünden eleştiri oklarının hedefi olan ve istifaya davet edilen teknik direktör Metin Diyadin'e Karşıyaka derbisi öncesi tam destek verdi.

Göztepe’de Sepil’den Diyadin’e tam destek

"Maçın sonucu ne olursa olsun Diyadin kalacak" diyen Başkan Mehmet Sepil, şunları söyledi:
"Benim başarı sırrım devamlılık. Şirketimdeki çaycı bile 20 yıldır değişmedi. Futbolun en büyük sorunu istikrarsızlık. Başarı 2-3 maçla ölçülmez. Sezon sonu bulunduğumuz yere bakar, durumu değerlendiririm. Her ne kadar form grafiğimiz son haftalarda düşse de, Metin Diyadin'in bu durumu düzelteceğinden şüphem yok. Karşıyaka derbisi elbette çok önemli. Ancak istemediğimiz sonuçla karşılaşırsak bile, radikal değişimlere gitmeyeceğiz."
 
Metin Diyadin'le uzun vadeli planlar yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Sepil, "Biz hocamız ile günü kurtarmak için yola çıkmadık, geleceği sağlam temeller üzerine atmak için anlaştık" diye konuştu.
 
Derbi öncesi taraftarlarla da buluşan Mehmet Sepil, maçta olumsuz bir tezahürat yapılmaması konusunda uyarılarda bulundu. Başkan Sepil, sarı kırmızılı futbolseverlere, şöyle konuştu:
 
"Hepimiz 90 dakika boyunca takımımıza sahip çıkacağız. Kesinlikle teknik ekibimizin ve futbolcularımızın moralini bozacak davranışlar yapmamalıyız. Yıllar sonra bir derbi maçında tribünler yarı yarıya bölündü. Bu dostluğu mutlaka devam ettirmemiz gerekiyor. Herkes görsel şovunu yapsın ancak kimse şiddete başvurmasın."
 
AVRUPA BİZİ KONUŞUYOR
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Türkiye ve Avrupa'nın Göztepe ile Karşıyaka'yı konuştuğunu söyledi. İki kulübün attığı dostluk adımının büyük yankı bulduğunu belirten Başkan Sepil, şöyle dedi: "Pınar Karşıyaka'nın maçına gitmem benim kişisel tercihimdi. İzmir'deki rekabetin daha geniş kitlelere ulaşması ve Göztepe'nin kısır döngüden kurtularak büyük hedeflere varması için bu tarz adımları atmamız şarttı. Şimdi tüm ulusal basın iki kulübü konuşuyor. Yurt dışında dahi gündemdeyiz. Maçımıza da dünyanın en önemli hakemlerinden Cüneyt Çakır atanıyorsa, Karşıyaka Başkanı Ali Erten'le verdiğimiz mesajlar yerine ulaşmıştır. Karşıyaka-Göztepe rekabetinin büyüklüğü kendini yeniden kanıtlamıştır."
 
GÖZTEPE MANİSA'YA DÖNECEK
Göztepe, ligdeki iç saha maçlarını bundan böyle yine Manisa'da oynayacak. Başkan Mehmet Sepil, Gürsel Aksel Tesisleri'ne yapılması planlanan 15 bin seyirci kapasiteli yeni stadın inşaasına 2 aya kadar başlanacağı bilgisini vererek, "Stat arazisi içindeki bir şahıs arsası yüzünden çok gecikme yaşandı. Artık sona doğru geliniyor. 2 yılda yeni stadımızı bitirmiş olacağız. Bu sezon kalan maçlarımızı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynamayı planlıyoruz. Karşıyaka maçı Atatürk Stadı'ndaki son maçımız olacak. Doğanlar Stadı'nda ise passolig uygulaması olmadığı için oynamayacağız" dedi.
 
PRİME ZAM YOK
Karşıyaka ile pazar günü Atatürk Stadı'nda kozlarını paylaşacak Göztepe'nin yönetimi galibiyet halinde primlere zam yapmama kararı aldı. İç saha galibiyetine 5000 TL, deplasmana ise 7000 TL ödeyen yönetim, Karşıyaka'yı yenmeleri halinde oyunculara sezon başında belirlenen miktarı ödeyecek.
 
VLEMİNCKX VE GİRAY KORKUTTU
Karşıyaka derbisinin hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdüren Göztepe'de sabah gerçekleşen idmanda santrfor Vlemincx ile stoper Giray'ın sakatlanmaları yürekleri hoplattı. Çift kale maçta Hakan Arslan'la girdiği ikili mücadelede sağ bileğine darbe alan Vleminckx'in acılar içinde yerde kalması tenik heyeti tedirgin ederken, Belçikalı'ya buz tedavisi uygulandı. Giray'ın da hava topu sonrası belinde ağrı hissettiği bildirildi. İki futbolcunun da yapılan kontrollerinde ciddi problemlerinin olmadığı anlaşıldı. 
 
MAAH: HAYATIMIN MAÇI
Göztepe'nin Fransız orta saha oyuncusu Robert Maah, Karşıyaka derbisini iple çektiğini söyledi. Kariyerinde ilk kez böylesine önemli bir maça çıkacağını söyleyen tecrübeli futbolcu, "Sezon başında Göztepe'ye geldiğimde bana Karşıyaka ile olan rekabeti anlattılar. Şimdi dünyaca ünlü derbiye şahit olacağım. Hayatımın maçına çıkacağım" diye konuştu. (dha)

 
AB'den GDO'lu ürünlerin yetiştirilmesine yasak
 
O köyün muhtarı açıkladı: Neden AK Parti?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaf-Kaf’da Acar’dan prim dopingi
Karşıyaka’da işadamı Erdal Acar, bugün futbolcuların 700 bin TL'nin üzerindeki ...
Altınordu’da hedef 100.yılda Avrupa
Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün kuruluşunun 100'üncü yılında ...
Trabzon’daki olaylı maça savcılık el koydu!
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, olaylı Trabzonspor-Gaziantepspor maçına ilişkin inceleme başlattı.
 
Rus taraftarlardan şok görüntüler!
Beşiktaş-Lokomotiv Moskova maçı için İstanbul'a gelen Rus taraftarlar ...
Fenerbahçe Hollanda'da bir puana razı oldu
UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe, Hollanda'nın Ajax ...
Kartal Lokomotiv'i elinden kaçırdı: 1-1
Beşiktaş sonunu getiremedi! UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda lider Lokomotiv ...
 
Altınordu’da Timur dönüyor
PTT 1'inci Lig'de cumartesi günü evinde Denizlispor'la karşılaşacak Altınordu'da ...
İzmir derbisinde kuş uçmayacak!
PTT 1'inci Lig'de 8 Kasım Pazar günü saat 13.30'da İzmir Atatürk Stadı'nda ...
Derbi öncesi tarihi ziyaret: Göztepe, Karşıyaka’yı ağırladı
PTT 1'inci Lig'de pazar günü oynanacak Karşıyaka-Göztepe derbisi öncesi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva