HABERLER>SPOR
28 Ekim 2021 Perşembe - 13:29

Göztepe'de Gürsel Aksel Stadı bereketi

Süper Lig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de, ticari direktör Sinan Öznur, önemli açıklamalarda bulundu.

Göztepe de Gürsel Aksel Stadı bereketi

Yeni evleri Gürsel Aksel Stadı'nda birçok faaliyete imza attıklarını belirten Sinan Öznur, "Stadyumumuzu Gençlik Spor Müdürlüğü'nden kiralamak suretiyle devir aldıktan hemen sonra planlarımız doğrultusunda ilk etapta bazı amatör şubelerimizi uygun olan alanları da değerlendirmek amacıyla buraya taşıdık. Stadyumumuzun oldukça merkezi bir konumda olmasından dolayı şehrin her bölgesinden ulaşım kolaylığı ve de güvenliği açısından oldukça memnun edici bir ilgi ile karşılaşmış durumdayız. Şu an için 400'den fazla sporcunun eğitim gördüğü salonumuzda judo, eskrim, okçuluk, cimnastik ve masa tenisi branşlarımız bulunuyor. 'Göztepe'nin Geleceği Göztepeli Çocuklar' mottosu ile faaliyet gösteren amatör şubelerimizle kulübümüze başarılı sporcular ve bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 

Stadyuma dışarıdan üyelerin gelebileceği bir 'fitness center' planladıklarını ifade eden Öznur, "Mağazacılık hizmetleri bilindiği gibi yaklaşık bir yıldır buradaki konteyner mağazalarda olmak üzere meydan tarafında hizmet veriyor. Ayrıca hali hazırda yapılan kiralama sonrası mağazacılık, depolama ve lojistik merkezi olarak da kullanıyor. İleriye yönelik olarak merkez mağaza ve kulüp müzesi yine stadyum meydanına bakan tarafta planladığımız yerde yer alacak. Yine geçtiğimiz günlerde hazırlıklıları tamamlanan ve 1 Kasım tarihinde faaliyete geçecek olan otoparkımız ile maç günleri dışında hizmet vermeye başlıyoruz. Otoparkımız bulunduğumuz bölgedeki park yeri sıkıntısını bir nebze olsun rahatlatacağı gibi, standartları açısından da oldukça güvenli durumdadır. İnönü Caddesi tarafındaki belediyeye ait olan alanda konumlandırabileceğimiz ATM ve kiosk uygulamaları ile ilgili olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ile görüşüyoruz. Bu alan oldukça yüksek bir sirkülasyona sahip ve stoper alan konumunda olup belediyeden gelecek olan proje uygunluğu doğrultusunda hızlıca hareket etmek istiyoruz" ifdalerini kullandı. 

Sinan Öznur, stat çevresindeki ticari ve sosyal alanları en kısa zamanda faaliyete geçireceklerini belirterek şu cümlelere yer verdi:

"Bu alanlar ile ilgili kurgu zaten pandemi ile birlikte elde olmayan nedenlerden dolayı ister istemez beklemeye geçmişti. Yılbaşından önce yürürlüğe girmesini beklediğimiz yeni düzenlemeler içeren spor kanunu içeriğindeki eklemeler ile hem alt kiralama yetki sorunumuzun hem de uzun dönemli kiralama ile ilgili konunun çözülmesini bekliyoruz. Şayet bu yasa yılbaşından önce yetişmez ise bizimle birlikte benzer stadyum işletme sorunu yaşayan kulüpler ile birlikte ortak hareket edip, nokta bazlı çözüm için girişimde bulunacağız. Sonuçta bu stadyum için devlet büyüklerimiz başta olmak üzere camiamız ve en başta başkanımız çok fazla emek verdi. Amaç, tesisimize 365 gün yaşayan bir sağlıklı yaşam ve spor merkezi olarak, kent yapısına en uygun şeklini verebilmek. Nasıl bu tesis ortak paydaşların iradesiyle tamamlandıysa aynı şekilde diğer faaliyet alanları da en kısa sürede mutlaka hayata geçirilecektir."(DHA)

 
Kuru üzüm ihracatında odak değişti
 
Tugay'dan Kaya'ya 'odalar’ yanıtı: İbretlik ve talihsiz bir açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'da yedekler idare etti
Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda Spor Toto 1'inci Lig ekibi Nasa ...
Altınordu'ya yeni sponsor
Altınordu ile voleybolda yıllardır kenti temsil eden Altekma Spor Kulübü ...
Menemenspor, kupada moral buldu
Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Beypiliç Boluspor'a 1-0 ...
 
Mustafa Denizli: Vazgeçtiğinde yenilirsin!
İzmir Kız Lisesi tarafından “Tüm zamanların rol modeli seçilen Altay Teknik ...
MHK'nın yeni başkanı belli oldu!
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu.
Menemenspor Karşıyaka'yı eledi!
Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda NasaDoge Menemenspor, Karşıyaka'yı 1-0 ...
 
Göztepe'ye Sepil'den yakın markaj
Süper Lig'de geçen hafta evinde iyi bir futbol sergilemesine rağmen Trabzonspor'a ...
Altay'da Özgener ailesinin gurur günü
Süper Lig temsilcisi Altay'da bu sezon başında altyapıdan profesyonel ...
Altay'da Özgür, sakatlık sonrası kupada parladı
Süper Lig'de üst üste aldığı 3 mağlubiyetin ardından cumartesi günü evinde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva