HABERLER>SPOR
13 Ocak 2020 Pazartesi - 13:56

Göz-Göz bombayı patlatıyor!

Göztepe, ocak ayında yine kendisini şahlandıracak bir golcüyü almak için kolları sıvadı. Yönetimin listesindeki son olarak Kayserispor forması giyen Emmanuel Adebayor ile prensipte anlaşma sağladığı iddia edildi.

Göz-Göz bombayı patlatıyor!

Göztepe'nin mevcut kadrosunda yer alan Deniz ile Jerome gol yollarındaki sıkıntıları gideremedi. Geçen sezon Göztepe'ye imza atan ikiliden Deniz, zaman zaman santrforda değerlendirildi ancak geçen yılın ikinci yarısında iyi performans sergilese de özellikle bu yıl takıma ilaç olamadı. İngiliz oyuncu Jerome ise 2018-2019 sezonunda 28 maçta 5 gol atarken, bu sene ise 12 karşılaşmada 2 kez sevinç yaşadı. Forvet oyuncularından bir türlü yüzü gülmeyen Göztepe, ocak ayında yine kendisini şahlandıracak bir golcüyü almak için kolları sıvadı. Yönetimin listesindeki son olarak Kayserispor forması giyen Emmanuel Adebayor ile prensipte anlaşma sağladığı iddia edildi. Göz-Göz'ün Kayserispor'la yollarını ayıran dünyaca ünlü Togolu golcünün transferini en kısa sürede açıklaması bekleniyor.

Tam 14 yıl sonra 2017-2018 sezonunda Süper Lig'e dönen Göztepe maratona Adis Jahovic'le başladı. O sezonun ilk yarısında Jahovic'ten maksimum şekilde verim alan sarı-kırmızılılar parasal konular yüzünden deneyimli oyuncuyu ara transfer döneminde Konyaspor'a sattı. Jahovic, Süper Lig'de Göztepe formasıyla 18 maçta 14 gol atarak takıma çok önemli katkı koydu. Jahovic'in ayrılmasının ardından Göz-Göz'e dünyaca ünlü yıldız Demba Ba transfer edildi. Senegalli futbolcu Çin'de ağır bir sakatlık yaşasa da Göztepe ile çıktığı 13 maçta 7 gol kaydetti.

DEMBA BA YUHALANDI
Ancak Demba Ba'nın da İzmir macerası kısa süreli oldu. Göztepeli futbolseverler o sezon deplasmanda Beşiktaş ile oynanan maçın ardından rakip tribünlerin kendisine yönelik tezahüratına alkışla karşılık veren Ba'yı yuhalayarak protesto etti. Demba Ba sezon bitiminde Göztepe'den ayrılıp Çin'e döndü. Jahovic ve Demba Ba'dan kısa süreli olsa da verim alan sarı-kırmızılılarda Süper Lig döneminde takıma kazandırılan Nabil Ghilas, Sokol Cikalleshi, Samed Ali Kaya, Eren Derdiyok, Deniz Kadah ve Cameron Jerome bir türlü beklenen performansı sergileyemedi. Yine 2017-2018'de Gaziantepspor'dan transfer edilen Cezayirli Ghilas, 1.5 sezon oynadığı Göztepe'de formsuzluğu ve disiplinsizliği ile ön plana çıktı. 

EREN HAYAL KIRIKLIĞI
Kadro dışı dahi bırakılan oyuncu toplam 29 lig maçında 7 gol attı. Cikalleshi ise 2018-2019'da geldi. Sadece 6 ay sarı-kırmızılı formayı giyen Arnavut futbolcu Süper Lig'de gol atamazken, Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında 2 gol kaydetti. Samed Ali Kaya da 2018-2019'da kadroya dahil olsa da 3 lig maçına çıkıp devre arasında BŞB Erzurumspor'a kiralandı. Göz-Göz'ün bu sezon büyük umutlarla Galatasaray'dan aldığı Eren Derdiyok büyük hayal kırıklığı yarattı. İzmir temsilcisinde 5 Süper Lig, 4 de kupa müsabakası oynayan gurbetçi futbolcu devre arasında kadro dışı kaldı. Eren Derdiyok ligde golle tanışamazken, kupada 4 maçta 3 kez ağları sarstı.  (DHA)

 
Denizli'de 'alacak' dehşeti: 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti
 
Urla'da otomobil duman dumana kaldı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Paşa 14 Ocak 2020 Salı 09:25

Adam geldi 40 yaşına bi salın artık :)

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ci Group Buca Atatürk Stadı'na taşınacak
TFF 3. Lig 1. Grup'ta geçen hafta deplasmanda Çankaya Futbol Kulübü'nü ...
Altınordu Furkan'la anlaştı
TFF 1. Lig kulüplerinden Altınordu, ara transferde Metehan Mimaroğlu ve ...
All-Star'da 4 Pınar Karşıyakalı
Basketbolda 19 Ocak Pazar günü İstanbul'da yapılacak ING All-Star 2020'de ...
 
Aydın'ın gururu Meryem Boz
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, tarihinde ikinci kez olimpiyatlara katılma ...
Filenin Sultanları olimpiyat vizesini aldı
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa ...
Kaf-Kaf play-off yolunda yara aldı
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta devre arasına Play-Off potasında giren Karşıyaka, ...
 
Karşıyaka'da Battal döndü
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup ekiplerinden Karşıyaka'da geçen sezon 3 Nisan'da ...
Altınordu'da ikinci yarı hedefi 35 puan!
Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, sezonun ikinci devresinde ...
Sepil'den taraftara güvence: Yıldızlar seneye gelecek
Ara transfer döneminde 2 hücum oyuncusu ile birlikte bir de defansa takviye ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva