HABERLER>POLİTİKA
16 Kasım 2020 Pazartesi - 11:00

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı İşçilik: Bizimle siyaset yapmak isteyen çok arkadaş var

Gelecek Partisi'nin kapılarının herkese açık olduğunu belirten Başkan İşçilik, "Çok güçlü isimlerle büyüyeceğiz. Siyaseten deneyimli isimlere, alanında uzman kişileri, ilçelerdeki rol modelleri, kanaat liderlerini ekliyoruz. Arkadaşların çoğu, davetimize gerek kalmadan, bizimle çalışmak istediklerini belirterek aramıza katıldı. Bu da bizi çok mutlu etti" dedi.

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı İşçilik: Bizimle siyaset yapmak isteyen çok arkadaş var

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - Bir ay önce gerçekleştirilen Gelecek Partisi İzmir İl kongresinde,6 oy farkla İl Başkanlığı görevine getirilen Cüneyt İşçilik, önümüzdeki süreçte partinin çok büyük atılımlar yapacağını söyledi. Bir yıl içinde partinin üçüncü il başkanı olan İşçilik, bu durumun herhangi bir sorun veya kaygı içermediğini belirterek, "Cem Kavur, kurucu başkanımızdır. Şu an, genel merkez tarafından verilen görevlendirme ile bizlerle çalışmalarına devam etmektedir.  Sayın Mustafa Serhat Şener ile demokrasinin getirisi il kongremizde seçime girdik ve İzmir delegelerimiz burada bana ve ekibime bu işi layık gördü. Kendisi de partimizde çalışmalarına devam ediyor. Parti içinde veya hemşehrilerim arasında bir kaygı yada olumsuzluk yor. Masa başında değil, sahada olacağız, esnafla, işçiyle, öğrenciyle, anneyle, yaşlılarımızla bire bir iletişim kurarak, onlara dokunarak yolumuza devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır; ben ve ekibim, makam, koltuk sevdalısı değiliz. Vatan ve millet sevdalısıyız" dedi.

MİNİ BİR TÜRKİYE YANSIMASIYIZ
20'den fazla ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını, tabandan büyümeye, genişlemeye başladıklarını anlatan 38 yaşındaki Başkan İşçilik, "Güzel bir birliktelik yakaladık. İlçelerimiz, öncelikle kendi alt kimliğini temsil etmekle birlikte, mini bir Türkiye yansıması gibi, tüm ihtiyaçlara ve farklılıklara cevap verecek şekilde örgütleniyor. Siyaseten deneyimli isimlere, alanında uzman kişileri, ilçelerdeki rol modelleri, kanaat liderlerini ekliyoruz. Bizi mutlu eden, bu kişilerin, bizlere çoğu kez kendisi ulaşarak, güven ve çalışma taleplerini iletmiş olmasıdır. İzmir özelinde tüm ilçeler, öncelikli olarak kendi dinamik ve ihtiyaçlarını belirliyor. Yerelden, ilimize ve ulusala ulaşacak bir sitem hazırladık" diye konuştu.

SORUMLULUK SAHİBİ, VATAN SEVDALISIYIZ
Yönetim ekibinde ve sahada çalışacak geniş kadroyla ilgili bilgi de veren Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik, bu konuda şunları söyledi:

"Sadece deneyimli siyasiler değil, alanında uzman isimler, genç liderler, rol modellerle güzel bir birliktelik yakaladık. Ekibimizi kişi kişi ayırt etmiyoruz ama biz Türkiye'nin yansımasıyız. Alt kimliklerimiz, ülkemizin güçlü kültür mozaiğini gösteriyor. Birçok tanıdık isim, yıllardır İzmir'e hizmet eden isimler var. Yapmamız gerekenleri biliyoruz. Sorumluluk sahibi, vatan sevdalısı bir ekibim var. Ticaretten sanata, sağlıktan eğitime, İzmir'in İzmirlinin bildiği isimler var. Ayrıca ülkenin çeşitli köşelerinden gelerek İzmir'e yerleşmiş, İzmirli olma bilincine sahip ekibimiz, çözüm üretecek. Gösterişe değil, üretmeye, beraberliğe katkı sağlamaya geliyoruz. Gelecek bizimle, halkımızın talepleri ile şekillenecek."

HALK MERKEZLİ, GENÇLİK ODAKLI BÜYÜYECEĞİZ
Kısa ve uzun vadede neler yapacaklarını da anlatan Başkan İşçilik, partisinin gönüllü ve üye sayısını kısa zamanda çok iyi yerlere taşıyacaklarına vurgu yaparak şöyle dedi: "Neden siyasi arenaya çıktığımızı, basit mesajlarla geniş kitlelere ulaştıracağız. Mahalle mahalle, köy köy ihtiyaçları, talepleri belirleyeceğiz. Projeler üreteceğiz, çözüm yollarını göstereceğiz. Yolumuz uzun...Tepeden başlamayacağız, tabandan dalga galga yayılan halk merkezli, gençlik merkezli, geçmişine sahip çıkarak, ders alarak, örnek alarak geleceğe uzanacağız. Suya atılan taşın yaydığı hareler gibi merkeze, insan odaklı, refah içinde yaşamayı aldığımızı, kısa vadede halkımıza göstereceğiz. Uzun vadede, devletin istikrarı, refah seviyesinin yükselmesi için, halkımızla birlikte çalışacağız. İktidara yürüyecek  sağlam, bilinçli adımlar birbirini izleyecek."

İZMİR, BU ÜLKENİN MODERN, DEMOKRATİK KALESİDİR
İzmirli seçmene ulaşma konusunda herhangi bir sorunları olmayacağını özellikle belirten İşçilik, "Biz İzmiriz, İzmirliyiz" dedi ve ekledi:  "İzmirli alçak gönüllü, misafirperver, yeni düşüncelere açık, dinlemeyi ve analiz etmeyi seven bir toplumdur. Bu noktada sorunumuz, sıkıntımız yok. Kemeraltı esnafı ile çay içer, bölge sanayilerinde işadamlarıyla yemeğimizi yer, yaşlılarımızın evinde acı kahveler içeriz. İçtik de, içmeye de devam edeceğiz. İzmir, bu ülkenin modern, demokratik kalesidir. Bizi kabul ettiler, çünkü biz de hemşehrileriyiz. Transfer siyasetçi yada İzmir'i kritize eden değil ,çözüm için çabalayan  bir ekibiz."

KAPIMIZ, KALBİMİZ HERKESE AÇIK
Gelecek Partisi İl Başkanı Cüneyt İşçilik,"Hedef kitlenizin, AK Partili, kafası karışık seçmenler olduğu şeklinde yorumlar yapılıyor. Bu görüşe katılıyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bizleri sınırlandırmayınız, belli çerçeveler içine koymayınız. Biz, ülke geneli seçmeninin oylarına adayız, kapımız ve kalbimiz, hepsi için açık. Lütfen kurucu üyelerimizi, alt kimliklerini, mesleklerini, doğum yerlerini, eğitimlerini inceleyiniz. Türkiye'de hangi partiye oy verirse versin, partimizin ideolojisi, felsefesi ve çalışmalarıyla tanışan geniş kitleler, bizleri anladıktan sonra oyunu esirgemeyecektir."

Başkan İşçilik, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun her zaman İzmir ve İzmirlinin yanında olduğuna vurgu yaparak, "Sayın Genel Başkanımız bu şehri ve hemşehrilerimizi çok seviyor.  Bunu geçmiş dönemde İzmir'e açtığı Başbakanlık Ofisi ile de anlayabilirsiniz. Bizleri de İzmir'in önemi konusunda her zaman motive ediyor. Deprem nedeniyle geldi, depremzedelerin acılarını paylaştı" diye konuştu.

 
Haftalık burç yorumları – 16-22 Kasım
 
İzmir’de vapur seferlerine 'esnek çalışma modeli' ayarı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... İhtiras rüzgarları!
Mehmet KARABEL yazdı... İhtiras rüzgarları!
Bakan Soylu: İzmir'deki uyumdan çok memnunum!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ...
Kılıçdaroğlu'ndan yeni anayasa iddialarına cevap!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit ...
 
İmamoğlu'ndan Koca'ya çağrı: 1 günde 164 vefat!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter'da ...
CHP, belediyeler için ‘proje uzmanları’ yetiştirecek
CHP’de başta büyükşehirler olmak üzere belediyelerde proje geliştirme ...
KKTC'ye ziyaret: Erdoğan ve Bahçeli, Maraş yolcusu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni ...
 
Erdoğan: Yeni bir seferberlik başlatıyoruz!
AK Parti Kars ve Karaman kongrelerine videokonferans ile katılan Cumhurbaşkanı ...
Nalbantoğlu’ndan teşekkür ziyareti: Desteğiniz bize güç verdi!
CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Rıfat Nalbantoğlu Bursa ve Kocaeli illerini ...
CHP’li Sındır: Gençler hayatından memnun değil!
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva