HABERLER>GÜNCEL
20 Ekim 2021 Çarşamba - 12:16

Gece kulübünden 'kadın çıkarma' çatışması

İzmir'de gece kulübünde çalışan A.K. (24) adlı kadını dışarı çıkarmak isteyen kişilerle çalışanlar arasında yaşanan 4 kişinin yaralandığı, 7 kişinin gözaltına alınıp 3'ünün tutuklandığı silahlı çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı.

Gece kulübünden  kadın çıkarma  çatışması

Karabağlar ilçesi Yeşillik Caddesi'ndeki gece kulübünde, 12 Ekim'de saat 00.15 sıralarında, iki arkadaşıyla eğlenen Bilal Tanhan (28), iddiaya göre, mekanda çalışan A.K. isimli kadını dışarı çıkarmak istedi. Kulübün müdürü Mustafa Yaşa (48) ve A.K., bu talebe olumsuz yanıt verince tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bilal Tanhan, yanındaki arkadaşından aldığı ileri sürülen tabancayla gece kulübünde rastgele ateş açtı.

Mermilerin isabet ettiği Mustafa Yaşa yaralanırken, bu sırada üst katta duran ve silah seslerini duyan işletme sahibi Seyfettin Akgün'ün (44) aşağı inmesiyle çatışma çıktı. Bilal Tanhan, mekanın dışına kaçarken, burada da çatışma devam etti. Çatışmada 3 kişi daha çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Aralarında Bilal Tanhan, Seyfettin Akgün ve Mustafa Yaşa'nın da bulunduğu 4 yaralı, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Tedavilerin ardından polis, olayla ilgili, Tanhan, Akgün ve Yaşa'nın da dahil olduğu 7 kişiyi gözaltına aldı.

İFADELERİNE BAŞVURULDU
Gözaltına alınan şüphelilerden Bilal Tanhan, polis ve savcılıktaki ifadelerinde, susma hakkını kullandı. İşletmenin sahibi Seyfettin Akgün ise ifadesinde ilk önce Bilal Tanhan'ın ateş ettiğini belirtip, "Mekanımda müdür olarak çalışan Mustafa Yaşa'nın vurulmuş olduğunu gördüm. Bilal  Tanhan'ı sakinleştirmeye çalıştım ama 4-5 el ateş etti. Ben de kendimi korumak amacıyla rastgele ateş ederek karşılık verdim" deyip, serbest bırakılmasını istedi.

Olayda yaralanan ve gözaltına alınan Mustafa Yaşa da "A.K., 'Abi beni kurtar' dedi. Ben de onu içeri çektim. Bunun üzerine Bilal Tanhan, ayağıma iki el ateş etti. Barın oraya gittiğimde de tehdit ediyordu. Ortağım aşağı inince Bilal Tanhan'ı sakinleştirmeye çalıştı ancak ona da defalarca ateş etti. Olay dışarı taşınca kasadan tabancamı aldım ve havaya ateş açtım. Sonrasında da bize ateş ettiler. A.K.'yi zorla götürmelerini engellemek istedim ve ayağımdan vuruldum" dedi.



Olayın ortasında kaldığını belirten A.K. ise "Bilal Tanhan ve iki arkadaşı, çok alkollüydü. Bilal Tanhan, onunla gideceğimi söyledi. 'Bu mümkün değil' diye, karşılık verdim. Ayağa kalkıp beni çekiştirmeye başladı. Yanındaki arkadaşlarından birinden silah istedi. Bu sırada patronlarımız beni içeriye aldı. Sonra silah seslerini duydum ve herkes kaçışmaya başladı" ifadesini kullandı.

Gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü polisteki işlemlerinin ardından salıverildi. Mustafa Yaşa, Bilal Tanhan ve Seyfettin Akgün ile olaya karışan çalışanlardan Yaşar Ş. adliyeye sevk edildi. Adliyede Mustafa Yaşa, Bilal Tanhan ve Seyfettin Akgün tutuklandı, Yaşar Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

OLAY ANI ANBEAN KAMERALARDA
Yaşanan silahlı çatışmanın, gece kulübünün güvenlik kameralarınca anbean görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde, Mustafa Yaşa ile kapının önünde bir süre konuşan Bilal Tanhan'ın içeri girip rastgele ateş etmesi ve sonradan aşağı inen gece kulübü sahibi Seyfettin Akgün'ün de yere ateş ettiği anlar yer aldı. Olayların dışarı taştığı bölümdeki görüntülerde ise şüphelilerin havaya ateş ettikleri, mermisi biten Bilal Tanhan'ın, Mustafa Yaşa'ya tabancasını fırlattığı belirlendi. Tutuklanan şüpheliler Mustafa Yaşa ve Seyfettin Akgün'ün avukatı Efe Alper, müvekkillerinin, mekanlarını ve kendi vücut bütünlüklerini korumak adına ateş ettiğini, bunun 'meşru müdafaa' sınırlarında kaldığını belirtti. (DHA) 

 
Pakdemirli: Tüketicilerimizin şüphesi olmasın
 
Sürekli'den Büyükşehir'e önerge tepkisi: Hiçbir mahkeme iptal edemez!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kenan 20 Ekim 2021 Çarşamba 19:08

Alkol şişede durduğu gibi damarlarda durmuyor

Yorumu oyla      2      3  
SOKAK 20 Ekim 2021 Çarşamba 12:31

The Teksas'dan manzalar. Amerika'ya ne gerek var...

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EGEÇEP'ten 'emsal artışı' açıklaması: Kent suçu işlemeden çözüm üretin!
Kent gündeminde yer tutan ‘emsal artışı’ ile ilgili olarak Ege Kültür ...
'Bir şey yapmaz' denilen pitbull, burnunu kopardı!
Samsun'da sahibinin "Korkmayın, bir şey yapmaz" dediği tasmasız pitbull ...
Ankara'da ısı santralinde patlama
Ankara'da Dumlupınar Bulvarı'nda MTA Genel Müdürlüğü'nün önünde bir patlama ...
 
TÜİK Veri Kalite Kontrol Kurulu oluşturuldu
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Veri Kalite Kontrol Kurulu oluşturuldu.
Egeli profesörden İzmir kıyılarını temizleyecek proje
Ege Üniversitesi (EÜ) Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferah ...
Ödemiş'te kaçak kazı evine baskın!
İzmir'in Ödemiş ilçesinde, bir evde kaçak kazı yaptıkları öne sürülen ...
 
Kamera sistemleri, virüsler... Casus filmi gibi boşanma davası
İstanbul’da yaşanan boşanma davası, Hollywood filmlerini aratmadı. Bilgisayarına ...
Vali Köşger’den açıklama… İzmir’de öğrencilerin gözü 25 Ekim’de!
Kamu kurumlarının misafirhanelerine yerleştirilen 328 öğrencinin önemli ...
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) emniyetteki mahrem kadın yapılanmasına ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva