HABERLER>POLİTİKA
3 Ekim 2022 Pazartesi - 18:36

Gaziemir'de 'divan' depremi... CHP'li üyelerden toplu istifa!

Gaziemir Belediyesi’nde sık sık tartışmaların yaşandığı CHP’li Divan Üyeleri görevlerinden istifa etti. İstifalar sonrası Leman Emin, Nevin Mutlu, Cemal Çalışkan ve Murat Serin’in yerine gelecek isimler belli oldu.

Gaziemir de  divan  depremi... CHP li üyelerden toplu istifa!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ- İzmir’de tartışmalar ile gündemden düşmeyen Gaziemir Belediye meclisi, bu kez de toplu istifalara ev sahipliği yaptı.

Ekim ayı olağan meclis oturumunun başlangıcında Divan Katilpiği’ne giden CHP’li 2'si asil 2’si yedek olmak üzere 4 Divan üyesi, görevlerinden ayrılmak için yazılı dilekçe verdi. Dilekçe sonrası Cumhuriyet Halk Partili Divan Üyeleri Leman Emin, Nevin Mutlu, CHP’li yedek üyeler Cemal Çalışkan ve Murat Serin divandaki görevlerinden ayrıldı.

YENİ ÜYELER BELLİ OLDU
İstifalar sonrası seçime giden mecliste yeni divan üyeleri ise asil üyeler Sercan Doğan, Nilgün Karadeniz, yedek üyelere ise Nimet Şekercioğlu, İbrahim Özkara oldu.

 
Bakan Varank'tan asgari ücret açıklaması
 
İzmirli itfaiyecilerden muhteşem konser
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
işçi 10 Ekim 2022 Pazartesi 00:13

vallahi tillahi hiç bir işçi size oy vermeyecek. verenlerde %1 olarak düşünün ! brüt değil haaa “net” %1

Yorumu oyla      4      3  
Eeeeeee Ddddddd 4 Ekim 2022 Salı 17:14

Yatcaz kalkacağız yatacaz kalkacağız hop seçim olcak işte o zaman hiç biriniz olmayacak orda

Yorumu oyla      4      3  
Seydaş Çalışanı 4 Ekim 2022 Salı 10:24

İşte o gün geldiğinde,o binayı terk ettiğinizde nefret ettiğiniz parasını kıstığınız o personel sizi davulla uğurluyacak.İşte o gün geldiğinde,Kendinize küstürdüğünüz insanlardan selam arayacaksınız.İşte o gün geldiğinde,Kibirle yaklaştığınız o insanlar yüzünüze bakmayacak.Bugün üç kişi kahvaltı yapıyorsunuz.İşte o gün geldiğinde hepiniz ayrı köşelerde yalnız kahvaltı yapıyor olucaksınız.İsterseniz en büyük tabelaya pirinç harflerlen yazdırın,İşte o gün geldiğinde adınız anılmıyacak.

Yorumu oyla      13      3  
SK 4 Ekim 2022 Salı 10:15

Benim gördüğüm en iyi başkan Halil Ardadır.Nokta.2024'te gelecek olan başkanım, Halil Arda'danda daha iyi olacaktır.Onuda çok seveceğim.

Yorumu oyla      2      9  
İşçi 4 Ekim 2022 Salı 09:48

Halil arda özünde çok iyi biri ama Halil Arda’yı yalan yanlış yönlendiren etrafındaki insanlardır Aslı Necati İzel ibrahim bunlar başkanın yanında bir ayrılsın Allah yukarda şahit Başkan herkesle barışık olur

Yorumu oyla      4      8  
haydar haydar 4 Ekim 2022 Salı 01:21

komedi programı gibi . başkanlık makamı artık yok oldu

Yorumu oyla      4      3  
Seydiköy Çarşı Meydanı 4 Ekim 2022 Salı 00:24

BİR BELEDİYE BAŞKANI DÜŞÜNÜN; GÖREVE GELDİĞİ GÜNDEN BERİ İŞÇİSİ İLE KAVGALI, MEMURU İLE KAVGALI, KENDİ MECLİS ÜYELERİ İLE KAVGALI, MUHALEFET MECLİS ÜYELERİ VE GRUP SÖZCÜLERİ İLE KAVGALI, İLÇE BAŞKANI İLE KAVGALI, İL BAŞKANI İLE KAVGALI, PARTİSİNİN İLÇE YÖNETİCİLERİ, MİLLETVEKİLLERİ İLE KAVGALI, TÜM BERABER YÜRÜDÜĞÜ İNSANLAR İLE KAVGALI.. SÖZLEŞMELİ ÇALIŞANINA İZMİRDEKİ BELEDİYELER İÇİNDE EN AZ MAAŞI VEREN BAŞKAN OLARAK GAZİEMİR TARİHİNE KARA BİR LEKE OLARAK ŞİMDİDEN GEÇTİN KINIK BELEDİYESİ 9100 TL BUCA BELEDİYESİ 11.500 TL ÇALIŞANINA ÜCRET ÖDERKEN O ÇALIŞANLARA PORTA KAFELERİ YAPTIK BELEDİYENİN MALİ TABLOSU ÇOK KÖTÜ SIKIN DİŞİNİZİ, SABIR EDİN SAKIN GREVE GİTMEYİN DİYEREK TÜM PERSONELİ İŞ BİLMEZ ASLI VE KÜLTÜR MÜDÜRÜ İLE GÖLGESİNE SELAM VERMEYEN NECATİ İLE İZEL İLE DOĞRUDAN TEHDİT ETTİRMESİNİ BİLIRSİN.. HALİL ARDA BU DÜNYA KİMSEYE KALMADI SANA DA KALMAYACAK SEN KUL HAKKI YİYEN BİRİSİN EMEKÇİ İNSANLARIN HAKKINI VERMEDİĞİN İÇİN İKİ YAKAN BİR ARAYA GELMİYOR.. GELME ŞANSIDA YOK ONUN İÇİN ÜZERİNDE ÇOK AMA ÇOK AH VAR, BAŞKANLIK KOLTUĞUNDAN DÜŞTÜĞÜN ZAMAN SEYDİKÖY ÇARŞI MEYDANIN DA BAKALIM SANA SELAM VEREN OLACAK MI ?? SAYGILAR

Yorumu oyla      22      3  
sarnıçlı balkanlanlar 3 Ekim 2022 Pazartesi 23:41

BU DURUMU BU NOKTAYA NASIL GELİNDİ ONUN ANALİZİNİ YAPMAK GEREKİYOR BENCE MECLİS ÜYELERİ BU KARARI VERDİYSE ÇOK BÜYÜK BİR SIKINTI VAR DEMEKKİ BURADA KİMSE KİMSEYİ SUÇLAMASIN MECLİS ÜYELERİNİN DE GÖRÜŞÜ ALINMALIDIR SORULMALIDIR KOSKOCA BELEDİYE BİNASINDA HERKESE MAKAM ODASI TAHSİS EDİLİRKEN 20 TANE MECLİS ÜYESİNİN BELEDİYEDE BİR ODASI VE OTURMA YERİ YOK HALKIN DA SORUNUNU DİNLEYECEK GÖRÜŞLERİNİ ALACAKLAR SORUNLARI BAŞKANA VE YRD İLETEBİLİRLER MALESEF BÖYLE BİR ORTAM YOK BAŞKANA VE YRD ULAŞMAK MALESEF ÇOK ZOR RANDEVÜ YAZDIRIYORSUN BEKLE Kİ ARANIP DÖNÜŞ YAPACAKLAR DİYE SIKINTI HAD SAFHADA SEÇİM GELİYOR 60 YILDA CHP BAŞKANLIĞI ALDI BUNDAN SONRAKİ DURUM VAHİM BU GİDİŞLE BİR 60 YIL DAHA BEKLER 6 AYDA VATAN CD YOLU BİTMEDİ DAHA SARNIÇ BLD BŞK YRD BİR GÜN OLSUN VATAN CD GÖZÜKMEDİ VATANDAŞ TOZUN TOPRAĞIN İÇİNDE KALIRKEN O DURUMU GELİP YAYA OLARAK BİR GEZİP GÖRSEYDİ ORTAMI TŞK HALK HER ZAMAN DOĞRU SÖYLER ELEŞTİRİR KİMSENİN ZORUNA GİTMESİN

Yorumu oyla      7      3  
Gerçek CHP’li 3 Ekim 2022 Pazartesi 22:36

Akp’li üyeler meclisi terk eder, CHP’liler divandan istifa ederler, yahu halk sizi meclis üyeliği yapasınız diye seçti, yapmayacaksanız ne işiniz var o mecliste, istifa edin gidin. Bazi Akp’li meclis üyeleri var ki, aylardır meclise gelmiyor. Bütün derdiniz Halil Arda, adam işini on numara yapıyor, biliyorum hepiniz onu çekemiyorsunuz, yetti gari yahu, düşün adamın yakasından.

Yorumu oyla      6      4  
can can 3 Ekim 2022 Pazartesi 22:04

alın size liyakat! iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın. türkiye'nin eğitim düzeyi en yüksek ilçelerinin meclis üyelerinin cv'lerine bakın. yakışıyor mu? chp neden yüzde 25'i aşamıyor. birinci nedeni bu. diplomasız, mesleksiz, liyakatsız kişiler sırf partili (!) diye bir yerlerde. aslında partili de değil, sorsanız yarısı altı okun anlamını bilmez. yazık gerçekten partiye de ülkeye de...

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer de katıldı... 'Acil durum' toplantısında ne karar çıktı?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partili büyükşehir belediye başkanları ...
'Yeni Türkiye'nin anahtarı yeni anayasadır'
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türkiye, eninde sonunda yeni bir anayasayı ...
Tayfun MARO yazdı... Tunç Soyer'in siyaset dili
Tayfun MARO yazdı... Tunç Soyer'in siyaset dili
 
Kılıçdaroğlu: Bu akşam ciddi bir açıklama yapacağım
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu ...
Başkan Sürekli'den 'Küçük Menderes' zirvesinde 'saha' talimatı!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Küçük Menderes Bölgesi Meclis ...
Erdoğan: Enflasyonun üstesinden geleceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Küresel gelişmelerin etkisiyle bir ...
 
'Aday neden açıklanmıyor' sorusuna yanıt!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın seçim gününü belirlemesi durumunda ...
Ender ALDANMAZ yazdı... Kırılma!
Ender ALDANMAZ yazdı... Kırılma!
İzmir’in seçim kulisleri… İstifası cebinde olan belediye başkanı kim?
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimlerine 9 aydan az bir süre kala ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva