HABERLER>POLİTİKA
3 Mayıs 2011 Salı - 10:27

Fırtına CHP'den istifa etti

CHP Ödemiş İlçe Başkan Yardımcısı ve Ödemiş Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Ali Fırtına, ilçe başkan yardımcılığı görevinden ve partisinden istifa etti.

Fırtına CHP den istifa etti

İZMİR - Fırtına, düzenlediği basın toplantısında, ''istifasının arkasındaki sebeplerin CHP İl Başkanı Tacettin Bayır ve Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin olduğunu'' söyledi. ''Milletvekili listelerinin hazırlanmasında hiçbir ağırlığı olmayan, tüccar bir il başkanının benim üzerimde pekiştirme yapmasına izin vermem'' diyen Fırtına, şöyle konuştu:

''Belediye başkanı seçildiği günden bugüne gerek örgütü, gerekse belediye meclisi ile ekip çalışmasını önemsemeyip, çevresindeki 3-5 kişiyle yoluna devam eden Bekir Keskin'in gazetecilik mesleğimin ürettiği bir yazı ile ilgili olarak CHP İzmir İl Başkanlığı'na beni şikayet etmesi üzerine CHP İzmir İl Başkanlığı'na çağrıldım. Tamamen hayal ürünü olan bir yazı kahramanının üzerinde durulmasını hayretle karşıladım. Bazı il yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıdaki İl Başkanı Bayır'ın bana yönelik kaba davranış içeren üslup ve söylemleri, kendimi Atatürk'ün partisi CHP'den çok bir alüminyum doğrama şirketinde gibi hissetmeme neden oldu. Benim partiye kayıt olma tarihimi sorup öğrendikten sonra '3-4 yıllık partilisin bir de geçmiş karşıma ahkam kesiyorsun' gibi sözleri şaşkınlığımı daha da artırdı. Hapisteki gazetecilere sahip çıkan CHP'ye, suç unsuru taşımayan bir yazı ile ilgili olarak sırf bir belediye başkanı istiyor diye disiplin soruşturması açmak ve gazeteci olan ilçe yöneticisini sorgulamak hiç ama hiç yakışmamıştır. İstifa etmemi isteyen Tacettin Bayır'a bu göreve kendisi gibi atanarak değil seçilerek geldiğimi ve şu noktada istifamı gerektirir bir durum olmadığını ifade edince beni disipline vereceğini, partiden ihracımı isteyeceğini hatta gerekirse Ödemiş İlçe Yönetimini de görevden alacağını söyledi. Büyük balık küçük balığı yer durumuyla karşılaştım ancak benim ne kadar kılçıklı olup boğazlarına takılacağımı hesap edemediler.''

Fırtına, Belediye Başkanı Keskin'in sokak ortasında kendisine küfür ettiğini iddia ederek ''Belediye başkanının bu hakaret ve küfürlerine ek olarak tarafıma yönelttiği tehditlerle ilgili Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğum. Bunlar üzerinde durulmadı. CHP İzmir İl Başkanı Bayır bu hareketiyle, 10 yıllık bir yazar olan şahsıma ait hayali bir kahraman içeren yazımın üzerinde durarak anaya küfrü, kişiye tehdit ve hakareti önemsemediğini göstermiştir'' diye konuştu.

30 Nisan'da ''tedbirli olarak geçici çıkarma cezası'' ile İl Disiplin Kuruluna sevk edildiğini öğrendiğini kaydeden Fırtına, İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden ve parti üyeliğin istifa ettiğini, meclis üyeliğini bağımsız olarak sürdüreceğini açıkladı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ali köroğlu 4 Mayıs 2011 Çarşamba 09:25

Ne ülkeyi düşünmesi baykal var diye chp ye oy vermeyip baraj altı bıraktınız.o varken bi kere bile oy vermediniz.şimdi çıkıp vatan millet diyonuz.kardeşim ben kim olursa olsun oy veririm siz kendinizden olursa aksi durumda satış.helal olsun sizin gibi truva atlarına geçit vermeyenlere .kesin yakınların sağa sola sürülürken sen park klüpte kahve içmişsindir dedikodu üretmiş anapın güzelliklerini anlatmışsındır 12 eylül sonrası. belediye kazanıldığındada hemen chpli günlerin aklına gelmiştirsen kardeşim chp li değilsin belli biraz okumuş eğitimli adam kompleksli birisin.kirli çamaşırın yoktur çünkü chp için terlememişsin ama halis mulis truva atısın

Yorumu oyla      14      7  
ÖDEMİŞ''Lİ 3 Mayıs 2011 Salı 18:15

BİR ÖDEMİŞ'Lİ OLARAK SESLENİYORUM, TACETTİN BAYIR MISIN? ŞEMSETTİN ÇAYIR MISIN? SEN NE BİLİRSİN ÖDEMİŞ'İ DE ÖDEMİŞ VE ÖDEMİŞ'Lİ İNSANLAR HAKKINDA YORUM YAPARSIN!!!! ÖDEMİŞ ÇUKURU SENİN BİLDİĞİN İZMİR ORTAMINA BENZEMEZ HABERİN OLSUN. ÖDEMİŞ'Lİ BİR GENCİ SUSTURDUM SANIR, YÜZLERCE GENCİ KENDİNE SÖVDÜRÜRSÜN O OLUR. BİZİM MEMLEKETİMİ VE BİZİM İNSANLARIMIZA KONUŞURKEN DAHA DİKKATLİ OLMANI TAVSİYE EDERİM CANIM BENİM.

Yorumu oyla      18      6  
bende başkana kızıyorum ama 3 Mayıs 2011 Salı 17:14

ali köroğlu evet doğru parti üyesi olmak sizleri kirli çamaşırlarınızı kamuoyuyla paylaşma hakkı veriyor.Ben ülkeyi düşünüyorum sen chp liyim deyip chp yi bile düşünmüyorsun.Üyelik konusuna gelince 1976 üyelik 12 eylül öncesi yöneticilik ancak bazı zihniyetler nedeniyle üyelikten ayrılmış olmam susmayıp konuşmak için yeterlimi "güçlüyse chp li" olucam ama sizler izin versenizde chp güçlense...

Yorumu oyla      14      10  
ali köroğlu 3 Mayıs 2011 Salı 16:48

mustafa niye ekmeğe yağ sürsün çocuğa neler etmişler bi okusana adamın anasına söğmüşler dikkate alınmamış bi alay chp düşmanı truva atısınız kardeşim biz chpliyiz siz dernekçisiniz lider beğenmez kendinizde olmaz eleştirir durursunuz git önce ilçeye kaydol emini değiştirip mehmet verelim sana ama soyadı istediğin gibi olmayabilir paralıda olursa alışman kolay olur

Yorumu oyla      17      8  
ali köroğlu 3 Mayıs 2011 Salı 16:38

parti üyesi değilsen parti hakkında konuşma o zaman bazen dspli bazen ödpli bazen ip lisin bende kızdıklarımda chp liyiz sen ise güçlüyse chp lisin susssssssss

Yorumu oyla      16      9  
Kadir 3 Mayıs 2011 Salı 16:24

AKP' nin ekmeğine kim yağ sürüyor heb birlikte göreceğiz arkadaşlar bu arkadaşın harcadığı enerjiyi ve parttiye olan desteğini kenara atmayın. Kaç kişinin işini tek başına yapıyordu. AKP li başkana da en ağır yazıları yazanda bu arkadaşımızdı ki hala sitesinde mevcuttur.

Yorumu oyla      16      9  
Bende başkana kızıyorum ama 3 Mayıs 2011 Salı 16:16

ali köroğlu siz niye hiddedlenme gereği duydunuz öyle .Tedaviniz yarım kaldığı için olacak ne yazmak istediğimi iyi anlamamışsınız.Ben başkanı savunarak yada eleştirerek bir yazı yazmadım.Bende kızıyorum ama şu anda zamanı değil demek istemiştim. Yazdıklarım kıskançlıkla ilgili değil.Ben herhangi bir parti üyesi değilim Atatürkçü,Ödemişde yaşayan mustafa, emin ,eriş, bekir,ali veli hepsini tanıyan birisiyim.Ülke koşularında erişcilerin emincilerin bekircilerin hatta başka bölgelerden yazan chp li arkadaşların tartışma yerinin burası olmadığını düşünüyorum.Mustafacığımda onu da, bekir keskini de belirttiğiniz gibi paraşütle oraya getiren emin ağbisine laf söylemeden emin ağbisinin tetikçiliğini yapıyor.Bugün mustafa geldiği noktada akp ye kazandıracağı bir oyun hesabını gelecekte verebilirmi.Parti yöneticileri,başkanlar iyidir kötüdür bunun tartışma zamanı bu dönem değildir Akp nin ekmeğine mustafa gibi sizlerde yağ sürmeyin .

Yorumu oyla      16      8  
Hasan 3 Mayıs 2011 Salı 16:01

Belediye Meclisinde işçilerin hakkını tek arayan adam. Kös kös oturan adamların içindeki tek cengaver... Onlar gidecek Fırtına gelecek! Buraya yazıyorum göreceksiniz.

Yorumu oyla      17      8  
Operasyonsever 3 Mayıs 2011 Salı 15:31

Paraşütle gelen biri varsa o da Bekir Keskin'dir. Ama merak etmeyin roketle geri gidecek bir operasyon da Ödemiş'e yapılması yakındır.

Yorumu oyla      18      8  
ali köroğlu 3 Mayıs 2011 Salı 13:58

bende başkana kızıyorum diyen arkadaş ya siz ne kıskanç insanlarsınız sen meslektaşını kıskanıyosun baban hemşerisine düşman aday ol desen hiç bi yere aday olamazsınız tedaviliksiniz vessalam

Yorumu oyla      16      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Müjdeci'den 'operasyon' yorumu
Cumhuriyet Güçbirliği İzmir 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Yaşar ...
Yıldırım'dan Ege-Ray sözü
Ulaştırma Eski Bakanı ve Ak Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Binali ...
Arınç’ı şoke eden ‘hayır’
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Anketlere gerek yok onlara sorun" dediği ...
 
Kalkan: İzmir için çılgın projelerimiz var
AK Parti 2. Bölge milletvekili adayları Erdal Kalkan, Müjde Özkumova ve ...
Eyipişiren gençliğinin avantajını kullanıyor
Günün 18 saatini vatandaşların sorunlarını dinleyerek ve CHP’nin projelerini ...
Dağ: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır
AK Parti İzmir 2.Bölge milletvekili adayı Hamza Dağ Bayraklı Seçim Koordinasyon ...
 
CHP'li adayların Bergama çıkarması
CHP’nin 4 Milletvekili adayı Bergama’da seçim bürosu açtı. Gündüz meslek ...
Erdoğan: Senin zamanında yolsuzluk…
Kemal Kılıçdaroğlu zamanındaki SSK'da yolsuzlukların diz boyu olduğunu ...
Tekin: AK Parti artık şeriat istemez
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kral FM'de Kral Grup Genel Yayın ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onun adı artık: İklim Cehennemi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Damlaya damlaya yok oluyor Damlacık!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva