HABERLER>EGE
15 Aralık 2016 Perşembe - 17:58

Eski eşini kıskançlıktan öldürdüğünü söyledi, tahrik indirimi istedi!

2 çocuğunun annesi 26 yaşındaki Gizem Günay'ı döverek öldürdüğü gerekçesiyle hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılan 27 yaşındaki Gökhan Günay, kıskançlık nedeniyle eşini öldürdüğünü ve tahrik indiriminden yararlanmak istediğini söyledi.

Eski eşini kıskançlıktan öldürdüğünü söyledi, tahrik indirimi istedi!

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'nin Orhaniye Mahallesi Marmaris Bulvarı üzerinde bir apartmanda kalorifer ateşleyicisi olan Göknan Günay, geçen 6 Ağustos gecesi evinde bir süre içki içti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Gökhan Günay ile evhanımı olan eşi Gizem Günay arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Gökhan Günay, eşine tekme atıp, yumruklamaya başladı. Daha sonra da mutfaktan eline geçirdiği sopayla genç kadına vurmaya başladı. Sesleri duyan komşuları, durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, eşi tarafından dövülerek ağır yaralanan genç kadını ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Beyin kanaması geçirdiği ve dalağının patladığı belirlenen iki çocuk annesi kadın ameliyata alındı. Sabaha kadar süren ameliyatta genç kadın doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Günay'ın cesedi, kesin ölüm nedenin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, eşini döverek öldüren koca ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gökhan Günay tutuklandı. Günay hakkında TCK'nın 82'inci maddesini içeren eşini kasten öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

CEP TELEFONUNU GÖSTERMEDİĞİ İÇİN DÖVMÜŞ
Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk duruşması bugün görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Gökhan Günay ile öldürülen Gizem Günay'ın annesi Nuray Uludağ ve tarafların avukatları katıldı. Duruşmada eşini bilerek ve isteyerek öldürmediğini öne süren Gökhan Günay, eşiyle cep telefonunu kendisine göstermemesi nedeniyle tartışmaya başladıklarını, kıskançlık hissine kapılarak eşine vurduğunu, pişman olduğunu belirterek, tahrik indirimi istedi. Davaya müdahil olan Muğla Barosu Kadın Hakları Komisyonu'ndan avukat Sevinç Göcügenci, tutuklu sanığın eşini tahrik altında değil bilerek öldürdüğünü savunarak tahrik indirimlerinden faydalanmadan yargılanmasını talep etti. Mahkeme heyeti ise Göcügenci'nin talebini reddedip, duruşmayı erteledi.

KADINLARDAN GİZEM'İN ANNESİNE DESTEK
Duruşmanın öncesi Muğla Adliyesi önünde toplanan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri adına açıklama yapan Çiğdem Başarır Sandıkçıoğlu, "Hiçbir şey Gizem'i geri getirmeyecek biliyoruz ama yargılama sürecinde de dosyanın takipçisi olacağız. Birçok davada gördüğümüz mağdurun suçlu konuma düşürülmeye çalışıldığı oyunlarına asla izin vermeyeceğiz. Kadına yönelik cinayetler bir insanlık suçudur ve takdiri indirim uygulanamaz. Yıllardır süregelen aile içi şiddetle yaşayan Gizem, özgüvenini yitirmiş, ruhsal, fiziksel ve ekonomik açıdan zarar görmesine rağmen iki çocuğu için bu şiddet ortamına göz yumdu ve ikinci defa evlendi. Verdiğiniz uzaklaştırma kararları ise Gizem'i erkek şiddetinden uzaklaştıramadı. Bizler kadın cinayetlerine karşı ayaktayız" dedi. (DHA)

 
Flaş! İzmir’de toplu ulaşıma zam: Hangi biniş/ne kadar oldu?
 
İzmir’de 4 operasyon, yüzlerce şişe sahte içki!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kardak’da sıcak temas: Türk ve Yunan botları dip dibe!
Bodrum açıklarındaki Kardak kayalıklarına gelen 10 Yunan balıkçı ile Yunan ...
FETÖ'cülerin 'kamufle' oyunu
Denizli'de FETÖ/PDY'nin kentteki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında ...
Evlerine hırsız girdiğini sahnede öğrendiler!
Muğla Bodrum'da sahnelenen komedi türündeki tiyatro oyununda rol alan ...
 
İzmir’den sonra Manisa: Kadınlar istediği yerde inecek!
İstanbul ve Eskişehir’in ardından İzmir’de başlayan toplu ulaşımda kadına ...
Bebeğini öldüren anneye müebbet hapis
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, bir günlük bebeğini yastıkla boğup cesedini ...
Oğlunu kemerle döven baba gözaltında!
Muğla'nın Milas ilçesinde oğlunu sigara içtiği gerekçesiyle kemerle darbeden kişi, gözaltına alındı.
 
Sanayi sitesinde yangın dehşeti: Canlarını zor kurtardılar!
İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında, 2 kişi yaralandı, 11 kişi dumandan ...
FETÖ'nün sözde 'Uşak imamı' yakalandı
Uşak'ta Fetullahçı FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında aranan örgütün ...
Kruvaziyerler Türkiye’yi rotadan çıkardı
Turizm sezonunda lüks gemilerle her gün binlerce turist getiren kruvaziyer ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva