HABERLER>GÜNCEL
23 Ekim 2023 Pazartesi - 10:20

Eski eşi ve arkadaşını defalarca bıçakladı!

Erzurum'da boşandığı eşi 25 yaşındaki Kübra K.'yi 14 yerinden, ilişkisi olduğunu iddia ettiği 20 yaşındaki Osman B.Y.'yi, 8 yerinden bıçakla yaralayan 2 çocuk babası 41 yaşındaki Bilgehan Gültekin, eski kayınvalidesi İlknur K.'nin, "Kızıma bir şey yaparsan, oğlunu öldürürüm" sözü sonrası kendinden geçtiğini ileri sürerek, ne yaptığını hatırlamadığını söyledi.

Eski eşi ve arkadaşını defalarca bıçakladı!

Erzurum'da olay, 20 Ekim saat 18.00 sıralarında Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde meydana geldi. 2 çocuk annesi Kübra K. (25) ile olan 3 yıllık evliliği 16 Ekim'de günü görülen boşanma davasıyla biten Bilgehan Gültekin (41), çocuklarını görmeye gitti.

SOSYAL MEDYADAKİ FOTOĞRAFLARI GÖSTERDİ
DHA'da yer alan habere göre kayınvalidesinin de evde olduğu görüşme sırasında çocuklarının velayetini alacağını söyleyen Bilgehan Gültekin, Kübra K. ile Osman B.Y.'nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarını gösterdi.

ESKİ EŞİNİ 14 KEZ BIÇAKLADI
Kübra K. ile tartışan Bilgehan Gültekin, eline geçirdiği bıçakla eski eşini 14 yerinden bıçakladı. Bilgehan Gültekin, daha sonra Kübra K.'nin sevgilisi olduğunu iddia ettiği Osman B. Y.'nin evine gitti.

SEVGİLİSİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN KİŞİYİ DE 8 KEZ BIÇAKLADI
Apartman bahçesinde aralarında çıkan arbedede Osman B.Y.'yi 8 yerinden bıçaklayan Bilgehan Gültekin, olay yerinden uzaklaştı. Komşuların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kübra K. ve Osman B.Y., ambulanslarla Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

ZANLI YARALI HALDE BULUNDU
Bilgehan Gültekin ise Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, olay yerine 500 metre mesafede yaralı halde bulundu. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavisi yapılan Bilgehan Gültekin gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

İKİSİ DE HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI
Ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan Kübra K. ile Osman B. Y.'nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Bilgehan Gültekin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'KAÇ DEFA SALLADIM HATIRLAMIYORUM'
Bilgehan Gültekin ifadesinde, son olarak Kübra K.'nın ayrılmak istediğini söylemesi üzerine anlaşmalı olarak mahkemeye başvurduklarını, 16 Ekim'de boşandıkların, 20 Ekim'de Kübra K.'nin görüntülü araması sonrası çocuklarını ziyarete gittiğini söyledi.

Kayınvalidesinin de evde olduğu sırada çocuklarını gördüğünü söyleyen Gültekin, Kübra K.'ye Osman B.Y. ile çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları göstererek çocukların velayetini alacağını söylemesi üzerine tartışma çıktığını belirtti.

'OĞLUNU ÖLDÜRÜRÜM SÖZÜYLE KENDİMDEN GEÇTİM'
Bunun üzerine kayınvalidesi İlknur K.'nin mutfaktan aldığı bıçakla kendisine saldırdığını ileri süren Gültekin, "Kayınvalidem, 'sen kimin çocuklarını alıyorsun' diyerek bıçağı salladı. Yemek masasının çekmecesindeki küçük bıçak elime geçti. Salonda yaşanan arbede sırasında sandalye ile vurdum ve kayınvalidemin elindeki bıçak düştü. Elimde küçük bıçakla Kübra K.'ye yöneldim. Kayınvalidemin 'Bilgehan kızıma bir şey yaparsan, oğlunu öldürürüm' sözü üzerine kendimden geçtim. Sonrasını tam hatırlamıyorum. Kübra'ya doğru bıçak salladım ama kaç defa salladım hatırlamıyorum. Kübra'ya denk geldi mi, yaralandı mı hatırlamıyorum. Sonra kapıya yöneldim" dedi.

'ARAMIZDA ARBEDE OLDU'
Evden çıktıktan sonra Osman B.Y'nin evine yöneldiğini belirten Gültekin, "Kapıyı 18-19 yaşlarında bir erkek açtı. Osman B.Y., beni kapıda görünce içeri kaçtı. Kapıyı açan kişi de içeri kaçtı. Tekrar geri geldiğinde elinde ekmek bıçağı vardı. Bana doğru yöneldi, elini tuttum. Aramızda arbede oldu. Bu arada Osman B.Y., arbededen yararlanarak kaçmaya çalıştı. Ben de kovaladım. Bahçeye çıktık. Osman B.Y. kaçarken trafik ışıklarında bir ambulans denk geldi. Osman B.Y.'yi aldılar. Ben de kaldırıma oturdum. Yanıma gelen iki kişiden polisi aramalarını istedim. Polisler gelince teslim oldum. Parmaklarım ve kolumda yaralanmalar nasıl oldu hatırlamıyorum. Osman B.Y.'nin kardeşiyle yaşadığım arbede sırasında gerçekleşmiş olabilir. İlknur K.'nin bıçakla üzerime gelmesi ve daha sonra da 'Oğlunu öldürürüm' demesiyle kendimi kaybettim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

 
Trafikteki araç sayısı 28 milyonu geçti
 
TÜİK açıkladı: Güven endeksi arttı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Müftü cinsel istismar iddiasıyla tutuklandı!
Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Müftüsü 37 yaşındaki Halil B., ücretli Din ...
Asker eğlencesinde kan aktı: 5 yaralı
Konya'nın Seydişehir ilçesinde asker eğlencesinde tartışma çıktı. Tartışma ...
Geriye hediyesi kaldı... Eren'den 100 gündür ses yok!
İzmir'in Karşıyaka ilçesinden arkadaşlarıyla buluşup eğlenmek için gittiği ...
 
Bakan duyurdu: 'Bayğaralar' suç örgütüne darbe!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 6 ilde eş zamanlı olarak ...
DEÜ, Cumhuriyet'i dolu dolu kutlayacak!
Dokuz Eylül Üniversitesi’nde (DEÜ) Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü ...
Gazze'ye askeri uçakla sağlık malzemeleri gönderilecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla hazırlanan ve içerisinde ...
 
18,8 milyar liralık kaçak eşya ve uyuşturucu madde ele geçirildi
Yılın ilk 10 ayında 3,6 milyar TL değerinde 8,8 ton uyuşturucu, 15,2 milyar ...
Mehmet KARABEL yazdı... Bi'daha olur mu?
Mehmet KARABEL yazdı... Bi'daha olur mu?
Alacak verecek tartışmasında kan aktı!
Adana'da Samet Ç. (18), alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı kuzenleri ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva