HABERLER>POLİTİKA
4 Mart 2024 Pazartesi - 10:14

Eski başkandan Işık'a destek mesajı!

Gaziemir’de 10 yıl belediye başkanlığı yapan Halil İbrahim Şenol evinin balkonuna astığı pankart ile CHP Belediye Başkan Adayı Ünal Işık’a destek verdi. Şenol, “Kendisinin başarılı olacağından hiç şüphem yok. İlçemiz onun yönetiminde daha ileriye gidecek” dedi.

Eski başkandan Işık a destek mesajı!

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık ilçede 2009-2019 yılları arasında 10 yıl süreyle belediye başkanlığı yapan kıdemli isim Halil İbrahim Şenol’u evinde ziyaret etti. Yıllarca aynı mahallede karşılıklı binalarda oturan iki isim partinin başarısı için bu kez siyasi olarak bir araya geldi.

Eski Başkan Şenol’un oğlu Ulaş Şenol’u kontenjan birinci sıradan meclis üyesi adayı yazarak vefasını gösteren Işık, ilk belediyecilik deneyimini Şenol’un meclis üyesi olarak yaşadığını söyledi. Şenol ise evinin balkonuna Işık’ın pankartını asarak kendisine destek olduğunu açıkladı.

Ünal Işık’ın 10 yıllık süre içinde meclis üyeliği göreviyle birlikte bir yerel yönetim deneyimi de kazandığını belirten Şenol, “Kendisinin başarılı olacağından hiç şüphem yok. İlçemiz onun yönetiminde ve idaresinde daha ileriye gidecek. Bu konuda eminiz. Parti örgütümüzde ve tüm Gaziemir’de büyük bir mutluluk görüyorum. Gaziemir ilçesinin tüm bileşenleri Ünal Işık’ın arkasında duracaktır” dedi. Şenol, 31 Mart yerel seçiminde Gaziemir’deki sandıklardan oy patlaması da beklediğini söyledi.

BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI
Vefanın kendisi için bir yaşam biçimi, hayat felsefesi olduğunu belirten Işık, Gaziemir’de taş üstüne taş koyanları, hizmet edenleri dışlamadan, ötekileştirmeden kucaklayacaklarını söyledi. Işık, “Belediyecilik konusunda Konak’tan itibaren yaptığı çalışmalarla önemli işlere imza atan, Gaziemir’de belediye başkanı olarak 2 dönem eserler bırakan başkanımıza vefa borcumuz vardı. Biz bu bilinç ve anlayış ile onun deneyimlerinden yararlanacağız. Başkanımızın tek evladı, bizim emanetimiz genç kardeşimiz Ulaş’ı da aktif siyasetin içinde değerlendirdik. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi’nde babasının izinden giden yeni bir siyasetçi olacak. En başından bu yana kavgadan uzak, ayrıştırmadan öte bir anlayışla, herkese eşit mesafede belediye başkanlığı yapacağıma söz verdim. Gaziemir her alanda hizmet eden değerlerimiz ile daha ileriye gidecek” diye konuştu.

 
Hukuk mücadelesini kazanan Ahmet Kaya filmi seyirciyle buluştu
 
Fatih Ürek, filtrenin dozunu kaçırınca alay konusu oldu
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş Cemil 5 Mart 2024 Salı 01:05

Oğlunu meclis üyesi yazdırttı tabiki destek verecek... Yazık yazık bu kafa ile Gaziemir kazanılır mı? Şenol'un oğlunun toplam kaç oyu var ? Ünal bey etrafındakilere dikkat et özellikle u.t ye ona asla pay verme... Geçmişte Şenolu Antep tayfası yedi bitirdi senin akıbetin'de aynı olmasın yanındakilerin kurbanı olma sakın derim..

Yorumu oyla      0      0  
Partili 5 Mart 2024 Salı 00:06

Vizyonlu dediğiniz kişiler Halil arda ve ekibi kaldı ki hepsi partili hepsi yalandan CHP’li değil hepsi de doğru düzgün insanlar seydii köyün dışında Gaziemir’de yaşayan kimse yok mu acaba seydi köy mi karar veriyor belediye Seydiköy derneği gibi davranıyorsunuz kaldı ki Ünal bey böyle bir kelime de etmedi nerenizden uyduruyorsunuz ben ne Seydi köylüler tanıyorum CHP liyim anadan atadan dolma şimdi ak Parti’yi destekliyor bence çıkarınıza göre yön değiştiriyorsunuz

Yorumu oyla      1      0  
Yorgun Demokrat 4 Mart 2024 Pazartesi 12:26

Sayın Ünal Işık ne kadar iyi niyetli olursa olsun yanındaki meclis üyeleri ile başarılı olma şansının olmadığını düşünüyorum. Chp Gaziemir'de kaybetmeye mahkum gibi görünüyor.

Yorumu oyla      2      0  
hizmetsiz vatandaş 4 Mart 2024 Pazartesi 11:16

vah Gaziemirin haline, Gaziemirin yine bir 5 yılını çöpe atma lüksü yok maalesef.Ünal Işık ve ekibi bu vizyonsuzlukla taş üstüne taş koyamazlar,ayrıca "bir avuç Seydiköylü beni yıkamaz " söylemi ile hangi yüzle Seydiköylülerden oy isteyecek

Yorumu oyla      3      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti adayı Özlale: İzmir sorunlar değil fırsatlar şehri olacak
İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, İzmir sivil ...
Cumhur İttifakı'nın Torbalı adayı Çağlar: Ayrancılar bölgenin yıldızı haline gelecek
Cumhur İttifakı'nın Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, ...
Kaykaç, Erdoğan'a sordu: Projeleriniz nerede?
Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç, ilçedeki ...
 
CHP’li Önal’dan deprem vergisi çıkışı!
CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, bir günde 3 seçim ofisi ...
Vatan Partisi adayı Dr. Bolluk: İzmir'de oy sıçraması yapacağız!
Vatan Partisi adayı Dr. Bolluk: İzmir'de oy sıçraması yapacağız!
CHP'li Bakan'dan 'olağanüstü kurultay' iddialarına yanıt: Gündemimiz seçim zaferi!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, seçimden ...
 
Kabine toplantısında masada neler var?
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısında; yerel seçimlerin, ...
Mehmet KARABEL yazdı... Dün... Bugün... Yarın...
Mehmet KARABEL yazdı... Dün... Bugün... Yarın...
'ADF prestijini her geçen yıl artırmaktadır'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 1-3 Mart'ta düzenlenen 3. Antalya Diplomasi ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva