HABERLER>GÜNCEL
3 Nisan 2017 Pazartesi - 18:31

Erdoğan'dan kritik açıklama: Yeni harekat geliyor

Trabzon'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Baharı bekleyen tüm terör örgütlerine çok güzel sürprizlerimiz var. Yeni harekatlara yeni isimler vereceğiz" dedi. Erdoğan ayrıca CHP Milletvekili Bozkurt'un açıklamalarına sert yanıt verdi

Erdoğan dan kritik açıklama: Yeni harekat geliyor

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

16 Nisan bizim için bir devrimdir devrim. Ayağımızdaki prangalardan kurtulmak istiyoruz. Önümüzü kesmek isteyenlere, ikide bir prangaları tutup çekmek isteyenlere 16 Nisan’da ‘dur’ demeye var mıyız? 16 Nisan’da bu batının Türkiye üzerinde yamanmış asalaklarını söküp atmaya var mıyız?

15 Temmuz’da biri Ankara’da biri İstanbul’da iki Trabzonlu kardeşlimiz şehit oldu. 16 Nisan aynı zamanda şehitlerimizin katilleri için bir fermanın yazılacağı da bir gündür. 16 Nisandan sonra Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki “idama varım” Sayın Bahçeli hükmünü vermişti açıkladı kanaatini. Sayın Yıldırım’ın kararını biliyorum.

"EVET İDAMDAN YANAYIM DEDİM"
16 Nisan’dan sonra parlamentoya bu katillerle ilgili idam teklifi geldiği zaman bu parlamentodan geçtiğinde onaya bana geldiğinde ben bunu tereddütsüz onaylarım. “Ama siz idamdan yanasınız” diyorlar. “Evet” dedim “idamdan yanayım” dedim. Bunu kim diyor batılılar diyor. Ne olacaktı ya. Benim şehitlerimi, kim geri getirecek? Anasının babasının çocuklarının gözyaşlarını kim dindirecek. Ama siz ABD’de ne yapıyorsunuz? Hemen yatırıyorlar ve hal ediyorlar. Millet idam diyorsa işi bitmiştir.

"KADERE BAK, KİMLERLE YAN YANA GELİYOR"
Saadet’in başındaki birileri de hayır diyor. Kadere bak. Kimler kimlerle beraber yan yana geliyor. Kadere bak. Ah ah… Nereden nereye. Ne oldum deme ne olacağım de. Hep bunlar imtihan. Ne olursa olsun 16 Nisan bir ol ayrımıdır. Türkiye, tarihinin en önemli mücadelelerinden birini veriyor. Birilerinin aksine Türkiye bu süreçte kuşatılmıyor.

Türkiye’yi bin yılık soydaşlarından koparanların telaşı bu yüzden. Biz kardeşlerimizle kucaklaştıkça kuduruyorlar. Bugün yeniden bölgemizi tanzime kalkanlar bize “siz yerinizde oturun” diyorlar. Gerekirse sizin topraklarınızdan bir kısmını halkınızdan bir kısmını da alabiliriz sesinizi çıkarmayın diyorlar.

Ey Trabzon buradan öyle bir ses ver ki kandildeki terör baronları da Pensilvanya’daki şarlatan da onları kukla gibi kullanalar da duysun. Bu ülkenin tek bir karış toprağına el uzatanın elini kIrar mıyız? Teröristleri cehennemin yedi kat dibinde bile olsalar bulup dünyayı başlarına yıkar mıyız?Türkler yeniden dirildi diyorlar. Aynen dirilişte olduğu gibi.

"YENİ HAREKATIN HAZIRLIKLARINI YAPIYORUZ"
Fırat Kalkanı harekatının birinci etabını bitirdik. Bundan sonra da olacak. Şimdi yeni harekatların hazırlıklarını yapıyoruz. Yeni harekatlara yeni isimler vereceğiz. Baharı bekleyen tüm terör örgütlerine çok güzel sürprizlerimiz var.

Önümüzdeki aylar Türk milletinin baharı teröristlerin ise kara kışı olacaktır. Siz bakmayın terör örgütlerinin kimi Avrupa ülkelerini arkalarına alıp efelenmeye başladıklarına.Biz terör örgütleri üzerinden kurulan bu oyunu zor da kullanarak bozacağız.

"SEN GERİZEKALI MISIN"
İşte bir CHP milletvekili çıkmış, eğer diyor 16 Nisanda evet çıkarsa biz bunları İzmir’e kadar kovalayıp denize dökeceğiz. Bunu söyleyen de Konya milletvekili. Yahu sen gerizekalı mısın? Sen kiminle aşık atıyorsun? 

Genel başkanı geri durur mu. 15 temmuz kontrollü darbeydi diyor. Ey Kılıçdaroğlu sende zerre kadar dürüstlük varsa madem elinde dosyalar belgeler var çok bunları açıkla. 16 Nisan’dan sonraya kalırsan geç kalırsın. Ama bu onur meselesi. Çünkü bundan dürüstlük yok.İşte 15 temmuzda darbecileri gördü havaalanında hemen Bakırköy’de ilçe başkanını evine kaçtı.

Önce git bu milletvekiline hesap sor. Sen kimsin sen kimi denize döküyorsun terbiyesiz.Ulan seni yola çıkartmazlar yola. Sen samsunda yola çıkacaksın öyle mi? Samsundan yola çıkamazsın. Zaten meydanlara çıkamıyorlar. (Hürriyet)

 
İzmir’deki FETÖ operasyonunda 11 askere tutuklama
 
Polisten kaçarken bataklığa saplandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’deki FETÖ operasyonunda 11 askere tutuklama
İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ...
Konak'ın renkleri sahneye taşındı
İzmir'e çeşitli nedenlerle ve farklı işler için gelen yabancı uyruklu ...
2 bin 750 hakim ve savcı alınacak
Adalet Bakanlığı, 2 bin 750 hakim ve savcı alacağını duyurdu.
 
İnciraltı'da kazma-kürek-baretle 'açılışa hazırız' mesajı
İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu üyesi bir grup, baret takarak, ...
İzmir Barosu'ndan zorunlu arabuluculuk sistemine tepki
İzmir Barosu İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Komisyonu, iş yargısında zorunlu ...
Genelkurmay Başkanı Akar Diyarbakır'da
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve komutanlar, Diyarbakır'da inceleme yapıyor.
 
Hayalleri direksiyon başında gerçek oldu
Çok sevdiği şoförlük mesleğini yapmak için yıllardır fırsat arayan İzmirli ...
İzmir'de FETÖ baskını: 25 eski emniyetçiye gözaltı
Görevden uzaklaştırılan 25 emniyet personeli gözaltına alındı.
Otogaza fiyatlarına indirim geliyor
Otogaz fiyatlarında gece yarısından itibaren 20 kuruş indirim bekleniyor.
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva