HABERLER>MAGAZİN
16 Ağustos 2022 Salı - 12:17

Engin Günaydın Foça'da inzivaya çekildi

'Avrupa Yakası' dizisinde canlandırdığı 'Burhan Altıntop' karakteriyle şöhreti yakalayan ve son olarak dijital bir platformda yayınlanan '10 Bin Adım' adlı yapımda rol alan Engin Günaydın, inzivaya çekildi. Uzun süredir ortalarda görünmeyen oyuncunun yılın büyük bir bölümünü İzmir Foça'daki 15 milyon TL'lik villasında geçirdiği öğrenildi.

Engin Günaydın Foça da inzivaya çekildi

Son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, geçtiğimiz şubat ayında Fransa'da okuyan ve oyunculuk yapmak istediği öğrenilen sevgilisi Buğu Selen Somer'in annesiyle tanışmıştı. 50 yaşındaki oyuncu, sevgilisinin annesiyle AVM'nin yemek katında bulunan bir kafede buluşup, kahve içmişti. Karşısında gazetecileri görünce sevgilisinden ayrılıp, farklı yöne giden oyuncu, daha sonra arkadan kendisini takip eden Somer’le ev araç ve gereçleri satan bir mağazada buluşmuştu. Bu görüntülerden sonra Günaydın ve sevgilisi hakkında "evlenmeyi düşündükleri" yönündeki haberler magazin gündemine gelmişti.

"YAZIN FOÇA'DA OLACAĞIZ"

Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda önceki gün çıktıkları alışveriş turunda objektiflere yansıyan ikiliden Engin Günaydın, basın mensuplarının 'evlilik' ile ilgili soruları karşısında ne yapacağını şaşırmıştı. Bu kışı çalışarak geçirdiğini söyleyen oyuncu, "Yazın Foça'da olacağız. Yapacağımız işleri yaptık, artık tatile gidiyoruz" demişti.

"BU KONULARA HİÇ GİRMEYELİM"

'Avrupa Yakası', 'Galip Derviş' dizilerde kamera karşısına geçen, 2017 yılında komdi türündeki 'Aile Arasında' filminde sergilediği performasnıyla alkış alan oyuncu, sevgilisi Buğu Selen Somer ile evlenip evlenmeyeceği sorusu üzerine utangaç tavırlar sergileyip, "Şimdi bu konulara hiç girmeyelim isterseniz" diyerek geçiştirmişti.

"KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Banka reklamlarında boy gösteren ve son olarak '10 Bin Adım' dizisiyle adından söz ettiren Günaydın, oyunculuk yapmak isteyen sevgilisine sektörde yardımcı olup olmadığının sorulunca ise "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" yorumunda bulundu ve basın mensuplarının yanından hızlı adımlarla uzaklaşmıştı.

FOÇA'DA İNZİVAYA ÇEKİLDİ

Bir süredir ortalarda görünmeyen Engin Günaydın, İzmir Foça'da milyonluk inzivaya çekildi. Yıllar önce aldığı villanın yanındaki mülkü de alan oyuncu, ikisini birleştirip, bahçesine sonsuzluk havuzu yaptırdı.

VİLLASININ DEĞERİ 15 MİLYON TL

Yılın büyük bir bölümünü burada geçiren Günaydın, sadece iş görüşmeleri için İstanbul'a geliyor. Foça'nın yerlisi olan oyuncunun villasının değerinin yaklaşık 15 milyon TL olduğu öğrenildi.

ENGİN GÜNAYDIN KİMDİR?

İlk ve ortaöğrenimini Tokat'ta tamamlayan Engin Günaydın, lise yıllarında katıldığı tiyatro yarışmasında kazandığı ödül sonrası oyunculuk kariyerine adım attı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı'nda okuyan, 1996 yılında profesyonel olarak tiyatroya giren ve ilk deneyimini 'Otogargara' oyununda yaşayan Günaydın, 'Bir Demet Tiyatro' ile televizyon hayatına başladı.

Mehmet Ali Erbil ve Emel Sayın'la yer aldığı 'Aşkım Aşkım' dizisi ve ünlü şovmen Okan Bayülgen'in sunduğu 'Zaga' programında geniş kitlelere adını duyuran başarılı sanatçı, Zeki Demirkubuz'un yönetmen koltuğunda oturduğu 2001 yapımı 'Yazgı' filmi ile Ankara Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. Günaydın, 2004-2009 yılları arasında yayınlanan 'Avrupa Yakası' dizisinde hayat verdiği 'Burhan Altıntop' karakteriyle hazfızalara kazandı.(Milliyet) 

 
İzmir'de şiddete karşı farkındalık turu
 
Pınar Karşıyaka parkeye indi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cengiz Coşkun ile Beatrica Lorena evlendi
Oyuncu Cengiz Coşkun, sekiz yıllık sevgilisi Romanyalı Beatrica Lorena ile hayatını birleştirdi.
Mehmet KARABEL yazdı... En yakışıklı ‘kötü’ adam!
Mehmet KARABEL yazdı... En yakışıklı ‘kötü’ adam!
Eski eşe tepki: Bu kaçıncı şov koçum!
Eski eşler Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç arasındaki gerilim büyüyor. ...
 
Ünlü seslendirme sanatçısı hayatını kaybetti
Tom Hanks, Tom Cruise, Brad Pitt, Mel Gibson, Andy Garcia, Alec Baldwin ...
Mehmet KARABEL yazdı... Siyasetçi babanın sanatçı oğlu nasıl vekil oldu?
Mehmet KARABEL yazdı... Siyasetçi babanın sanatçı oğlu nasıl vekil oldu?
Ünlü oyuncu Arda Kural gözaltına alındı
Ünlü oyuncu Arda Kural, Büyükçekmece sahilde bir mekanın işletmecisini ...
 
İzmir'de sıra geceli düğün!
İzmir Gaziantepliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Deniz Avşar ile ...
Dolarla nafaka icralık oldu
Cem Yılmaz oğlu Kemal için ödediği 10 bin dolarlık nafakanın liraya çevrilmesi ...
Oyuncu Ufuk Özkan, 17 yıllık eşinden boşandı
Ekranların sevilen oyuncusu Ufuk Özkan, 17 yıl önce nikah masasına oturduğu ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva