HABERLER>YAŞAM
28 Ocak 2022 Cuma - 18:53

Ece Erken eşinin tabutu başında gözyaşı döktü

İstanbul Bakırköy'de balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun (42) cenazesi, memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesine getirildi. Ece Erken, taziyelerin kabul edildiği sosyal tesise, elinde eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeve ile geldi, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü.

Ece Erken eşinin tabutu başında gözyaşı döktü

İstanbul Bakırköy'de önceki gün saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından dün gece uçakla Trabzon'a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesi'ne getirildi.

'ACIMIZ BÜYÜK'

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'ne geldi. Mahmutyazıcıoğlu'nun babası Akif Mahmut, annesi Hacer ile ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, burada taziyeleri kabul etti. Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, "Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki söylenecek bir şey yok" diye konuştu. 

'ÇOK ERKEN GİTTİ'

Taziyelerin kabul edildiği tesise gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken de arkadaşlarına sarılarak, ağladı. Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Ece Erken, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü.

EŞİNİN TABUTU BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ, FOTOĞRAFINI ÖPTÜ
İstanbul Bakırköy'de balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu için memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesindeki Merkez Camii'nde ikindi vakti cenaze töreni düzelendi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu ile eşi Ece Erken, Mahmutyazıcıoğlu'nun tabutu başında gözyaşı döktü. Hacer Mahmutyazıcıoğlu, "Oğlum benim, kocaman oğlum" diyerek tabuta sarıldı. Ece Erken de elinden bırakmadığı eşinin fotoğrafını öptü. Cenazeye Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli de katıldı. 

TOPRAĞA VERİLDİ
İstanbul Bakırköy'de balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu için memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesi Merkez Camii'nde ikindi vakti cenaze töreni düzelendi. Cenazeye Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken, babası Akif Mahmut Mahmutyazıcıoğlu, annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu, ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu ile eski eşi Benan Kocadereli'nin yanı sıra Fındıklı Kaymakamı Eyüp Gürdal, Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman ve çok sayıda kişi katıldı. Anne Hacer Mahmutyazıcıoğlu, camiye bir kolunda Ece Erken diğer kolunda ise Benan Kocadereli eşliğinde geldi.

Kılınan namazın ardından Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, Hürriyet Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

EŞİNİN MEZARI BAŞINDA DUA ETTİ

İstanbul'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden, Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesindeki Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Hürriyet Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Eşinin mezarı başına gelen Ece Erken, uzun süre gözyaşı dökerek, dua etti.

 
Başkan Karakayalı’dan DİSK’e uyarı: Biz olmasak nerede örgütlenecek?
 
THY'de devir teslim gerçekleşti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kendi 53, kalbi 35 yaşına girdi!
İzmir'de kalp nakilli gazeteci Çağatay Çağlar, 53. yaş gününü kutlarken, ...
Fatma Girik son yolculuğuna uğurlanıyor
Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in ...
Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti
Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu geçen hafta memleketi ...
 
Usta oyuncu Fatma Girik hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Hastaneden ...
Öykü Arin'in ilk karne heyecanı
LÖSEMİ tedavisi gören ve babasından alınan yarı uyumlu nakille yeniden ...
Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye yoğun bakımda
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Türk sanat müziğinin ünlü ismi Müzeyyen ...
 
Duayen tiyatrocu Bozkurt Kuruç hayatını kaybetti
Türk tiyatrosuna yıllarca hizmet veren ve birçok öğrenci yetiştiren Prof. ...
Hastalığının ardından Kadir İnanır ilk kez görüntülendi
Beyin damarında pıhtı atması sonucu günlerce yoğun bakımda kalan Kadir ...
Ödüllü mayın avcısı 8 yaşında öldü
Kamboçya’nın ödüllü mayın avcısı keseli sıçan Magawa, emekli edildikten 7 ay sonra öldü.
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva