HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
14 Eylül 2014 Pazar - 17:31

Dikili modern hizmet binasına kavuşuyor

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, başkanlık koltuğuna oturduğu ilk günden itibaren belediye hizmet birimlerinin tamamının kapılarını sonuna kadar açıp Dikililerle kucaklaşmaya, dertlerini dinleyip çözüm üretmeye, ilçenin sorunlarına köklü çözüm getirecek prestij projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Dikili modern hizmet binasına kavuşuyor

İZMİR- Göreve seçildiği günden bugüne kadar oy veren, vermeyen ayırt etmeksizin herkesi kucaklayan, mahallelere gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerle vatandaşın dertlerini dinleyen ve sorunlarına çözüm üreterek yapılacak çalışmalar hakkında güncel ve samimi bilgiler veren Başkan Tosun hafta sonunda da Bademler ve Denizköy mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
 
‘TECRÜBE SAHİBİYİZ’
İlk olarak Bademli Mahallesi’nde vatandaşlarla bir arayan gelen ve burada vatandaşlara hitaben konuşan Başkan Tosun, ‘17 yıl boyunca Dikili’nin her karışında, sizler için belediyenin veteriner hekimi olarak çalıştım. İlçemizin ne tür sorunları, sıkıntıları var çok iyi biliyorum. Öncelikli olarak Dikili’nin yeni bir vizyona ve değişime ihtiyacı var. Bizde bu değişimi tecrübelerimizle gerçekleştirecek güçteyiz. Bu güne kadar plansız kalan bir Dikili’yi planlı geliştirmek için birer birer projelerimizi hayata geçiriyoruz. Sizlerin de çok iyi bildiği gibi kadro ve araç-gereç eksikliğine rağmen personellerimizin gösterdiği üstün özveriyle şuana kadar rutin belediye hizmetlerimiz sağlıklı bir şekilde ilerledi. Belediyemizin sorumluluk alanı Çandarlı ve köylerin bağlanmasıyla katbekat arttı. Her şeye rağmen düzenli bir plan dahilinde çalışarak tüm sıkıntıların üstünden geldik. Sizleri mutsuz etmemek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bu çalışma tempomuz hep sürecek.  Dikili merkezinde ne varsa en ücra mahallemizde de aynı hizmeti vereceğiz. Bizim hizmette hiçbir ayrımımız olmayacak. Önümüzdeki günlerde tüm Dikili’yi kapsayan başta altyapı projelerimiz olmak üzere, belediye hizmet binası, sosyal ve kültürel projelerimizi tamamlayıp hizmete açmamızla ayrıca köylerimizi ve turizmi teşvik edici projelerimizi hayata geçirmemizle her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum’ dedi.
 
‘ÖNCELİĞİMİZ ALTYAPI VE HİZMET BİNASI’
Açıklamasında her geçen gün gelişerek değişen Dikili ilçesinin modern ve çağın gereksinimlerini içerisinde barındıran bir belediye hizmet binasına ihtiyacı olduğunu da belirten Başkan Mustafa Tosun, ‘Dikili Belediyesi’nin şu an hizmet verdiği ve kiracısı olduğu bina maalesef artık ihtiyaca cevap vermez hale gelmiştir. Altyapı sorunu gibi hizmet binası sorununu da öncelikli olarak çözmeye karar verdik. Şu anda projelendirme de sona geldik. İlçemizin bütün temel sorunları gibi hizmet binası sorunu da biz çözeceğiz. Kısa zaman içerisinde ilçemize yakışan belediye hizmet binasına kavuşacağız ” diyerek Dikililere yeni hizmet binasının yapılacağı müjdesini verdi.
 
‘DİKİLİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK’
“Altyapı ve hizmet binası sorunu çözeceğimiz gibi Dikili’yi Çandarlı’dan Bahçeköy’e kadar bir bütün olarak turizmde olduğu kadar tarımda, jeotermalde, denizcilikte, sağlıkta, sporda, sanatta, kültürde çekim merkezi haline getirmek için ekip arkadaşlarımızla durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” diyen Başkan Tosun, “Bu yaz döneminde Dikilimiz turizmde rekor üstüne rekor kırmıştır. İlçemizdeki değişim gerek yerli gerek yabancı turistlerinde ilgisini ve beğenisini fazlasıyla çekti. Biz hem çalışarak hem de gerekli planlamalar yaparak ilçemizi tüm alanlarda öncü kent yapacağız” diye konuştu.
 
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Foça Festivali’nde Serap Yenici rüzgarı
9. Foça Uluslararası Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivali bütün hızıyla ...
Bergama'da Soner Yalçın rüzgarı
78. Uluslararası Bergama Kermesi’nin sürpriz konuklarından biri de kitaplarıyla ...
Bornova okul gibi: Yeni eğitim dönemi başladı!
Bornova Belediyesi'nin açtığı Hobi ve Beceri Edindirme Kurslarında, yaz ...
 
Karşıyaka Belediyesi Avrupa'ya açılıyor
Katılımcı demokrasi anlayışı çerçevesinde sürdürdüğü çalışmaları Avrupa ...
Konak’ta yenilenen park Aydın Erten’in adına yakıştı
İzmir Körfezi'ni en güzel açıdan görme şansı veren Çınartepe Rekreasyon ...
Büyükşehir'den Menemen'e ikinci arıtma yola çıkıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen Türkelli’ye ...
 
Başkan’dan Güzelbahçe’ye teşekkür Ankara’ya stat çağrısı
Büyükşehir Belediyesi ve Güzelbahçe Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan ...
Başkan’la Foça festivali: Önce çiçek sonra balık ekmek
9. Foça Uluslararası Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivalinin konuğu, İzmir ...
Urla’nın renkleri 12 Eylül’de hayat buldu
Urla’nın kurtuluşunun 92. Yıldönümü’nün kutlandığı “12 Eylül Etkinlikleri” ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva