HABERLER>EKONOMİ
8 Ocak 2012 Pazar - 09:47

Demirtaş'tan, Şanlı'ya veryansın!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, çatışmacı bir üslup takınan Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı’yı Büyükşehir’le yaşanan tente krizini büyütmekle suçladı.

Demirtaş tan, Şanlı ya veryansın!

İZMİR - İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Kordon’la ilgili yaşanan tartışmaları büyük dikkatle izlediklerini belirterek, diyalog eksikliği yaşandığına dikkat çekti. Demirtaş, sorunların çözümünde doğru temsilin çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: “Kordon’da işyeri bulunan üyelerimiz İTO’yu temsilci olarak belirleyip, odamızın yapacağı yönlendirmelere uymaları gerekirken dernekleşme yoluna gittiler. Sözkonusu dernek de ne yazık ki iş dünyası olarak hiç tasvip etmediğimiz miting, boykot, işyeri kapatma gibi eylemleri çözüm için önerdi, bazı üyelerimiz maksadını aşan sözler kullandı. Kordon’u denetleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi ile kullanan üyelerimize bu sorunun ancak diyalogla çözülebileceğini defalarca belirtmemize rağmen, bir dernek başkanı tüm iyiniyetli girişimleri, söylemleri ile sonuçsuz bıraktı. Üyelerimizin temsil konusunu, bugüne kadar olanları bir kez daha düşünmesi gerekiyor.”(Milliyet Ege)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 18 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Avukat'a 10 Ocak 2012 Salı 09:39

Komedi o yorumu yapan kişinin lakabı değil sizin yaptığınız işin adı. Polimik yapmaya gerek duyulucak bi konu değil ama sormak isterim Hangi sıfatla balkanları temsil ettiğini zannetmiş?? Ya da kim davet etmiş?? Avukat efendi çığırtkanlık yaparak olmaz bu işler diyoruz, madem cehapeli en az onun konuşup en fazla onun çalışması gerekiyor!! Gerçi kordon temsilcisimi balkan temsilcisimi? Siyaseti gitsin partide yapsın, kordon derneğini kullanarak siyaset yapmasın!

Yorumu oyla      36      54  
Ahmetoğlu 10 Ocak 2012 Salı 00:06

ben kordon esnafı değilim ama iş çıkışı özelliklerde hafta sonları kordonun tadını sonuna kadar çıkaran İzmirlilerden biriyim.Siz anladığım kadarıyla İzmirli bile değilsiniz çünkü benim hatta babam Ahmet beyin çocukluğunda bile izmirde kordon kültürü vardır.Ben Ömür şanlıyı sadece basından görüyorum siyasi yönüde kuvvetli belli ama konu bu değil.Konu İzmirin kordonu ben orada eşimle arkadaşlarımla hava yağmurlu,soğuk veya güneş var diye eskiden oturduğum gibi oturamıyorsam buna tepki gösteririm.

Yorumu oyla      58      27  
komedi lakaplı kişiye 9 Ocak 2012 Pazartesi 22:18

ömür şanlı başkan balkan kökenli amerikaya gidiş sebebide ordaki balkan liderleri zirvesi başbakanla aynı ortamda olması normal tabiki hatta başbakan kendisine chp seçerek hatta etmişsin demiştir o chp liliğini gururla her yerde söylüyor ve aziz başkanın haklı olduğunu bir çok konuda hep söylemiştir o 5 konuda haklı biz bir konuda hep der esnaf çeki düzen vermeli kendine burda imaj sorunu var kordonun ben para kazan diye aileleri üzme hakını kimse bana vermiyor diyor daha ne yapmalı sizce

Yorumu oyla      94      31  
Komedi 9 Ocak 2012 Pazartesi 12:14

Ya kardeşim; madem kordon esnafı zarar ediyor ekonomi bozuk, hükümet aleyhine gösteri yapsanız ya! Şanlının amerikada tayyibin yanında ne işi var. Ekonomiyi ve sigara yasağını düzenleyen belediye değil herhalde. Kaldı ki her haberden sonra şanlı ikinci priştina olacak falan nağmeleri komik oluyor. İlk önce rengini belli etsin akp limi chplimi. Çığırtkanlık yaparak olmaz bu işler. Chpliyim diyorsa bu işi kocaoğlunu zan altında bırakmamak ve çözmek için en fazla onun çalışması gerekiyor.

Yorumu oyla      44      92  
Ahmet 9 Ocak 2012 Pazartesi 11:57

Sayın Ahmetoğlu siz orda esnaf mısınız ? İzmir'de sadece kordonmu var. Ömür bey siyaset yapıyor. Bunu anlamamak için cahil olmak lazım. Benim kaldırımımı işgal eden esnaf nasıl haklı olur. Aziz başkan İzmir'in hakkını koruyor. O kaldırımlar İzmirlinindir. Keşki o çadırları komple söküp temizleseler. Ben Aziz Başkanın yerinde olsam öyle yaparım.

Yorumu oyla      36      92  
Ahmetoğlu 9 Ocak 2012 Pazartesi 10:43

Ahmet bey İzmirliler burada neyin oyununa gelecek açıklarmısınız? Kordon sorunları ve çözümü İzmirlilere ne gibi bir oyun oynayablirki? Orda esnaf olmayan anlayamaz bu durumu, adamlar diyorki sigara yasağından sonra zaten işgaliye ödenen dış kısımlar daha cazip, soğukta yağmurda ve güneşte yanlarda gölgeleme sağlanmazsa insanlar oturamıyor! buda işletmelerin zarar etmesine sebep oluyor ve eskiden gölgelikler problem değildi! Bunun mücadelesini veren bir dernek başkanı sizi neden rahatsız etti???

Yorumu oyla      98      33  
Ahmet 9 Ocak 2012 Pazartesi 10:10

bu konudan sıkıldık artık. kordon konusunda aziz başkana katılıyorum. ekrem bey doğru söylüyor. dialog şart. sanki kordon iş adamları başkana zarar vermeye çalışıyor. şanlı siyasi bir kişi. dernekçilikle siyaset yapılmaz. siyasi geleceğini aziz başkana zarar vererek kuramazsın. yıkıntıdan sadece moloz çıkar. hoş bu aziz başkana gç kazandırır. tüm izmirliler bu oyunlara gelmeyin.

Yorumu oyla      50      93  
Ömür Şanlı'ya 9 Ocak 2012 Pazartesi 09:11

Başkanım sen geleceğin Piriştinası olacaksın. İnanıyoruz ve Destekliyoruz.

Yorumu oyla      98      51  
izmirli 8 Ocak 2012 Pazar 23:59

ömür şanlı aziz başkan haklı orda çığırtkan var kapı rasına masa sandalye atan var müzik yapıp aileleri rahatsız eden var o naylonlonlara bende karşıyım demişti sizin kendi meclis üyeniz ne yaptı çakma başkan dedi vs laflar etti madem başkanı çok seviyordun neden tutanaklardan çıkartın konuşmaları sen böyle yaparak o kordonda orman kanunlarıyla ilerlemek isteyenlerin yanında oluyorsun ekrem başkan ömür başkan ne diyor modern kordon avrupa tarzında kordon olsun ailelerle bunu yapçaz diyor

Yorumu oyla      125      24  
KORDON ESNAFI 8 Ocak 2012 Pazar 21:48

AZİZ KOCAOĞLU'NA ESNAF BÜYÜK DESTEK VERDİ VE BU GÖREVE GETİRDİ O NE YAPTI ESNAFA SALDIRDI YETMEDİ ESNAF LİDERİ İZMİR MİLLETVEKİLİ VE ESNAFIN ONURSAL BAŞKANI SAYIN MEHMETALİ SUSAM'A HEMDE SEÇİMLERE 3 GÜN KALA NASIL SALDIRDIĞI BU ESNAF UNUTMADI.ESNAF ADAMI GETİRMESİNİ BİLDİĞİ GİBİ GÖTÜRMESİNİ DE ÇOK İYİ BİLİR.GÜN OLA HARMAN OLA.

Yorumu oyla      100      52  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ayakkabı sektörünün yüzü gülüyor
Ayakkabı, çanta sektörü yaz sezonunu İzmir’de açtı. Türkiye ayakkabı üretiminin ...
Deniz ticaretinin yükünü Aliağa sırtlıyor!
Son yıllardaki yeni yatırımlarla deniz ticaretindeki önemini arttıran ...
Yok böyle çanta!
İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda devam eden 31. İzmir Ayakkabı, Çanta ...
 
5 yıldızlı oteller EXPO için güçbirliği yapacak
Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği'nin (ETİK) Yönetim Kurulu ...
İşte altın için 2012 tahmini
Finans devi Barclays Capital, altın ile ilgili tahminini açıkladı. İşte ...
'Doları yeneriz' dedi, TL'ye yatırım önerdi
Merkez Bankası Başkanı Başçı, bu yıl TL'ye yatırım yapanların hep kazanacağını ...
 
Egeli zeytincilere ABD sürprizi
Ekim ayında başlayıp aralık sonunda biten zeytin ve zeytinyağı sezonu ...
Et ve Balık Kurumu Merkez Bankası'na özendi!
Merkez Bankası'nın yüksek dolara karşı verdiği savaş, Et ve Balık Kurumu ...
SGK'dan mektupla 10 bin kişiye emeklilik hizmeti
Daha önce sosyal güvencesi olmayan binlerce kişinin güvence altına alınması ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva