HABERLER>MAGAZİN
25 Mayıs 2022 Çarşamba - 12:13

Demet Özdemir: Eğlenceliyim ama romantik değilim

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünde yer aldığı 'Aşk Taktikleri' filminde kamera karşısına geçen Demet Özdemir'in, yakın zamanda nikâh masasına oturması beklenen Oğuzhan Koç'un 37'nci yaş gününde yayınladığı poz ve mesaj sosyal medyada ses getirmişti. Sonrasında paylaşım üzerine konuşan ve "Romantik olmayı beceremiyorum" diyen Özdemir, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, bu açıklamasıyla ilgili konuştu.

Demet Özdemir: Eğlenceliyim ama romantik değilim

2021 yılını İzmir Alaçatı’daki bir otelde karşılayan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmişti. 30 yaşındaki güzel oyuncu, "Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık" demişti. Oğuzhan Koç da Instagram’da yaptığı açıklamayla aşk yaşadıklarını doğrulamıştı.

14 ŞUBAT'TA EVLİLİK TEKLİFİ

İkili, geçtiğimiz aralık ayında Paris'e gitmiş, ancak sonrasında ayrılmıştı. Aşıklar şehrinden dönüşte kavga eden çift, birbirlerini sosyal medyadan takibi bırakmıştı. Ancak ayrılığa dayanamayan Demet ve Oğuzhan, kısa sürede 'Aşk yeniden' demişti. Barışmalarının üzerinden fazla zaman geçmeden Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Demet Özdemir'e evlenme teklifi etmişti. Sakiler Grubu'nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda, 'Dünyadan Uzak' şarkısı eşliğinde Demet Özdemir, sevgilisine 'Evet' demiş, böylece ikili evlilik kararı almıştı.

"İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM"

Aşklarını her fırsatta haykıran genç çiftten Demet Özdemir, sonrasında sevgilisi Oğuzhan Koç'un yeni yaşını romantik ve esprili bir paylaşımla kutlamıştı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nden bir karelerini yayınlayan oyuncu, 15 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram'da yaptığı paylaşıma şu notu düşmüştü:

"Sana hep söyledim! Seversem görürsün! Ruhunun tüm inceliklerini benimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim İyi ki doğdun sevgilim. Hep ol. Doğarsan görürsün!"

Burcu Esmersoy, Seda Sayan, Gülcan Arslan, Fatma Toptaş ve Ali Biçim gibi ünlü isimlerin şarkıcı da sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmamıştı. Oğuzhan Koç, kalp emojisiyle birlikte "Sevgilim" yorumunu yazmıştı.

"ROMANTİK Mİ BULDUNUZ?"

Can Yaman'la partner olduğu 'Erkenci Kuş' dizisinden sonra kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Demet Özdemir, gündem olan paylaşımın ardından Buğra Gülsoy ile başrolü paylaşacağı 'Dünyayla Benim Aramda' adlı yeni projesinin yayınlanacağı dijital platformun Asmalımescit Soho House'da düzenlediği akşam yemeğine katılmıştı.

"Güzel bir event ve buluşma oldu. Çok fazla detay veremeyeceğim" diyen 30 yaşındaki güzel, "Çok romantik bir paylaşım ile Oğuzhan Bey'in doğum gününü kutladınız" diyen basın mensuplarına, "Romantik mi buldunuz? Ne güzel" yanıtını verirken, gülerek "Ben çok beceremiyorum romantik olmayı. Çok romantik komedi yaptım ondandır belki" demişti.

"DÜĞÜN İKİ GÜN OLABİLİR"

Öte yandan 2022 yazında nikâh masasına oturmaya hazırlanan sevgililer, geçtiğimiz aylarda "Düğün törenlerinin dört gün süreceği" yönünde magazin basınına yansıyan haberlere de açıklık getirmişti.

Ünlü çift, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur" şeklinde konuşmuştu.

 
Faiz kararı yarın açıklanıyor: İşte piyasanın tahmini!
 
Çavuşoğlu'ndan 'iki devletli çözüm' mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şevval Sam: Prenses benden daha ünlü
Uzun yıllardır 'Yasak Elma' adlı dizide rol alan oyuncu ve şarkıcı Şevval ...
Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra yeniden bir arada!
Türkan Şoray ve Kadir İnanır, uzun bir süre sonra ilk kez birlikte Eskişehir’deki ...
Bülent Ersoy'un 'bu mezar dar değil mi?' sorusuna ilginç yanıt
Bülent Ersoy'un babasının cenazesinde çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.
 
COVID olunca kanseri öğrendi
Billur Kalkavan’ın kansere yakalandığı, Hamdi Alkan’ın paylaşımıyla ortaya ...
Cem Yılmaz'ın oğlundan Erşan Kuneri uyarısı
Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin yeni sezonunu çekmeye hazırlanan ...
Gupse Özay'dan güzel haber! 6 aylık hamile...
Oyuncu çift Gupse Özay ve Barış Arduç'tan güzel haber geldi... Çift ilk ...
 
Acun Ilıcalı'nın ekibinden Mansur Yavaş'ın ekibine transfer!
Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın MasterChef programında yarışan isimler arasında ...
Cem'in Rüya'sı kısa sürdü
Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda kendisinden ...
Safiye Soyman: Erkek aldatır, bana hissettirmiyorsa yapsın
Derya Tuna'nın "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Ben bile güzel ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva