HABERLER>GÜNCEL
18 Şubat 2021 Perşembe - 11:13

Cinayetin nedeni belli oldu... İzmir'den Antalya'ya gidip intihara kalkışmış!

İzmir'in tanınmış doktorların Yusuf Onur Kaan Bozkurt (58), eşi diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) Antalya'da tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Çiftin cansız bedenlerini, kreşten gelen kızları ile anneanne buldu. Dr. Bozkurt'un, aralarındaki yaş farkından dolayı diyetisyen eşi ile kıskançlık nedeniyle sürekli tartıştığı ortaya çıktı. İzmir'de muayenehanesi olan Yusuf Onur Kaan Bozkurt'un bir ay önce Antalya'ya gittiği ve intihara kalkıştığı öne sürüldü. Ayrıca çiftin 1 hafta önce bir dergiye röportaj verdikleri ortaya çıktı.

Cinayetin nedeni belli oldu... İzmir den Antalya ya gidip intihara kalkışmış!

Antalya'da bir çiftin evlerinde ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada, doktorun eşini vurduktan sonra aynı silahla yaşamına son verdiği belirlendi.

Yusuf Onur Kaan ile Gamze Kaçar Bozkurt çiftinin cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yakınları tarafından alındı.

Gözde Kaçar Bozkurt'un annesi Nurdan Kaçar, bu sırada baygınlık geçirdi. Gözyaşlarına hakim olamayan kardeşi Gözde Demirkaynatan ise kadın cinayetlerinin artık durdurulması gerektiğini dile getirdi.

Gamze Kaçar Bozkurt'un cenazesi, Konyaaltı ilçesi Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yusuf Onur Kaan Bozkurt'un cenazesinin ise Eskişehir'de defnedileceği öğrenildi.

Olayın ayrıntıları
Çiftin daha önce İzmir'de yaşadığı, boşanma aşamalarına gelmeleri üzerine kadının dört ay önce Antalya'ya geldiği belirtildi.

İzmir'de kadın doğum hastalıkları doktoru olarak özel bir muayenehanesi bulunan ve bir ay önce eşinin ardından Antalya'ya gelen Bozkurt'un, daha önce iş yerinde silahla intihar etmek istediği, telefonda konuştuğu eşinin kararından vazgeçirdiği öğrenildi.

Çift arasında "kıskançlık" meselesi yüzünden sık sık tartışma yaşandığı öne sürüldü.

Gamze Kaçar Bozkurt'un öldürülmeden bir gün önce annesi Nurdan Kaçar için düzenlenen doğum günü etkinliğine eşi ve çocuğuyla katıldığı öğrenildi.

Bozkurt'un emekli öğretmen babası Harun Kaçar ile dün öğlen Duraliler Mahallesi'nde yetim kalan iki çocuk için yardım topladığı kaydedildi.

Fabrikalar Mahallesi 3043 Sokak'ta yaşayan doktor Yusuf Onur Kaan ile eşi Gamze Kaçar Bozkurt, dün evlerinde ölü bulunmuştu.

'Sosyal medya üzerinden başlayan aşk'
Doktor ve diyetisyen çiftin bir hafta önce bir magazin dergisine röportaj verdiği ortaya çıktı. Derginin röportaj başlığında ise "Bilim ve Aşk bir arada" yazması dikkatlerden kaçmadı. 

Dergini içeriğinde çiftin evlilikleri için bilimin ve aşkın harmanlandığı rüya gibi bir evlikleri olarak tanımlanması dikkat çekti.

Yusuf Onur Kaan Bozkurt tanışma hikayelerini dergide şöyle bahsetti: “ Sene 2016 aylardan haziran. Gamze hanımı sosyal medyadan ekledim. Tüp bebek uygulaması dikkatini çekmiş çünkü kız kardeşi 7 kez başarısız tüp bebek tedavisi olmuş. Bana mesaj yazdı, kardeşinin bulgularını yolladı. Böylece bir yıl kadar görüştük.”

'Birbirimizi tamamlıyoruz'
Yusuf Onur Kaan Bozkurt Gamze hanımla benzeyen yönünüz nedir sorusuna ise şu cevabı verdiği görüldü: “ Benzeyen yönlerimizin başında birbirimize olan düşkünlüğümüz ve meslek aşkımız geliyor. İkimiz de evciliz, baş başa kalmayı seven karakterlerdeyiz. Gezmek için bile sessiz sakin yerleri tercih ederiz. Kitap okumayı ve spor yapmayı çok seviyoruz. Aslında bunların dışında zıt kutuplarız. Sanırım birbirimizi mıknatıs etkisi gibi bulmamızın sebebi bu. Birbirimizi tamamlıyoruz”.

'Zekası ve merhameti etkiledi'
Eşinin silahından çıkan kurşunla hayata veda eden Gamze Kaçar Bozkur't ise röportajda eşinden, “ Kaan Bey dünyanın en sevecen en babacan adamıdır. O gördüğüm en iyi baba, hayvan sevgisi ise bir başkadır. Benim ona olan aşkımın başlamasında, gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerinin payı çok büyük. Bir insanın içindeki güzelliği bizlerden çok hayvanlarının görebildiğini biliyorum. Biz ne zaman dışarı çıksak bir çok kedi ve köpek peşinde dolaşır. Bunların dışında hep zekice espriler yapar hayran olurum. Ayrıca sporda da başarılı, tenis milli takım kaptanlığı geçmişi var. Ben akıllı bir kadınımdır beni Kaan Bey'in zekası be merhameti etkiledi diyebilirim. Ayrıca kendisine fiziksel ve zihinsel olarak iyi bakar” diye bahsetti.
Çiftin çalışmayı ve hastalarını çok sevdiklerini evde bile çalışmaya devam ettiklerini film izlerken, tavla oynarken,spor yaparken kahve içerken dinlendiklerini ve bu aktiviteleri sevdikleri röportajlarına yansıdı. (Haber Merkezi, AA)

 
İzmir'deki bıçaklı kavga kanlı bitti!
 
Trabzonspor'da vaka sayısı 7'ye yükseldi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'deki bıçaklı kavga kanlı bitti!
İzmir'in Aliağa ilçesinde, kavgada bıçakla yaralanan bir kişi hayatını kaybetti.
Ruhsatsız eğlence merkezinde eğlenenlere para cezası
Konya'da polis tarafından düzenlenen operasyonda ruhsatsız alkollü eğlence ...
Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni belli oldu
Dün hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ...
 
Ekrem Demirtaş savunmasını verdi: Bu durum yeni yönetimin şahsımı karalamasıdır!
Eski İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş ...
İzmir'deki 'çekyat' cinayetinde müebbet kararı!
İzmir'in Konak ilçesinde cesedi evindeki çekyatın içinde battaniyeye sarılı ...
İzmir Valiliği duyurdu: Sokağa çıkma yasağına ‘Kur’an’ kursu ayarı!
İzmir İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı yeni karara göre; Kur’an kursuna ...
 
İzmir Şehir Plancıları Odası'nda değişim
Bir yıldır başkanlık görevini sürdüren Memnune Bahçivan, özel nedenlerle ...
Anne boğazı kesik halde bulunmuştu... Oğlu tutuklandı!
İzmir'in Konak ilçesinde, evinde boğazından bıçakla yaralanmış halde bulunan ...
Prof. Dr. Cüceloğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturma
Psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun evinde ölümüne ilişkin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva