HABERLER>GÜNCEL
26 Şubat 2014 Çarşamba - 11:44

Çiğli’de her yer çöp! Yılmaz: Bunun adı ihanet!

AK Partili Yılmaz, çöp konteynırlarının dolup taştığını ve pazaryerinin yiyecek atıklarıyla dolu olduğunu görünce CHP’li Çiğli Belediyesi’ni topa tuttu. Bu görüntülerin Çiğli halkına ihanet niteliği taşıdığını söyleyen Yılmaz, “ Bunun adı Çiğli halkına ihanet” dedi.

Çiğli’de her yer çöp! Yılmaz: Bunun adı ihanet!

EGEDESONSÖZ -  Çiğli’de belediye ile işçiler arasındaki ücret problemi hayatı felç etmeye devam ediyor. KAFE-SAN işçilerinin paralarını alamadıkları için başlattıkları yeni eylem ilçe sokaklarını çöpe boğdu!

Çalışanların iş bırakması nedeniyle ilçede temizlik işleri sekteye uğrarken, sokaklar çöp yığınlarıyla doldu taştı.
 
AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, ilçede sorun tespitlerini sürdürürken yaşanan sıkıntı nedeniyle belediyeye sert eleştirilerde bulundu.

Çiğli’nin İstasyonaltı ve Ataşehir mahallelerini gezen AK Partili Yılmaz, çöp konteynırlarının dolup taştığını ve pazaryerinin yiyecek atıklarıyla dolu olduğunu görünce CHP’li Çiğli Belediyesi’ni topa tuttu.

Bu görüntülerin Çiğli halkına ihanet niteliği taşıdığını söyleyen Yılmaz, “Harmandalı’dan kurtulalım derken çöpler şehir merkezine geldi. İşçisine parasını ödeyemeyen, bir çöpü dahi toplayamayan belediyecilik olmaz olsun” dedi.


 
Çiğli’de gerçekleştirdiği yoğun seçim çalışmalarıyla seçmene ulaşan, gezdiği bölgelerde sorun tespiti yaparak ilçeye yönelik projelerini anlatan AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Çiğli İstasyonaltı ve Ataşehir mahallelerinde incelemelerde bulundu. Gezdiği bölgelerde karşılaştığı çöp manzaraları karşısında şaşkına dönen Adnan Yılmaz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve mevcut Çiğli belediye yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Yılmaz, “Çiğli’yi karış karış geziyoruz ve çoğu zaman gördüklerimiz karşısında hayretler içinde kalıyoruz. Çiğli İstasyonaltı Mahallesi pazaryeri ve Ataşehir bölgesindeki temaslarım sırasında gördüğüm kötü manzaralar pes dedirtti. Çöp konteynırlarının dolup taştığı ve çöplerin etrafa saçıldığı, pazaryerinin atıklarla dolu olduğunu görmek bir Çiğlili olarak beni rahatsız etti. Harmandalı’dan kurtulalım derken çöpler şehir merkezine geldi. İşçisine parasını ödeyemeyen, bir çöpü dahi toplayamayan belediyecilik olmaz olsun” diye konuştu.
 
ÇÖPÜN SEBEBİ YANLIŞ YÖNETİM
İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Aziz Kocaoğlu ve mevcut Çiğli Belediyesi’nin bölgedeki çöplerin kaldırılmasına yönelik çabalarının olmamasını “Çiğli halkına ihanettir” diye yorumlayan Yılmaz, “Çiğli halkı bunu hak etmemektir. Tüm bunların kesinlikle yanlış yönetim anlayışından kaynaklandığını düşünüyor ve tüm İzmir halkının bunu böyle bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gördüğünüz gibi, Çiğli’yi adeta bir çöp alanına dönüştürdüler. Artık Çiğli halkının buna tahammülü kalmadı. Her taraf, insanların geçtiği her yer, mikrop yuvasına döndü ve vatandaşlar kötü kokular yüzünden buralardan geçemez hale geldi” ifadelerinde bulundu.
 
İHANETİN HESABI 30 MART’TA SORULUR
Sorunun çözümüne yönelik yerel yönetimler tarafından adım atılmaması durumunda Çiğlililerle birlikte eylem yapacaklarını da sözlerine ekleyen AK Partili Yılmaz, yaşananların şehirleşme anlayışına ters olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Çiğlililer bu ihanetin hesabını 30 Mart’ta sandık başında soracaklardır” dedi.
 
İstasyonaltı pazaryerindeki incelemeleri sırasında AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz’ın yanına gelen bir çocuk, bölgenin temizlenmesini için Yılmaz’dan talepte bulundu. “Burada hepimiz oyunlar oynuyoruz. Bütün hayvanlar bu pisliğin içinde yaşıyorlar. Ben de buranın temizlenmesini istiyorum. Arkadaşlarımın sağlık durumları bozuldu. Hasta olan arkadaşlarımız var” diyen çocuğa Yılmaz sorunun çözümü için söz verdi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
aydın 27 Şubat 2014 Perşembe 01:24

Şu anki belediye başkanı,chp-akp ortak yapımıdır.Unutanlara hatırlatalım.

Yorumu oyla      12      5  
çiğlili 27 Şubat 2014 Perşembe 00:07

arkadaşlar bu manzara sosyal demokrat olduklarını söyleyen belediyelerin eseridir.yazık bu çiğlinin çektiği nedir ya.harmandalı çöplüğü yetmezmiş gibi kentin içide pislikten geçilmiyor.bu çöp dağı nedeniyle çiğli izmirin adeta üvey evladı ve bu nedenle buralar para etmiyor.artık yeter diyelim ve çiğliyide büyükşehiride ak partiye devredelim.son söz sizin tabiki.

Yorumu oyla      13      5  
26 Şubat 2014 Çarşamba 19:53

çöplerin toplanmasını devlet engelliyor

Yorumu oyla      12      17  
... 26 Şubat 2014 Çarşamba 19:22

Ile girmek için bintürlü takla atan , şartları bilip işe girdikten sonra işi beğenmeyin ve seçimi fırsat bilip Çiğli halkını çöpe mahkum eden tüm işçileri kapının önüne koyun...

Yorumu oyla      23      8  
Kral Çıplak 26 Şubat 2014 Çarşamba 16:39

Neredesiniz İzmir'in sosyal demokrat CHP'lileri? Maazallah bu bir AK Parti Belediyesi olsa, ortalığı yangın yerine çevirirdiniz. Hadi konuşun şimdi...

Yorumu oyla      29      13  
3544 26 Şubat 2014 Çarşamba 16:18

Su paralarının üzerinde 3 adet temizlik vergisi var;a-)Çevre temizlik vergisi b-)Katı atık bedeli,c-)Katı atık bertaraf bedeli.Bu 3 vergiyi alıpta Çiğli'yi bu hale getirenlere yazıklar olsun.Ben burada Çiğli bir köy diye yorum yapınca bazı arkadaşlar yapılan 2 yolu söylüyorlar,gelin ve Çiğli'yi görün pislik içinde.

Yorumu oyla      32      9  
ahmet 26 Şubat 2014 Çarşamba 16:16

Seçimden sonra şirket tamamen iflas eder ve taşeron tekrar gelir umarım yoksa her ay bu manzarayı yaşamaya mahkumuz.

Yorumu oyla      23      8  
Karşıyaka 26 Şubat 2014 Çarşamba 15:20

Karşıyaka farklı mı? Ali bey hamamının ünündeki yaya geçidine bakın ! Çöplerden ve park etmiş araçlardan geçebilirseniz tabii. Defalarca yazdık Sn.DURAK duruyor.

Yorumu oyla      24      11  
serdar 26 Şubat 2014 Çarşamba 13:03

yılmaza gün doğdu

Yorumu oyla      24      15  
ahmet 26 Şubat 2014 Çarşamba 12:29

Disk in örgütlü olduğu ve batık olmayan bir belediye şirketi bilen var mı acaba

Yorumu oyla      34      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmirli taraftara şok turnike cezası!
İzmir'de taraftarı olduğu futbol takımının maçının ardından İZBAN durağında, ...
Basında 'ses bombası': İşte manşetler
Başbakan Erdoğan ile oğlu arasında geçtiği ileri sürülen konuşmalar gazete ...
Kritik uyarı: İzmir'de don bekleniyor
İzmir Valiliği tarafından yapılan uyarıda kıyı kesimlerin dışında kalan ...
 
Feyzioğlu'ndan İzmir'de 'ses kaydı' çıkışı!
Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) tarafından düzenlenen 69'ncu Ege Toplantısı'na ...
İnternet yasası geçti: Meclis'te ses kaydı kapışması
İnternet düzenlemesinde TİB Başkanlığı'na yeni yetkiler verilmesini de ...
RTÜK'ten Alevi fıkrası cezası!
TRT'de Alevilerle ilgili bir fıkra anlatan ''Uzaylı Türkücü'' Mustafa ...
 
Ses kaydı Türkiye'yi sokağa döktü: İstanbul'da müdahale
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği ...
İzmir'de 'ses kaydı' isyanı: Polisten TOMA'lı gazlı müdahale
Ülkeyi sarsan ses kaydı ve yolsuzluğa karşı protesto için gerçekleşen ...
İzmir'de korkunç son: Son nefesinde katilini söyledi
Çiğli’de Harman-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yüksel, iddiaya ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva