HABERLER>POLİTİKA
11 Mart 2019 Pazartesi - 11:21

CHP’li Vekil Sertel’den Zeybekci’ye: AK Partililer bile oy vermeyecek!

İzmir Milletvekili Sertel, Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Nihat Zeybekci özelinde konuştu. Sertel, “Denizli’den gelen eski bakan olan büyükşehir adayına bakıyorum hiç yüzü gülmüyor. Seçilmez ama seçilse 5 yıl yüzü gülmeyenler kenti olacağız. Nihat Zeybekci bu kenti öğrenemez. Bu kadar kent cahili bir adam! Bakan olduğu için sanıyorlar ki millet buna oy verecek. Çok açık söylüyorum, AK Parti’ye oy veren insanlar bile Zeybekci’ye oy vermeyecek” dedi.

CHP’li Vekil Sertel’den Zeybekci’ye: AK Partililer bile oy vermeyecek!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege Programına katıldı ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

Vekil Sertel 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala süreci değerlendirdi. Sertel birbirinden önemli mesajlar verirken iktidar temsilcilerini sert ifadelerle eleştirirken partisi açısından da iddialı konuştu.  

Sertel, Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’ye AK Partililerin bile oy vermeyeceğini öne sürdü.ZEYBEKCİ KENT CAHİLİ BİR ADAM!
Yerelde yaşanan seçim atmosferine değinen Sertel, “İzmir’de vatandaş kararını vermiş. Bu yüzden suskun... Süreç bu yüzden sakin geçiyor. CHP’de kırgınlıklar var ama yine de hepsi sandığa gidecek. Bu kente bir bakan geliyor topluma ağzına geleni söyleyip çekip gidiyor. Biraz yüzleri gülse, rahatlarsalar olmaz mı? Şimdi Denizli’den gelen eski bakan olan büyükşehir adayına bakıyorum hiç yüzü gülmüyor. Seçilmez ama seçilse 5 yıl yüzü gülmeyenler kenti olacağız. Nihat Zeybekci bu kenti öğrenemez. Bu kadar kent cahili bir adam! Şimdi sen getiriyorsun bu adamı İzmir’e başkan yapmaya çalışıyorsun. Hamza Dağ’ı gösterselerdi keşke, bu kentte vızır vızır geziyor. 2-3 dönemdir milletvekili. Ama bakan olduğu için sanıyorlar ki millet buna oy verecek. Çok açık söylüyorum, AK Parti’ye oy veren insanlar bile Zeybekci’ye oy vermeyecek” dedi.

Bakan Pakdemirli den Kavacık mesajı: Tarım savunmadan daha önemli!BAKAN PAKDEMİRLİ’YE: SEN TARIMI BİLMİYORSUN
İktidarın tarım uygulamalarını eleştiren Sertel, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi hedef aldı. Sertel, “Tarım Bakanı gelsin Aziz Bey’in yanında staj görsün dedim. Bilmeyenin öğrenmesi ayıp değil ki. Bana kızmış! Sen tarımı bilmiyorsun. İzmir Büyükşehir Belediyesi bir modeldir. Hadi CHP’li bir belediyedir, öğrenmeyiz deyin. Ali Ekber Yıldırım’ı dinleyin ya!” açıklamasında bulundu.CHP li Sertel: Milletimiz kötü söze sandıkta cevap verecek

BİZ SURİYE’YE GİRECEKTİK BİR BAKTIK Kİ SURİYE BİZE GİRDİ
Beka tartışmaları üzerinden konuşan Sertel, iktidar mensuplarına yönelik çok sert ifadeler kullandı. Sertel, “Önce Binali Yıldırım’ı beka konusunda ikna etsinler. Başbakanlık yaptı, meclis başkanlığı yaptı. İte kaka yaptı, biz de koltuktan zor söktük onu. Ama doğrusu oydu. İstanbul’u kaybedecek Binali Yıldırım. Meclis başkanlığına döner mi dönmez mi bilmem. Rahatı yerindeydi. 6-7 ay meclis başkanlığı yaptı, herhalde 20-25 kez yurt dışına sefer yapmıştır. Yanına bir sürü insan aldı. Kimin parasıyla uçuyorsunuz? Nereye gidiyorsunuz? Hangi heyetle neler yapıyorsunuz? İlişki, kuruyorlarmış. Ulan sizin kavgalı olmadığınız ülke kalmadı ki! İzmir’e güveniyorum ben. Cumhurbaşkanı gelip çay dağıtırsa İzmirli çok kızar. O çaylar yerlerde kalır. İnsanlara arabadan çay atmak kadar hakaret içeren bir hareket yok. Çiçek at! Biz çiçek atıyoruz. Çiçek atmak sevgi ve saygı ifadesidir. Çaykur’un atık çaylarını almışlar atıyorlar. Ayıp! Dayanışmanın bile efendi bir yönü vardır. Alanla veren bilir. Siz ne yapıyorsunuz ya! Suriyelilere bilmem ne kadar para verdiğini söylüyor.  Biz Suriye’ye girecektik bir baktık ki Suriye bize girdi. Cezaevlerine bakıyorum Suriyeli, Afganlar dolu. Suriyeliler büyük problem olacak bu ülkede. Sana ne adamların iç savaşından. Niye Suriyelileri soktunuz kardeşim? Niye Almanya almıyor da biz alıyoruz? Biz akraba mıyız? Ahıska Türklerini vatandaşlığa almıyorsun, 260 bin Suriyeli’yi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yapıyorsun. Elinden gelse 3 buçuk milyon kişiyi alacaksın. Açıklaması yok! Vatan toprağı için ölmüyorlar buraya geliyorlar fıstık gibi hayatları var. Sonra Tayyip Erdoğan’a baba diyorlar. Doğru babaları olmuşsun. Biz üvey evladız” dedi. 

 
Selfie çekerken jaguar saldırdı!
 
CHP Çeşme Adayı Oran: Yüzleri güldürmeye geliyorum
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Süleyman 12 Mart 2019 Salı 07:57

Merkez rumuzlu tek umudunuz bu söylem geçicen onu burası Yozgat,Erzurum,Trabzon değil.Habur,açılım,Oslo,Barzani kürdistan bayrağı ne dersin.

Yorumu oyla      5      5  
Zor 11 Mart 2019 Pazartesi 16:16

Ak partili seçmen artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor sebebi mutfaktaki yangın sönmüyor ama diğer taraftan külliyenin astronomik masrafları, ister hibe ister satın alınsın vıp jumbo jet, Marmarise yazlık külliye yapımına müthiş tepki var ister basın yazsın ister yazmasın.

Yorumu oyla      10      5  
Merkez 11 Mart 2019 Pazartesi 12:47

Sayın vekil tam tersi olacak neden mi chp tabanı chp+hdp+ip ittifakından rahatsız ya sandığa gitmeyecek yada Zeybekçi ye oy verecek.

Yorumu oyla      7      16  
ahmet 11 Mart 2019 Pazartesi 12:21

sana cesur verecek,boşver ötesini...

Yorumu oyla      7      6  
Hadi oradan 11 Mart 2019 Pazartesi 12:04

Size kim verecek oy? Siz onu düşünün. PKK sevicileri. Asıl ben dahil CHP seçmeni size oy vermeyecek artık. Bunu anlasanız iyi olur....

Yorumu oyla      8      14  
sezarın hakkı sezara 11 Mart 2019 Pazartesi 11:53

zaten beyni olan adamın bu şartlarda akp ye oy vermemesi lazım ama bizim halkımızın genelde beyni olmayıpta fikri oldugu için malesef veriyorlar.

Yorumu oyla      13      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekci'den Buca esnafına ziyaret
Buca ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan vatandaşlarla sohbet eden Cumhur ...
Sındır: “Meydanlara çıkıp nasıl oy istiyorlar?”
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve Bornova Belediye Başkan Adayı ...
Başkan Uğurlu'ya Örnekköy'da sevgi seli
Örnekköy mitinginde vatandaşlara seslenen Başkan Uğurlu: "31 Mart yerel ...
 
Zeybekci: 1 Nisan'da o zeybek Konak Meydanı'nda oynanacak
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "İzmir'e ...
CHP Bayraklı'dan miting gibi açılış
Bayraklı’da CHP Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal coşkusu yaşandı. Miting ...
Başkan Şenol'dan ‘balkon’ desteği
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, parti genel merkezi tarafından ...
 
İzmir’deki tartışmalı santral meclis gündeminde!
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, ÇED olumlu kararı iptal edilmesine ...
Boşnaklar'dan Batur'a tam destek
CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül ...
CHP Çiğli adayı Gümrükçü: İklim değişikliği ile mücadele edeceğiz
Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı CHP’li Utku Gümrükçü, 7-8 ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva