HABERLER>POLİTİKA
6 Mart 2019 Çarşamba - 10:19

CHP'li Sertel: Milletimiz kötü söze sandıkta cevap verecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, “Yerel seçimlerde hizmetler yarışması gerekirken bunlar laf yarıştırıyorlar. Zillet diyorlar, illet diyorlar, teröristle bir arada göstermeye çalışıyorlar. Alabildiğine kötü bir dil kullananlara bizim söyleyecek sözümüz yok. Biz onları milletimize bırakıyoruz. Milletimiz; bu kibir iktidarına 31 Mart akşamı sandıkta gerekli cevabı verecek” dedi.

CHP li Sertel: Milletimiz kötü söze sandıkta cevap verecek

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir’in ilçe ve mahallelerine yönelik ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Yerel seçim çalışmalarına CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından görevlendirildiği Ödemiş, Bayındır ve Kemalpaşa’dan başlayan ve adaylarla birlikte ziyaretler gerçekleştiren Sertel, Beydağ, Karşıyaka, Aliağa, Menemen ve diğer ilçelerdeki davetlere de katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

Gittikleri her yerde, konuştukları her kişide vatandaşın içine düştüğü ekonomik sıkıntılarla karşılaştıklarını ancak onlara baharı müjdelediklerini ifade eden CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, “Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğinin olduğu her yerde baharı görmek mümkün. Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini yaşamak ve görmek mümkün. Ekonominin bittiği noktada umut da veremiyorlar. Biz şimdi umut veriyoruz. Baharı müjdeliyoruz” diye konuştu.

KİBİR KULELERİ
AKP iktidarının bu seçimde de gibi kinden, nefretten, ayrıştırmadan beslenmeye çalıştığını ifade eden Sertel, 31 Mart da kibir kulelerinin birer birer yıkılacağını, sosyal belediyecilik anlayışı ile birlikte barış ve kardeşliğin bu topraklara yeniden hakim olacağını söyledi.

İktidarın ekonomiyi yönetemez noktaya geldiğini kendisine yönelik eleştirilere de “Yüzde 50 oyumuz var” diyerek böbürlendiğini anlatan Sertel, şunları söyledi:

“Bizler kimseyi diline, dinine, düşüncesine, ırkına, mezhebine göre ayırmadan herkesin bir arada yaşaması gerektiğini savunuyoruz. Sosyal belediyecilik yaparak ranta değil halka dokunan belediyecilik anlayışı ile insanlarımız refah içinde yaşasınlar istiyoruz. Mahallelere kreş olsun diyoruz. Kadınlarımız üretsin, çalışsın, üreticimizin yüzü gülsün diyoruz. İşte bu nedenle bu seçimlerde kazanan CHP olmayacak. Halk kazanacak, demokrasi kazanacak. Halkın iktidarı gelecek ve bu kibir iktidarı da gerekli dersi alacak. Yüzde 50 oy aldık diye böbürlenemeyecekler. Zillet diyorlar, illet diyorlar, teröristle bir arada göstermeye çalışıyorlar. Alabildiğine kötü bir dil kullananlara bizim söyleyecek sözümüz yok. Biz onları milletimize bırakıyoruz. Milletimiz onlara sandıkta gerekli dersi verecek. Bizim ortak özelliklerimiz var. Bayrağımızı seviyoruz, ülkemizi seviyoruz. Hepimiz beraber kardeşçe, ayrışmadan yaşamak istiyoruz. Beraber üretelim, beraber yaşayalım diyoruz. Yandaşlarımız değil halkımız zengin olsun diyoruz.”

HERŞEYİ SATTILAR SIRA SOĞAN PATATESTE
AKP iktidarının on altı yıl boyunca ülkenin milli serveti olan fabrikaları birer birer sattığını hatırlatan Atila Sertel, “’Devlet basma bezi mi üretir’ dediler Sümerbank’ları sattılar. ‘Devlet şeker mi üretir’ dediler Şeker fabrikalarını sattılar, kağıt fabrikasını sattılar. Tüpraş’ı, Petkim’i, demir çelik fabrikalarını sattılar. Ama şimdi devleti öyle bir hale getirdiler ki patates soğan satıyorlar. İzmir’de İhsan Alyanak’ın kurduğu, Yüksel Çakmur un büyüttüğü tanzim satışları (TANSAŞ) ancak 40 yıl sonra örnek aldılar. Ama İran’dan, Suriye’den patates, soğan, Sırplar’dan et ithal ettiler kendi üreticimizi bitirdiler. Bu kibir iktidarına ders verme zamanı geldi geçiyor” diye konuştu.

 
Zeybekci'den Soyer ile canlı yayına açık kapı
 
CHP Bornova adayı İduğ'dan coşkulu açılış
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bu kadar net 6 Mart 2019 Çarşamba 10:28

Oy vermezseniz size niye hizmet edeyim. 27 yıldır kime oy verdiyseniz hizmeti ondan isteyin. Bu kadar net. Tamam mı? Mersin büyükşehir belediye başkanı ve aynı zamanda CHP adayı Lütfü Savaş köylülere verdiği cevap... Sayın Zeybekci yi burada eleştirenler duydular mı,? İzlediler mi? Ülkemizde siyaset ne için yapıldığını bilmeyenlerin yaşadığı şehir İzmir. Kendi belediye başkanın köylülere böyle hitap ediyor sonra İktidarı eleştiriyoruz İzmir''e neden hizmet etmiyor diye."""Oy vermiyosanız size niye hizmet edeyim ki?""" İktidar partisine oy verirseniz hizmet alırsın. Eğer hizmete ihtiyacın varsa. Not: Ülkemizde siyasetin kuralı bu. A veya B partisi fark etmiyor. Büyükşehir veyahut ilçe de fark etmiyor. Her yerde aynı kural işliyor....

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekci'den Soyer ile canlı yayına açık kapı
AK Parti İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Habertürk'te Veyis ...
CHP adayı Sandal: Bayraklı'da sandıkları patlatacağız!
Yüzde 60 oy hedefiyle yola çıkan CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar ...
CHP Konak adayı Batur'a Göztepe taraftarlarından destek
CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül ...
 
İYİ Parti İzmir'de toplu istifa!
İYİ Parti Dikili İlçe Başkanı Altan Aktup, bazı yönetim kurulu üyeleriyle ...
AK Parti Adayı Zeybekci: İlçe statlarından yanayım
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, taraftarların ...
Erdoğan'dan aylık 388 TL'ye ev müjdesi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da TOKİ toplu açılış töreninde ...
 
Soyer'den kooperatiflere destek sözü: Yeni pazar alanları yaratacağız
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Tarihi ...
CHP İzmir’de adaylarla 31 Mart zirvesi: Pamuk eller cebe!
İl Başkanı Deniz Yücel, il yöneticileri ve ilçe belediye başkan adaylarının ...
CHP Gaziemir'de coşkulu açılış
CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, seçim çalışmalarına hızla ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva