HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
3 Nisan 2024 Çarşamba - 15:36

CHP’li Mutlu mazbatasını aldı… ‘Bize düşen örnek bir belediyecilik yapmak’

Konak’ta yüzde 52,80 oy alarak belediye başkanı seçilen CHP’li Nilüfer Çınarlı Mutlu, YSK İlçe Seçim Kurulu’na gelerek başkanlık mazbatasını aldı. Mazbata töreninde konuşan Mutlu, “Ülkemiz üzerindeki kaygıyı, mutsuzluğu, gelecek korkusunu attı. İçime yepyeni bir umut doldu. 31 Mart akşamı içimize yepyeni bir umut doldu. Şimdi bize düşen bu 5 yıl çok çalışarak örnek bir belediyecilik yaparak partimizi iktidara taşımak” dedi.

CHP’li Mutlu mazbatasını aldı… ‘Bize düşen örnek bir belediyecilik yapmak’

Ozan EKİZ / EGEDESONSÖZ – 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlanmasının ardından belediye başkanları belli oldu.

İzmir’in Konak ilçesinde seçim yarışına giren CHP Belediye Başkan adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçmenlerin yüzde 52,80 oyunu alarak belediye başkanı seçildi.

Mutlu, Konak Bıçakçı Han’da bulunan YSK İlçe Seçim Kurulu’nda başkanlık mazbatasını aldı. Mazbata törenine CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve parti yöneticileri katıldı.

Mazbata töreninde açıklamalarda bulunan Mutlu, “Türkiye’de büyük bir değişim başlamıştır. Partimizle başladı bu değişim. 31 Mart akşamı da değişimi bütün Türkiye’nin ne kadar benimsediğini ve ne kadar içine sindirdiğini gördük. Ülkemiz kıpkırmızı oldu. Çok mutluyuz. Çok başarılı bir seçim oldu. Genel başkanımıza, merkez yönetim kurulumuza ve bütün örgütlerimize, kampanyalarda çalışan herkese çok teşekkür ediyoruz. Ülkemiz üzerindeki kaygıyı, mutsuzluğu, gelecek korkusunu attı. İçime yepyeni bir umut doldu. 31 Mart akşamı içimize yepyeni bir umut doldu. Şimdi bize düşen bu 5 yıl çok çalışarak örnek bir belediyecilik yaparak partimizi iktidara taşımak. Çok heyecanlıyız ve çok güzel bir 5 yıl bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

‘BU 8 KADIN İZMİR’DE TARİH YAZACAK’
İzmir’de ilçe belediye başkanlığı için CHP’den aday olarak gösterilen 9 kadın adayın 8’inin seçilmesi hakkında açıklamalarda bulunan Mutlu, “Başından beri 9 kadının da çok liyakatli atandığını ve hepsinin seçilebilecek yerden aday gösterildiğini söylemiştim. Hepimizin seçileceğini söylemiştim ki ben yanılmadığımı düşünüyorum. Deniz Başkanın da az bir oyla seçilmeyişi hepimizi üzdü. Bu 8 kadın İzmir’de tarih yazacak” dedi.

 
Selçuk’ta sandık düğümü… Oylar yeniden sayılıyor!
 
Sabancı'nın RES'ine rest!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
konaklı 4 Nisan 2024 Perşembe 09:27

başkanım şimdi ilk yapmanız gereken 5 yıl önce belediyeye narlıdereden kim gelen varsa onları pasifize etmeniz. sonrasında ilçe başkanını pasifize etmeniz. devamında belediyeden maaş alan herkesin mesaiye gelmesini sağlmanız. gerisi kolay. çünkü konak belediyesi ibb den sonra ekonomik durumu son 5 yıla rağmen en iyi belediyedir.

Yorumu oyla      3      0  
iyi biri 4 Nisan 2024 Perşembe 09:23

hayırlı olsun, Batur Başkan imar merkez mahallelerin yıllardır bekleyen imar planlarını yaptı, sizden de bu planları hayata geçirerek kentsel dönüşümü gerçekleşmesini bekliyoruz. 5 yıl çok çabuk geçecektir, Bu konu çok önemli konak için, ilave olarak personeli çalıştırmanız gerekli, sokağa çıkmanız her şeyi yerinde görmeniz lazım, iş yapılıyor gibi görünür ama yapılıp yapılmadığı Başkan tarafından denetlenmez ise aslında yarım yamalak yapılmıştır o iş. Birde konser, heykel istemiyoruz halk olarak Kamunun paralarının acil ihtiyaç olan altyapı, yol, yeşil alan, kentsel dönüşüm vb. icraatler için harcanması gerekiyor. Tekrardan hayırlı olsun.

Yorumu oyla      1      0  
izmir 4 Nisan 2024 Perşembe 09:07

keşke hizmet üretilse de.. çok zor hiç inancım yok. al birini vur ötekine. 5 yıl daha ziyan oldu..

Yorumu oyla      3      0  
BALLIKUYULU 4 Nisan 2024 Perşembe 08:43

Hayırlı uğurlu olsun Nilüfer hanım artık iş yapma zamanı geldi. Seçim zamanı ziyaretlerinizde vermiş olduğunuz sözleri yerine getirme zamanınız başladı. Ballıkuyu Akarcalı mahallesi sakinleri vermiş olduğunuz sözünüzü unutmadı sabırsızlıkla gerçekleşmesini bekleyecek bir hatırlatma yapmak istedim Kocakapı mahallesi muhtarlığında bölge sakinleri size sorduğu kentsel dönüşüm ne zaman mahallemize girecek en azından evlerimiz yıkılmıyor ise Doğal gaz mahallemize gelse denildiğinde dediğiniz İzmir Büyükşehir belediyemizle Kentsel dönüşüm işini çözmeye çalışacaz o olmazsa gerekli makamlarla görüşüp Doğalgazı Akarcalıya ve bölgeye verilmesi için gerekli işlemleri ilk iş olarak yapacam demiştiniz. Ballıkuyu öncelikle sizden merkez mahallelerinden biri olarak bunu istiyor. Tekrardan Başkanlık görevinde başarılar dilerim C.S.

Yorumu oyla      1      0  
İlke 3 Nisan 2024 Çarşamba 23:57

Nilüfer hanım hayırlı olsun 5 yıldır hizmet görmeyen en elzem işleri (temizlik) dahi yapmayan işçisini önemsemeyen, konak ta yaşayan insanların hiç memnun olmadığı bir belediye devr alıyorsunuz. Rica ediyoruz iş yapan insanların ve çalışanların memnun olacağı bir yönetim sergileyin. Tepeden tırnağa bir değişim yapmanız gerekiyor.

Yorumu oyla      5      0  
sezar 3 Nisan 2024 Çarşamba 16:17

Hayırlı olsun.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tugay’ın Karşıyaka’daki son açılışı seramik atölyesi oldu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. ...
İZSU'dan Kuruçay mesaisi... Taşkınlara neşter!
İzmir’in kuzey aksındaki çalışmalarına hız veren  İZSU Genel Müdürlüğü ...
Büyükşehir'den ilaçlama seferberliği
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, ...
 
Başkan Tugay metroda!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay, İzmir Banliyö Sistemi ...
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden otizm farkındalığı etkinliği
Türkiye’de otizmle ilgili öncü çalışmalar gerçekleştiren Aydın Büyükşehir ...
İzmir Büyükşehir'de meclis dağılımı belli oldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye meclis üyelerinin şekillendiği ...
 
Sengel 'yalan, iftira, çirkinlik, riya vardı' dedi: Herkes bir, biz tek mücadele ettik!
İzmir’de 31 Mart Seçimleri’nin kıran kırana geçtiği ilçelerden olan Selçuk’ta ...
Karşıyaka'da can kurtaracak kurs!
Karşıyaka Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, düzenlediği ilk yardım kurslarıyla ...
İzmir İtfaiyesi Türkiye’ye örnek oldu
Türkiye’de arama kurtarma malzemeli özel donanımlı ambulans statüsündeki ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva