HABERLER>POLİTİKA
21 Mart 2021 Pazar - 11:46

CHP'li başkanlar Muğla'da toplandı: Gündem turizm...

CHP'li büyükşehir belediye başkanları, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen "Pandemi, Turizm, Deprem" konulu toplantıda bir araya geldi.

CHP li başkanlar Muğla da toplandı: Gündem turizm...

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, bir otelde düzenlenen toplantının açılışında yaptığı konuşmada, belediye başkalarını ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Muğla'nın, Türkiye'nin üçüncü büyük turizm kenti olduğunu belirten Gürün, "Muğla aynı zamanda tarım kenti. Turizmiyle, tarımıyla geleceğe çağdaş bir kent olarak yürüyüşüne devam ediyor. Tarımda bütün belediye başkanlarımız önemli çalışmalar yapıyor. Çünkü tarım ülkemizin geleceği. Aynı zamanda tohumlarımıza sahip çıkıyoruz ve üretimi artırmak, çeşitlendirmek köylüyü, çiftçiyi ve besiciyi desteklemek için elimizden gelen her türlü şeyi yapıyoruz." dedi. 

Gürün, dünya kenti Muğla'nın 1 milyon 700 bin olan nüfusunun, turizm sezonunda 5 milyona çıktığına dikkati çekti.

İlçe belediye başkanlarıyla 5 milyon nüfusa göre yatırım yapmak ve hizmet etmek durumunda kaldıklarını vurgulayan Gürün, "Bunun güçlüğünü hepiniz takdir edersiniz. Bizler, barış ve sevgi içinde merkezi yönetimle iş birliği yaparak, kentlerimize birlikte hizmet etmek istiyoruz." ifadesini kullandı. 

Toplantıyı ortak problemlere ortak çözümler bulmak, bu çözümlerde birlikte hareket etmek için düzenlediklerini anlatan Gürün, toplantı bittikten sonra yeni bir şevkle kentlerde yeni hizmetler yaptıklarını dile getirdi.

Gürün'ün ev sahibi sıfatıyla yaptığı açılış konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.  

Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katıldı.

Toplantının sonunda sonuç bildirgesinin açıklanacağı bildirildi.

 
İzmir zabıtası koronavirüs denetiminde
 
İzmir'de şap paniği... 20 köye karantina!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 21 Mart 2021 Pazar 13:48

Ülkemizin büyük şehir belediye başkanları bir araya gelip bölgelerindeki sorunları masaya yatırması güzel ve olumlu bir olay özellikle halka hizmetin daha gerçekçi bir biçimde ele almalı yoksa bu gün bir çok belediye ve başkanları yakın çevresini seçim zamanı kendilerine yardım edenleri koruyup-kollamak işlerine ağırlık veriyor danışmanlar adı altında insanlara ödemeler yapılıyor sosyal medyada olan başarılı görünümleri alanda hiç yok tarım ziraat gibi söylemleri bir hayli çok ama ne ürün ne de mahsül var halkın ucuz sebze-meyve hayal sadece tohum tüccarlarından alınan yüksek bedelli faturalar var ortalıkta sadece tarlada alanda çekilmiş resimler var Menemen ve çoğu belediyelerin bir sürü hatalı işlemleri devam ediyor bir çok sahil kentlerinde plaj ve kıyı kesimlerde tesis yok halk plajı ama halk var deniz var hiç-bir tesis yok buralardan gelir düzeyi düşük insanlar yararlanıyor bu konuda Aydın büyük şehir belediyesinin Kuşadası sahil kesimleri bakımlı ve donanımlı kendilerini kutlarım umarım diğer belediye başkanları 'da aynı duyarlı olurlar ayrıca halk marketleri açılıyor fiyatlar düşsün diye ama orada bir çok ürün piyasadan pahalı alt yapı çalışmalarına önem vermek gerekiyor Izmır 'de halk en çok hava durumunu izliyor takip ediyor acaba yağmur ne zaman yağacak ne kadar sürece çünkü ansızın sel baskını ile herşeyin bir anda kayıp ediyor lütfen iktidara yürümek yerelde kalkınmak ile olur bu konuda sizlere büyük sorumluluk düşüyor siz bilirsiniz yoksa havadan sudan balıktan bahsederek zaman geçirmeyin halk ekonomik paketlerden belediyelerin sosyal medya showlarından usandı gale almıyor biline,umarım bu yorumları yüksek ücret alan belediye başkan danışmanları dikkate alır danışmanlık görevini yapmış sayılır yoksa saz ve sivrisinek örneği sürer gider...

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Görevden alınan başkadan ilk açıklama: Dikkat çeken ‘liste’ detayı!
Görevden alınan CHP İlçe Başkanı Turan Erdoğan sosyal medya üzerinden ...
Cumhurbaşkanı'ndan sürpriz iki ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı devam eden Atatürk Kültür Merkezi'nde ...
CHP'li kadınlardan fesih tepkisi: O koltukları dar edeceğiz!
İstanbul Sözleşmesinin gece yarısı yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle ...
 
Bakan Gül'den, 'İstanbul Sözleşmesi' açıklaması
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Mağdurlar hakkında adli süreçteki koruma ...
AK Partili Sürekli'den İstanbul Sözleşmesi yorumu: Kadına karşı şiddete sıfır tolerans!
Cumhurbaşkanlığı kararı ile feshedilen İstanbul Sözleşmesi hakkında AK ...
Bahçeli'den Gergerlioğlu yorumu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilliği düşen HDP'li Ömer Faruk ...
 
KADEM'den İstanbul Sözleşmesi'nin feshi için açıklama
Yönetiminde Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın da bulunduğu Kadın ve Demokrasi ...
Narlıdereli kadınlardan İstanbul Sözleşmesi tepkisi!
İstanbul Sözleşmesi’nin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kaldırılmasına ...
İzmir siyasetinde ‘meymenetsiz’ tartışması!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın, CHP ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Vasatlar Baharı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Devlet baba nasıl yıkılır 33 yıl önce anlatmıştı
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
5 Haziran Dünya Yeşil Yıkama Günü!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Alevi köylerine cami yapmak…
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva