HABERLER>POLİTİKA
4 Şubat 2017 Cumartesi - 09:23

CHP’li Bakan: İnsanlar bir kıvılcım bekliyor!

Bu referandumun partiler üstü bir konu olduğunun altını çizerek, meselenin ‘memleket meselesi’ olduğunu söyleyen Bakan, “İnsanlar bir kıvılcım bekliyor” dedi ve herkesi ‘hayır’ için saf tutmaya çağırdı.

CHP’li Bakan: İnsanlar bir kıvılcım bekliyor!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, partisinin Selçuk İlçe Örgütü ile bir araya geldi. Anayasa değişikliğinin içeriği ve TBMM’de görüşmeler sırasında yaşananları paylaşan Bakan, referandum çalışmalarının nasıl yapılması gerektiğine dair partilileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Bu referandumun partiler üstü bir konu olduğunun altını çizerek, meselenin ‘memleket meselesi’ olduğunu söyleyen Bakan, “İnsanlar bir kıvılcım bekliyor” dedi ve herkesi ‘hayır’ için saf tutmaya çağırdı.

SOSYAL MEDYA VURGUSU
Anayasa değişikliğine dair detayları anlatarak sosyal medyanın önemine vurgu yapan Bakan, “Biz muhalafet partisi milletvekillerinin çalışmalarını medyadan izleyemiyorsunuz. Bir sürü gazete var, ama bizim çalışmalarımız Cumhuriyet, BirGün ve Sözcü gazeteleri dışında yer bulamıyor. Bizler kendi yaptığımız çalışmaları, verdiğimiz mücadeleleri kendi sosyal medyalarımızdan paylaşarak insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Anayasa görüşmelerini milletvekimiz Ali Şeker’in yaptığı yayınlardan, Şeker TV’den takip ettiniz. Hepimizin, sizlerin de sosyal medyayı aktif kullanması gerekiyor. Kararsız seçmenlere sosyal medyadan da ulaşabiliriz” diye konuştu. Bakan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İzmir’deki bir mitingte yaptığı “Başkanlığa Hayır” konuşmasını parti örgütüne dinletti.



İNSANLAR BİR KIVILCIM BEKLİYOR!
Herkesi ‘hayır’ için saf tutmaya çağıran Bakan, şu şekilde konuştu: “TBMM büyük bir mevziydi. Bizim orada verdiğimiz mücadele çok önemliydi. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri mecliste destan yazdı. Hepimiz tüm maddeler için hazırlandık, konuşmalar yaptık. Şu an ‘hayır’ diyecek insanların tamamına yakını neye ‘hayır’ diyeceğini, neden ‘hayır’ diyeceğini çok iyi biliyor. Başkalarına anlatacak kadar iyi biliyorlar. Bizler haklıyız ve inanıyoruz. Gezi Direnişi’nde haklıydık, inanıyorduk; şimdi daha çok haklıyız, daha çok inanıyoruz. Vatansever; ülkesini seven, Cumhuriyet’in ve demokrasinin değerlerine inanan, milletçe huzurla ve barışla yaşamak isteyen, toplumun her kesiminin temsiliyet hakkını, hukukun üstünlüğünü, ifade ve basın özgürlüğünü savunan insanlardır. Bir kurtarıcı beklemiyoruz. Kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk’tü. Bizler; onun açtığı ve gösterdiği yolda hep birlikte kurtarıcıyız. İnsanlar bir kıvılcım bekliyor. Vatanını seven herkesi ‘hayır’ için saf tutmaya çağırıyoruz!”

İŞ SANDIĞA SAHİP ÇIKMAKTA BİTİYOR!
Sandık güvenliğine dair endişelerini, sorularını ve çözüm önerilerini paylaşan partililere “iş sandıkta bitiyor” diyen Bakan, “Sandığa dair yaratılan bu ‘güvenilmez’ algısı, toplumda umutsuzluk ve çaresizlik yaratıyor. Bu iş sandığa sahip çıkmakta bitiyor arkadaşlar. Sandığın başında duruyorsak, usule uygun yapıldığını tespit edip ıslak imzalı tutanağı alıyorsak hiçbir sorun yok. Biliyorsunuz bizim parti olarak kendi sistemimiz var. Bu ıslak imzalı tutanakları kendi sistemimize girdiğimizde hata olduğunda alarm alıyoruz. Sağlamasını yapmamız önemli, müdahale ediyoruz. Islak imzalı tutanak almak çok önemli” diye konuştu.

 
Umut Oğuz 'Mıknatıs' ile Buca'yı kahkahaya boğdu
 
‘İKÇÜ’de FETÖ davasında ara karar: 8 tahliye!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan'dan 'Ben de varım'a eleştiri!
Başbakan Yıldırım’ın da “Bu kampanya sanki çok iyi olmadı” ifadesini kullandığı öğrenildi. 
Dışişlerinden Yunan Bakana tepki
Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan Milli Savunma Bakanı Panos Kammenos’un ...
Başbakan'dan 'genelge iddiasına' yalanlama
Başbakan Yıldırım, sosyal medyada, Başbakanlık tarafından yayımlandığı ...
 
Ve Türkmen konuştu: İstifa edecek mi?
Türkmen, linç edildiğini savundu ve 1 milyondan fazla seçmene mektup gönderdiğini ...
Hotar: Önümüzdeki süreç değişimin öncüsü olacak!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, referandum sürecine ilişkin, ...
AK Kadınlar'da revizyon tamam: 11 ilçeye yeni başkan
İzmir İl Kadın Kolları’nda yaşanan kan değişimi sonrasında 10 ilçeden ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet de 'evet' diyor!
Mersin'de hastane açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa referandumuna ...
Ahmet Türk'ün tahliyesine karar verildi
Hakkında yürütülen terör soruşturması kapsamında tutuklanan eski Mardin ...
Kılıçdaroğlu ile duygu yüklü 2 tören: İzmir şehitlerini unutmadı!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı 2 törenle adliye saldırısında ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva