HABERLER>POLİTİKA
18 Mayıs 2020 Pazartesi - 12:01

CHP Kemalpaşa’dan gençlere Nutuk ve mektuplu çağrı

23 Nisan da boyama kitabı dağıtarak çocukları sevindiren CHP Kemalpaşa ilçe örgütü, 19 Mayıs’ta da gençlere Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ile Nutuk hediye edecek. Hediye kitinde CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli’nin gençlere hitaben bir mektubu da yer alıyor. Mektupta, gençlerin CHP saflarında siyasete katılmaları istenirken işsizlik, yoksulluk, adaletsizlik ve öğrenimde fırsat eşitsizliğine karşı birlikte mücadele çağrısında bulunuldu.

CHP Kemalpaşa’dan gençlere Nutuk ve mektuplu çağrı

23 Nisan’da çocukları boyama kitabı ile sevindiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemalpaşa İlçe Örgütü, bu kez gençleri anlamlı hediyeler ile mutlu edecek. İlçe örgütü, koronavirüs salgını gölgesinde geçecek olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılını coşkuyu artırarak, çeşitli etkinliklerle kutlamaya başladı. İlçe örgütü tarafından kentin giriş- çıkışları ve ana caddeleri günler öncesinden 19 Mayıs kutlama afişleri ile süslenirken Kemalpaşa’da önümüzdeki ilk seçimde oy kullanacak 1450 genç tespit edilerek onlara yönelik önemli bir hediye kiti hazırlandı. 19 Mayıs’ın 101. yılına özel hazırlanan Nutuk ve Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin yanı sıra bir mektup da gençlere ulaşmış olacak. CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli’nin ‘Gelin birlikte mücadele edelim’ çağrısının bulunduğu mektupta gençlerin kendi gelecekleri için CHP saflarında siyasete katılmaları isteniyor.  

ÜLKE GELECEĞİNİ BİRLİKTE KURMAYA DAVET
19 Mayıs 1919’da başlayan kurtuluş mücadelesinin öneminin anlatıldığı mektupta ‘azim ve kararlılık’ vurgusu dikkat çekerken mektup şöyle devam ediyor:  “Uzun zamandır, gençler, başta işsizlik ve eğitime erişim gibi birçok sorunla boğuşmaktadır. İçinde bulunduğumuz Covid-19 pandemisi kaynaklı karantina günlerinde bu sorunlar daha da artmış ve derinleşmiştir.

Sevgili genç arkadaşımız, bizler CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı olarak, partimizin kurucusu ve önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatanımızın istikbalini emanet ettiği sizleri, hayatın tüm zorluklarını aşmak için, birlik ve beraberlikle çalışmaya, ülkemizin geleceğini birlikte kurmaya çağırıyoruz. Gençliği, Vatanımızın İstikbalini ve Cumhuriyetimizi ilelebet müdafaa ve muhafaza etmek için, Atamızın Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Devrimcilik, Devletçilik, Milliyetçilik ve Laiklik ilkelerini yaşatmak için Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katılmaya davet ediyoruz.

Bu görev 101 yıl önce Atamız tarafından sizlere verilmiştir. 101 yıldır yanan bu mücadele meşalesi, gençliğin, aydınlığına, dinamizmine ve kararlılığına emanettir. Bu emaneti onurla taşıyacak olan gençlik vazifeni unutma! Cumhuriyeti ilelebet muhafaza ve müdafaa edecek olan sensin. 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!”

İLK KEZ OY KULLANACAK 1450 GENCE GİDECEK
CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, ilçede yaşayan 1450 gencin önümüzdeki seçimde ilk kez oy kullanacağını ve bu gençlerin ilim ve bilimin ışığında, doğru siyasi tercih yapmalarının çok önemli olduğunu belirterek onlara Nutuk ve Gençliğe Hitabe’yi hediye ettiklerini ifade etti. Balyeli ayrıca sokağa çıkma yasağına rağmen tam gününde 19 Mayıs 2020 Salı günü saat 10:30’da Atatürk Anıtı’na temsili bir grup ve sosyal mesafeye uyarak çelenk koyacaklarını söyledi. Aynı günün akşamı saat 21.00’da ise CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yalçın’ın moderatörlüğünde chpkemalpasa facebook ve chpkemalpasagenclik instagram canlı yayınında CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’in gençlerin sorularını yanıtlayacağı bilgisini paylaştı.

 
İzmir'in Roman vekillerinden o karikatüre sert tepki!
 
Toplam kredi stoku 3 trilyon lirayı aştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in Roman vekillerinden o karikatüre sert tepki!
Ünlü mizah dergisi Leman’da yer alan bir karikatürdeki “Çingene gibi gelmişler ...
CHP'li Polat'tan 19 Mayıs mesajı
CHP İzmir Milletvekili ve YDK Üyesi Mahir Polat, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, ...
CHP’li Sındır'dan 19 Mayıs mesajı
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ...
 
CHP’de yerel yönetimlerin patronundan 'yardım' raporu: Kent kent neler yapıldığını açıkladı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun korona virüs salgını sonrası belediyelerin ...
CHP İzmir'den akademisyenlerle salgın zirvesi: Neler konuşuldu?
CHP İzmir İl Başkanlığı, koronavirüs salgını nedeniyle akademisyenlerle ...
DSP’li Karakülçe’den CHP’li Bayır’a: Biz olmasaydık milletvekili olamazdı!
DSP Genel Başkan Yardımcısı Karakülçe, CHP İzmir Milletvekili hedef aldı ...
 
CHP’li eski başkandan şehir hastanelerine övgü: Ne mutlu İzmir’e!
AK Parti iktidarının övgüyle bahsettiği, muhalefetin de sert eleştiriler ...
Kabine toplanıyor! 'Evde bayram' ağır basıyor
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak kabinede, Ramazan ...
O tartışmaya Vatan Partisi de dahil oldu: Haddini sınırını aştı!
Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Rifat Mutlu CHP İzmir Milletvekili Tacettin ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva