HABERLER>POLİTİKA
1 Kasım 2017 Çarşamba - 13:22

CHP İzmir'den BAL-GÖÇ'e tebrik ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven,  İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (İzmir Bal-Göç) Genel Başkanlığına seçilen  Abdurrahim Nursoy'a tebrik ziyaretinde bulundu.

CHP İzmir den BAL-GÖÇ e tebrik ziyareti

CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven'e ziyaretinde, CHP İzmir İl Sekreteri Birgül Değirmenci ve CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Çalışkan'da eşlik etti. Asuman Ali Güven ziyarette gerçekleştirdiği konuşmada, tüm Balkan Göçmenlerini CHP'ye davet ederek, şunları söyledi.

BİRLİKTELİĞİMİZ ARTARAK SÜRECEKTİR
"Öncelikle böylesine önemli ve etkili bir derneğin Genel Başkanlığına seçilmiş olan Sayın Genel Başkan Abdurrahim Nursoy'u tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, kendisinin Genel Başkanlığı süresinde dernekleri daha da etkin ve önemli işlere imza atacaktır. Bizlerde her zaman olduğu gibi kendileriyle iyi ilişkilerimizi sürdürmeye ve İzmir'deki tüm  Balkan göçmeni vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. vatandaşlarımız her zaman ülkelerine ve cumhuriyetlerine sahip çıkmış, Atatürk'ün ilkelerinden hiçbir zaman ayrılmamıştır. Bal-Göç derneğini de tüm etkinliklerinde birlik ve beraberlik çağrısı yapmış, barış ve huzur ortamı için çabalamıştır. CHP olarak bizlerde, derneğimizin her çalışmasına katkı koymuş, tüm etkinliklerine temsilcilerimizle, üyelerimizle destek olmuşuzdur. Bu birlikteliğimizin yeni dönemde de artarak süreceğine hiç kuşkum yoktur.

GÖÇMEN VATANDAŞLARIMIZI CHP'YE DAVET EDİYORUM
Ülkenin çok zor bir dönemden geçtiğine vurgu yapan, CHP İzmir İl Başkanı  Asuman Ali Güven, bu zor dönemden çıkmak için herkese görev düştüğünü belirterek " Artık yeni krizlere, yeni savaşlara, yeni ayrışmalara ve giderek artan baskı ve adaletsizliğe dur deme zamanı gelmiştir. Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine sahip çıkarak, tüm vatandaşlarımızın huzur içinde yaşayacağı, ayrışmanın olmadığı, eşitliğin ve adaletin sağlandığı bir Türkiye için beraber çalışmak zorundayız. Türkiye'nin geleceğine sahip çıkmak için, Balkan göçmeni vatandaşlarımız her zaman sorumluluk almıştır. Bu yolda sizler çok ihtiyacımız var. Gelin, halkın iktidarını sizlerle birlikte inşa edelim . Sizlerin huzurunda tüm balkan göçmeni vatandaşlarımızı CHP'ye davet ediyorum. Sizlerin katılımıyla daha da güçlü, daha da büyük bir mücadele vereceğimize hiç kuşkum yok. Tüm göçmen kardeşlerimi CHP çatısı altında birlikte mücadeleye çağırıyorum" dedi.

BİZİM İÇİN ASIL OLAN BİRLİKTİR
CHP İzmir İl Başkanlığını ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten,  İzmir Bal-Göç Genel Başkanı Abdurrahim Nursoy' da "Sayın Başkanın ve yöneticilerimizin ziyareti bizleri çok sevindirdi. Derneğimize ve bizlere gösterdikleri bu ilgi ve nazik ziyaretleri için, yönetim kurulum ve dernek üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Sorumluluğunu aldığım bu kutsal ve özel görevin yüksek bilincinde olduğumu belirtmek isterim. Bu sorumluluğu sadece şahsım adına değil, yönetim kurulumuz ve camiamız adına üstlenmiş bulunmaktayım.İzmir BAL-GÖÇ,  Birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla yıllardır etkinlikler düzenlemiş faaliyetler yapmıştır.  . Bizim için asıl olan birliktir. Derneğimizin amaçlarını gerçekleştirmektir. Bu yolda sizlerin verdiği desteği önemsiyor ve bundan sonrada birlik ve beraberlik için ortak çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum”.

 
Herkesin gözü önünde metrelerce yüksekten düştü! Aydın'da büyük mucize!
 
Murat Başoğlu günler sonra ilk kez konuştu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Atatürk Kültür Merkezi'nin olduğu yeri yıkıyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) olduğu ...
'15 Temmuz öncesi rakamlara hala ulaşamadık'
Başbakan Yıldırım, AB'ye ihracatın ilişkilerdeki gerilmeye rağmen yüzde ...
Sözcü Kalın tehdit iddialarına yanıt verdi!
Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, gündeme ilişkin bir çok konuda açıklamalarda bulundu.
 
Ege’deki hangi belediyeler İyi Parti’nin hedefinde?
MHP’den kopan Meral Akşener liderliğinde siyasete adımını atan İyi Parti’nin ...
AK Partili Sürekli'ye Ödemiş'te yoğun ilgi
Ödemiş'in AK Parti belediyeciliği ile hem kültürel hem ekonomik anlamda ...
İşten çıkarılmıştı... O öğretmen Bahçeli'ye gitti
MHP lideri Bahçeli, sınıfta 'bozkurt' işareti yapıp sosyal medya hesabından ...
 
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na tepki
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, ''Kemal Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Bugün ...
Başbakan Yıldırım'dan sürpriz ABD kararı
Başbakan Binali Yıldırım'ın 7-11 Kasım tarihleri arasında ABD'de olacağı açıklandı.
MHP’den İyi Parti’ye geçişler devam mı edecek?
Taktakoğlu’nun istifasının ardından Urla’da partiden ayrılan üye sayısının ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva