HABERLER>POLİTİKA
26 Temmuz 2021 Pazartesi - 13:15

CHP İzmir'de iki saatlik zirve... Vekiller sahaya iniyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekilleri CHP İzmir İl Binası'nda bir araya geldi. İl Başkanı Deniz Yücel'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2 saat sürerken, toplantının gündeminde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde verilen arada yapılacak olan saha çalışmaları yer aldı. Toplantı ile ilgili bilgi veren Milletvekili Tacettin Bayır, "30 ilçemizde eş zamanlı bir çalışma yapacağız. Ayak basılmadık yer bırakmayacağız. Özellikle bizde olmayan belediyelerin ve Bergama gibi köyü fazla olan ilçeleri öne alacağız" dedi.

CHP İzmir de iki saatlik zirve... Vekiller sahaya iniyor!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Başkanlığında partisinin il binasında bir araya geldi.

Toplantıya CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat, Tacettin Bayır, Murat Bakan, Kamil Okyay Sındır, Özcan Purçu, Bedri Serter katıldı.

BAYIR: AYAK BASMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ
Toplantı ile ilgili detaylar veren CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, “Bayram sonrası meclisin de kapanmasıyla İl başkanlığımız ve il örgütümüz tarafından 30 ilçemizde eş zamanlı bir çalışma yapacağız. Bütün milletvekillerimiz buna elinden geldiğinde katılacak.  1'nci, 2'nci bölge ayrımı olmayacak. Sayın İl Başkanımız 1. ve 2. Bölgeden sorumlu il başkan yardımcılarıyla çalışmayı hızlandıracak. Büyük ihtimalle 4-5 gün ara vereceğiz ve herkes kendi bireysel bölgesinde bu süre içerisinde çalışma yapacak.  Önümüzdeki haftadan itibaren İl Başkanı’nın yaptığı programa uyarak çalışmalarımızı yapacağız. Ayak basılmadık yer bırakmayacağız. Özellikle bizde olmayan belediyelerin ve Bergama gibi köyü fazla olan ilçeleri öne alacağız. Kalmalı bir şekilde 2’şer günlük çalışmalar yapacağız. Oradaki köy halkının sorunlarını dinleyip bunları Genel Merkez’e rapor edeceğiz” ifadelerini kullandı.

GENEL BAŞKAN DA DAVET EDİLECEK
Bir türlü tamamlanamayan CHP İzmir yeni il binası hakkında da konuşan Bayır, “Binamız bitmek üzere. Gayet başarılı gidiyor. Birkaç ufak rötuş yapılacak. Büyük ihtimalle Sayın Genel Başkanımızı da davet ederek açılışımızı yapacağız. Konuyla ilgili İl Başkanımız açıklama yapacaktır” diye konuştu.

PURÇU: AĞUSTOS SONUNA KADAR İZMİR'DE OLACAĞIZ
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ise, “Yoğun bir Doğu programı yaşadık, İzmir’den biraz uzak kaldık. Partimizin resmi görevlendirmesi sonucunda doğu illerinde çalışma yaptık. Tabi Meclis’in de yoğun bir gündemi ve programı vardı. Dolayısıyla İzmir’i özledik. Hemen bayramdan sonra toplantımızı yaptık. Artık kendi bölgemizde İzmir’de ilçelerimizi, köylerimizi ve mahallelerimizi gezeceğiz. Sıkı bir plan yaptık. Bugünden itibaren çalışmaya başlayacağız. Ağustos’un sonuna kadar İzmir’de olacağız, yoğun bir program bizi bekliyor” dedi.

POLAT: VEKİL GÖREVLENDİRMELERİ BELLİ DEĞİL
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan CHP İzmir Milletvekili ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyesi Mahir Polat, "Yazın yapacağımız çalışmaları planladık. Bunun dışında başka bir konu görüşülmedi. Saha çalışmalarımız da yürüteceğimiz koordinasyon için gerçekleştirdiğimiz bir çalışma oldu.  Uzun süredir bir arada bulunamamıştık. Bu konuda da bir durumun değerlendirmesi yaptık. Henüz vekillerin nerede bulunacağı konusunda da bir çalışma yürütülmedi" diye konuştu.

 
Kardeşini her gün ziyaret ediyor
 
Soyer’e ‘lavanta köyü’nden seslendi: Turgutlu’yu bırak, Turgut’a bak!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mahmut 27 Temmuz 2021 Salı 08:37

günaydınlar efendiler ama bu çalışmalar sizlerden çok önce ve defalarca ak parti tarafından yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.

Yorumu oyla      7      4  
DELEGE 27 Temmuz 2021 Salı 07:41

Sayın vekiller nihayet izmir milletvekili olduğunuzu hatırladınız,tebrikler belediye başkanları yurt içi gezilerinde vekiller kendi bölgelerinde değil başka yerlerde izmir otomatiğe bağlı olarak idare ediliyor, sahada ve alanda parti adına bir tek Musa ÇAM ziyaretler yapıyor,en azından seçmen ile ilişkileri sürekli sıcak tutuyor yarın seçim olduğu zaman acaba izmir vekilleri bölgelerinde ne gibi işlemler yaptı acaba bunlar hakkında ne söyleyecekler merak konusu,geçmiş dönemlerde iki dönem kontenjan milletvekili olan bir vekil Selçuk ilçesini Aydının ilçesi olarak söyledi,Izmır'de ikamet etmeyen ve Izmır'de vekil olarak kontenjan milletvekileri ne zaman emekli olacaklar? Insanların ve seçmenin de bir sabır vardır,belki acı ama bu parti baraj altında da kaldı,kimler üzüldü;Bu partiye gönülden bağlı olanlar üzüldü,lütfen yetkililer deve kuşu rolünü çok başarılı yapıyorsunuz il başkanı il kongresinde tüm delegelerin oyunu alamadı atama adayı olduğu tek aday olduğu için seçildi,ilçe belediye başkanları atama ile geldi halkın adayı değil bunlar genel merkezin torpilli adamları işte bize de tıpış tıpış oy vermek düştü artık bu dönem geçti sizin parti dışı dostlarınıza göre düşünüp siyaset yapmanız bu partiyi iktidara taşımak nasıl olacak? Genel merkez ve yetkilileri ana muhalefet partisi olmak daha rahat diye herkes düşünüyor,ön seçim ve liyakata ve kıdem bakılmadan genel merkez atamaları ile yürütülen bu topal siyaset anlayışı bitmelidir,partiden dışlanan ve yok sayılan üyeler devşirme üyelerinden kat kat fazla,parti içi demokrasi ben başkan isem her şey güllük gülistan değil...

Yorumu oyla      7      3  
ali yalçın 26 Temmuz 2021 Pazartesi 19:37

Gecikmiş bir uygulama Umarım ciddi şekilde uygulanır ve karrsız akp seçmeni ikNA EDİLİR

Yorumu oyla      4      4  
Canpolat 26 Temmuz 2021 Pazartesi 18:13

2 saat değil 2000 saat konuşsanız çözüm mercii olamadınız vede olamayacaksınız.Gaziemir ilçede istifa edenleri bayramlaşmada gördünüz(sayın bakalım siz kaç kişisiniz!)herkes MEMLEKET hareketinde çözümü buldular... MUHALEFET SİZİN GENİNİZDE VAR.

Yorumu oyla      10      4  
balkanlar 26 Temmuz 2021 Pazartesi 17:03

sizleri sahada devamlı görmek istiyoruz artık seçime çok iyi hazırlanmak gerekiyor halk olarak zaten sorunlar belli 3 /5 /7 maaş alanları iyi anlatın sahalarda neler olduğunu ve yapacağınız çözümleri halka iyi anlatın

Yorumu oyla      8      3  
barış koç 26 Temmuz 2021 Pazartesi 15:28

sahaya inin tenis kortlarına değil. vatandaş için sosyal sorumluluk projeleri üretin, tenis kortu projesi değil. anladın sayın vekilim sen onu...

Yorumu oyla      9      11  
Halkın içinden 26 Temmuz 2021 Pazartesi 15:18

CHP li sayın vekillerimiz İzmir BB kamu hizmeti olan toplu taşımada neden ayrımcılık yapıyor ? Merkez ilçelerde 120 dk. aktarma hakkı var. Çevre ilçe belediye otobüslerindeki aktarma hakkı İzmir BB meclisince 10.02.2016 tarihinde iptal edildi Neden ?

Yorumu oyla      6      4  
zülfikar 26 Temmuz 2021 Pazartesi 13:47

bülent sözüpeki istemiyoz karabagalrda

Yorumu oyla      2      3  
ABY 26 Temmuz 2021 Pazartesi 13:46

Sayın İzmir'li vekillerimiz, Vekillerin sahada çalışma yapması iyi bir şey. Kırsalda çalışma yapması köylerin dertlerini dinlemesi iyi bir şey. Ancak İzmir'in Karşıyaka'nın merkezinde size %80 oy veren Atakent mahallesine de gelecekmisiniz? Atakent Venedik sitesindeki sorunları dinleyecekmisiniz? Site yönetimleri ile görüşecekmisiniz? Atakent Venedik sitesi içindeki spor ve sosyal tesislerin, tenis kortları alanının imarının İBB tarafından ticari alana, özel okul alanına dönüştürülmesine karşı çıkan, duruma itiraz eden, itirazları İBB tarafından reddedilen Atakent Sakinlerini de dinleyecekmisiniz? Onlara destek olacak mısınız? Sahip çıkacakmısınız?

Yorumu oyla      7      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kırkpınar aşı olmayanları hedef aldı: Kamu hizmetlerinden yasaklansınlar!
Artan koronavirüs vakaları ile ilgili olarak kamuoyundan yükselen “aşı ...
Tepki çeken paylaşım: İYİ Partili Songül için karar
Sosyal medya hesabından yaptığı Ömer Halisdemir paylaşımı tepki çeken ...
CHP'li Beko: Kartal Dağı SİT alanı ve milli park ilan edilsin
İzmir'in Tire ilçesi Büyükkale ve Küçükkale köyleri yakınındaki Kartal ...
 
Sözcü Kalın: Tunus'ta halkın iradesinin yok sayılmasını reddediyoruz
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Dost ve kardeş Tunus'ta demokratik ...
AK Partili Çelik'ten 'Tunus' tepkisi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Dost ve kardeş ülke Tunus'ta seçilmiş parlamentonun ...
Muhittin AKBEL yazdı... Herkes tatile, o köylere!
Muhittin AKBEL yazdı... Herkes tatile, o köylere!
 
Kılıçdaroğlu'ndan sığınmacı açıklaması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yayınladığı video ...
AK Partili Dağ'dan TGC'ye 'fon' tepkisi!
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC)’nin yaptığı “iktidar gazeteciliğe müdahale ...
AK Partili Çelik'ten Ermenistan'a tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Ermenistan tarafından Kelbecer´de gerçekleştirilen ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva