HABERLER>POLİTİKA
16 Ekim 2021 Cumartesi - 20:26

CHP görevden almıştı... İstifa ettiğini duyurdu

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sebebiyle görevden alınan CHP Tire eski ilçe başkanı Hakan Şenoyar partisinden istifa ettiğini duyurdu. Şenoyar "CHP Tire ilçe örgütünün ,% 75’ini üye yapan ilçe başkanı olarak, çok sevdiğim ve kökten bağlı olduğum CHP üyeliğimden kendimi ve bana reva görülen taktiri örgütümün vicdanına bırakarak onurumla istifa ediyorum." dedi.

CHP görevden almıştı... İstifa ettiğini duyurdu

EGEDESONSÖZ - Tire'de yapılacak silisyum içerikli mermer ocağına tepki göstermek için yaptığı sosyal medya paylaşımına 'dikkat çekmek' adına kadın fotoğrafı koyan CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve ilçe yönetimi, geçtiğimiz günlerde CHP İl Yönetimi tarafından görevinden alınmıştı. 

Görevden alınan Hakan Şenoyar sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamayla Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Gerçek görevden alınma gerekçesinin farklı olduğunu ileri süren Şenoyar "gerekçe gösterilen saptırma sebeplere dayanılarak disipline verilmeyi asla kabul etmem söz konusu olamaz." dedi. 

Şenoyar'ın açıklaması şu şekilde:

Değerli Yol arkadaşlarım ve Dostlarım,Öncelikle Kendimi ifade etmem gerekirse,1992 yılında 7 sene süren parti kurucu gençlik kollları başkanlığı ,3 dönem ilçe sekreterliği,3 dönem ilçe başkanlığı,4 dönem,kongre delegeliği, il delegeliği,3 dönem kurultay delegeliği,2014 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Sandık güvenliğinden sorumlu koordinatörlük ve 2019 yılında beld bşk aday adaylığı olmak üzere,partimizin bir çok kademesinde görev almış ve siz halkımızın ve örgütümüzün takdirini kazanarak gönlünüzde yer edinmiş bir ilçe başkanıyım.Görev aldığım süre içinde partimizin çıtasını yükselterek her seçimde büyüyen bir grafik çizmeyi başarmış bir ilçe başkanı olarak,partimizin kurumsal ve demokratik yapısına zarar veren böyle bir yola başvurulmuş olmasının takdirinide örgütümüzün vidanına bırakıyorum.

Bir CHP neferi ve ilçe başkanı olarak asıl gerekçenin arkada gizlenerek, gerekçe gösterilen saptırma sebeplere dayanılarak disipline verilmeyi asla kabul etmem söz konusu olamaz.

Alınan bu karara karşı hukuki haklarım olmasına rağmen,hiç bir mecrada partimizi asla tartıştırmam.Bu bağlamda çok sevdiğim ve onurumla ve hiç bir menfi beklenti içerisinde olmadan,her platformda gecemi gündüzüme katarak mücadele ettiğim, yıllarca üyesi olduğum ve üyesi olmaktan da onur duyduğum bu davamda şahsıma ve onuruma yapılan bu saldırı,Halk ve örgüt tarafından verilen değerle de güçlenen onurumu asla kıramaz,ancak şahsımı çok üzer,Bütün bu sebep ve gerekçelere dayanarak iç yada dış mecrada şahsımın ve partimin tartışılmasına asla izin vermeme adına CHP Tire ilçe örgütünün ,% 75’ini üye yapan ilçe başkanı olarak,Çok sevdiğim ve kökten bağlı olduğum CHP üyeliğimden kendimi ve bana reva görülen taktiri örgütümün vicdanına bırakarak onurumla istifa ediyorum.

 
Altay, Fatih Karagümrük maçına hazır
 
Bakan Kurum'dan depremzedelere çifte müjde
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yorgun Demokrat 17 Ekim 2021 Pazar 15:35

Parti emekçisini bir çırpıda yargısız infaz edilmesi ne kadar acı. Yerine gelen Başkanın da seçimlerde parti aleyhine çalışan kişi oldugunun söylenmesi ilginç. Tebrikler CHP

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Partili Dervişoğlu Urlalılarla bir araya geldi
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Urla ilçesinde sivil toplum ...
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki
AK Parti yetkilileri, Kılıçdaroğlu'nun devlet memurlarına yönelik açıklamaları ...
'Akdeniz'de rotasını şaşıran cevabını alır'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Doğu Akdeniz'de Türkiye ve Kuzey ...
 
Çeşme kampının ilk günü tamamlandı: Siyasiler ne mesaj verdi?
Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir'de 30 ilçenin katılımı ile Çeşme'de kampa ...
Bütçe Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe ...
Sinan Oğan cumhurbaşkanlığına aday olacağını açıkladı
Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığına aday olacağını açıkladı. ...
 
Tire’de yeni tartışma... 'Başkan DSP'ye çalıştı!'
CHP İzmir İl Başkanlığı’nın sosyal medya paylaşımları nedeniyle görevden ...
Kılıçdaroğlu'ndan Merkez Bankası'na ziyaret
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'ye yeni bir harekatın olup olmayacağına ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva