HABERLER>POLİTİKA
31 Aralık 2015 Perşembe - 14:52

CHP Gençlik Kolları’nda 2.Sarıküse dönemi

CHP İl Gençlik Kolları’nda Sarıküse dönemi resmen başladı. 27 Aralık’ta yapılan kongrede ikinci kez başkanlığa seçilen Sarıküse, görevi devraldığı Mustafa Evsen’e teşekkür ederek, “Bu parti bizlere babalarımızdan miras kaldı. Bu parti bizim çocuklara olan borcumuzdur. Bu borcu ödemek için her şeyi yapacağız. CHP’nin iktidarda bu ülkeyi yönetmesi için her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

CHP Gençlik Kolları’nda 2.Sarıküse dönemi

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - CHP’de 27 Aralık’ta gerçekleşen İl Gençlik Kolları kongresi sonrası başkan seçilen Sinan Sarıküse göreve resmen başladı.
 
İl binasında yapılan törene İl Başkanı Alaattin Yüksel, gençlik kolları ilçe yöneticileri, il yöneticileri ve partililer katıldı.
 
7 Haziran öncesi Gençlik Kolları Başkanlık görevinden milletvekili adaylığı nedeniyle istifa eden Sinan Sarıküse, 27 Aralık’ta Selahattin Akçiçek Kültür Merkez’inde yapılan il gençlik kolları kongresinde tekrar başkanlığa seçildi. Konak Eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Akbaba ile kıyasıya bir yarışta galip gelen Sarıküse görevi İl gençlik Kolları Eski Başkanı Mustafa Evsen’den devraldı.
 
Tören sonunda İl Başkanı Alaattin Yüksel eski ve yeni başkanlara çiçek armağan etti. Birbirlerine başarılar diledi.


 
İZMİR’İN GENÇLİĞİNE, GELECEĞİNE IŞIK TUTACAKTIR
İl Gençlik Kolları Eski Başkanı Mustafa Evsen, ilk olarak konuşmasını yaptı. Evsen, “CHP kültürüyle geleceğe daha sağlıklı adımlarla yürüyor. Biz atama sisteminden hoşnut olan insanlar değiliz. Seçimle gelmenin, güçlü gelmenin iradesini parti içi seçimlerde çok önemsedik. Burada sadece seçilen başkan değil, 20 asil 20 yedek olmak üzere İzmir’i yönetecek kadro seçildi. Ama asıl olan yöneticilik vasfı taşıyan arkadaşlarımızın kalitesidir. İzmir’in gençliğine geleceğine ışık tutacaktır. Güzel paylaşımlar yaşadık. Başkanlık yaptığım dönem hayatım boyunca unutmadan içimde taşıyacağım başarı hikayesidir. Buraya gelip bizlere destek veren herkese teşekkürler. Yeni başkanımıza da başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.
 
BU PARTİ BİZİM ÇOCUKLARA OLAN BORCUMUZDUR
Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Sarıküse ise, “Bu görevi devrederken de onur duydum. Şuan kendisinden devralırken de onur duyuyorum. Bu parti bizlere babalarımızdan miras kaldı. Bu parti bizim çocuklara olan borcumuzdur. Bu borcu ödemek için her şeyi yapacağız. CHP’nin iktidarda bu ülkeyi yönetmesi için her şeyi yapacağız. Bu ülke diktatörya ile yönetilmek isteniyor. Böyle bir ülkede yaşıyoruz. Asla yılmıyoruz. Asıl alkışlanması gereken içinizde taşıdığınız aşktır. Biz bu aşkla devam edeceğiz. Bizi hiçbir şey bizi yolumuzdan edemeyecek. Bizim omuzlarımızdaki yük çok büyüktür. Devleti yönetmeye talip büyük bir partini gençleriyiz. Biz için Suruç’ta ölenleri, Ankara’da katledilenleri unutmayacağız. Kardeşlik birlik ortamını unutmayacağız. Eski başkanımız Mustafa Evsen’e katkılarında dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 


GENÇLİĞİN ENERJİSİYLE…
İl Başkanı Alaattin Yüksel ise, “Mustafa kardeşime ve sizlere verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bir yere gitmiyorlar. Katkıda bulunmaya devam edecekler. Bir nefer olarak, inanmış insanlar için herhangi bir koltukta olmaktan daha çok bu davaya katkı koymak en güzel olanıdır. Beraber olmaya devam edeceğiz. Yeni görev alanlar ile işimiz zor görünüyor. Gençliğin enerjisiyle bu zor günleri aşacağımıza inanıyorum. Ağzını açan genç nüfusla övünür. Özellikle iktidar partisindekiler 3-5 çocuk yapın genç nüfus bozulması diye önermede bulunuyorlar. Ama doğan çocuklar nasıl doğuyor hiç sorgulamıyorlar. Doğmadan ölen çocukları hiç sormuyorlar. Onların umurunda değil onlar. Sokakta dolaşan 3 gençten bir tanesi işsiz umurlarında değil. Bir yandan genç nüfus istiyorsunuz. Bir yandan da genç nüfusa iş vermiyorsunuz. Ben parlamentoda olduğum dönemde 7 bin genç tutuklanmıştı. Protesto haklarını ve özlük haklarıyla mücadele ettikleri için tutuklanmışlardı. Genç kızlarımıza “kadın mıdır kız mıdır ne idüğü belirsiz” diye tekmelenen gençlere ahlaksızca yaklaşımlar sergilenmişti. Polis gencimizi asker olan gençlerimizi şehit vermeye devam ediyoruz. Niye öldürdüğünü ve niye öldüğü bilmeden kalem yerine tetik tutuyorlar. O nedenle bizim daha fazla mücadele için hem ülkenin hem gençliğin geleceğini kurtarmak için omuz omuza vereceğiz. Her alanda örgütleneceğiz. Gençler ve kadınlarla birlikte Atatürk’ün koyduğu çağdaş uygarlık düzeyine çıkmak için çalışacağız. Aktif bin geç üye kampanyası yapacağız. 50 veya 100 kişilik Y kuşağı danışmanlığında çalışacağız. İzmir’de başarıdan başarıya koşacağız. İzmir’i Türkiye’ye taşıyacağız. Kardeşliğin ülkesi Türkiye’yi hep beraber kuracağız” diyerek gençlik kolları başkanlarına başarılar diledi.

 
'Sakin Şehir'den Suriyeli çocuklara yılbaşı sürprizi
 
Tahir Elçi'nin vurulduğu yerde anılmasına izin yok!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Susam açıkladı: Siyasi yolculuğu nasıl şekillenecek?
CHP İzmir eski Milletvekili ve PM Üyesi Mehmet Ali Susam kurultay sürecinde ...
Erdoğan’dan yeni yıl mesajı: Hamdolsun 7 Haziran’daki…
Yeni yıl mesajı yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "7 Haziran ...
CHP'li Yüksel'den yeni yıl mesajı: 'Hayalim odur ki...'
CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ‘Hiç hatırlamak istemeyeceğimiz yıllardan ...
 
CHP Kadın Kongresi’nde Namlıses de aday
CHP İzmir Kadın Kolları’nın 9 Ocak’ta yapılacak kongresinde Tansel Namlıses ...
Karar belli oldu: Türkiye o ittifaka asker verecek mi?
16 Aralık'ta, Suudi Arabistan'ın kurduğu Sünni İslam İttifakı'nın askeri ...
CHP İzmir’de 5 önemli göreve kimler getirildi?
İl Başkanı Yüksel, 30 kişilik yönetim kuruluyla yeni görevlendirmeler ...
 
CHP İzmir'de Disiplin'in başkanı belli oldu
CHP İzmir’de oluşan 9 kişilik İl Disiplin Kurulu, gerçekleştirdiği ilk ...
İzmir’den sürpriz Ankara çıkarması: O isimler Kılıçdaroğlu ile ne konuştu?
CHP’de gerçekleştirilen il kongresinde Başkan Alaattin Yüksel’in karşısında ...
Flaş! Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrası ilk mesajlar
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kent Üzerine: İzmir için yeni ufuklar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Konserve bamyadan zehirlendi suikast zannetti!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ah Alaçatı vah Alaçatı!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Vasatlar Baharı
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva