HABERLER>POLİTİKA
18 Haziran 2022 Cumartesi - 12:41

CHP'den İzmir'de gövde gösterisi… 3 bin kişi rozeti taktı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile CHP İzmir'e yaklaşık 3 bin yeni üyelerin rozetlerinin takımının töreni gerçekleştirildi.

CHP den İzmir de gövde gösterisi… 3 bin kişi rozeti taktı!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Üç günlük program kapsamında İzmir' gelen ve ziyaretinin son gönünde çalışmalarını son hızla sürdüren CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, partisine yeni üye kat törenine katıldı.

Kültürpark içinde bulunan Celal Atik Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törene CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun yan ısıra CHP Genel Başkan Yardımcıları, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İlçe Belediye Başkanları, CHP İzmir İl Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcılığı yapan Doğan Erdin, Roman vatandaş Nazlı İnce, AK Parti eski Üyesi İlker Alkız, Yılmaz Güney'in kardeşi Güzide Sayıl, Milli Sporcu ve Judo Antrenörü Münir Tunç'a rozetleri takıldı. Törende ayrıca İzmir'de yer alan 17 imamın da törende Kılıçdaroğlu'nu dinlemek için geldiği belirtildi.

KILIÇDAROĞLU: CHP'Lİ OLMAK ZOR BİR İŞTİR
CHP'li olmanın sıradan bir şey olmadığını dile getiren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Yanlışın altına imza atmayın diye bürokratlara çağrıda bulundum. Yasalara uygun davrandıkları sürece yanlarında olacaklarımı söyledim. Aramızda bulunan 17 imam kardeşime yürekten teşekkür ediyorum. Onlardan tek bir şey istiyorum. Kul hakkı yiyenlerin tarafında olanlardan uzak dursunlar. Biz adaleti birlikte olunmasını, kadını erkek eşitliğini savunuyoruz. Birlikte olursak güçlü olacağız. Hep birlikte Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız. Karamasarlığa kapılmaya hakkımız yok. Mademki Milli Kurtuluş Savaşı var, madem ki en zor koşullarda bu ülkeye bağımsızlığı getirdik, şimdi Cumhuriyetinin 2'nci yüzyılına hazırlanırken beraber ve birlikte mücadele edeceğiz. BU ülkeye huzuru ve barışı beraber getireceğiz. CHP'ye katılmak yeni sorumluluklar üstlenmektir. CHP üyeliği sıradan bir şey değildir. Sorumluluğunu bilecek. Çözümü sabırla karşısındakine aktaracak. CHP'li olmak Mustafa Kemal ve arkadaşlarının verdiği milli mücadele savaşının arkasında durmak demektir. CHP'li olmak demek kadın ve erkek eşitliğini savunmak demektir. CHP'li olmak sıradan bir olay değildir. Hayatınızın herhangi bir yerinde nerede çalışırsanız çalışın, bu ülkenin insanları huzuru, hakça bölüşmeyi hak ediyor. Biri yer biri bakarsa kıyametin ondan kopacağını atalarımız bize söyledi. CHP'li olmak demek gelir dağılımında eşitlik demektir. Herkesin karnı doyduğu bir Türkiye demektir. Sınava girip derece alan, sözlü sınav ile elenen bütün vatandaşlarımızın hakkını ve hukukunu sonuna kadar savunacağız. Hiç kimse unutmasın, TÜİK önüne işçinin memurun emeklinin hakkını savunmak için gittik. Biz siyaseti halk için yapıyoruz, saray beslemeleri için değil. CHP'li olmak zor bir iştir. CHP'li olmak bu ülkenin toprakları varken dışarıdan ithal etmemek demektir. Ülkemizde binlerce kişi işsizken, eğer siz milyonlarca göçmene kapılarını açıyorsanız buna karşı durmak CHP'lilerin görevidir. Sınır namustur diye yazar sınırlarımızda. Nasıl olur da uyuşturucu baronları istediği gibi at koşturabiliyor. Yazarı çizeri hapiste, 90 yaşındakiler hapiste ancak nasıl oluyor da uyuşturucu baronları dışarıda. O uyuşturucu baronlarının burnundan getirmezsem siyaseti bırakacağım" ifadelerini kullandı

YÜCEL: PARTİ SİZİN EVİNİZ
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Bugün aramıza, geçmişte farklı partilerde siyaset yapmış olan vatandaşlarımızla birlikte, ilk kez bir siyasi partiye üye olacak binlerce İzmirli vatandaşımız katılacak. Ülkenin, AKP iktidarı tarafından yoksullaştırıldığı, yalnızlaştırıldığı ve kutuplara ayrıldığı bir dönemde, sizlerin CHP’ye üye olmaya; Sayın Genel Başkanımızın “Bize Katılın” çağrısına uyarak aramıza katılmaya karar vermeniz, İzmir’den tüm Türkiye’ye verilen bir mesajdır. Bu mesaj, AKP iktidarından ve Saray yönetiminden kurtulmak isteyen halkımıza güç, moral ve umut verirken, saltanat sarhoşluğu içinde bulunan iktidar sahiplerinin umutlarını kıran, hayallerini yıkan, zorbalıklarına son verecek olan bir mesajdır. İzmir’de il başkanlığımız ile birlikte, tüm ilçe başkanlıklarımızın yürüttüğü saha çalışmalarında, partimize katılmak isteyen, ülkenin geleceği için Altı Ok’un çatısı altında mücadele etmek isteyen vatandaşlarımızın inanılmaz bir artış göstermiş olduğuna şahit oluyoruz. Bu artış, halka dokunan ve dürüst politikalarla çözüm üreten CHP’nin, AKP’nin aksine halkı yalnız bırakmamasından ve millete sırtını dönmemesindendir.  Tıpkı bugün sizlerin burada oluşturduğu bu eşsiz manzara gibi, her gün gerçekleşen yeni katılımlar bizleri hem gururlandırıyor hem de yaklaşan millet iktidarımıza olan inancımızı artırıyor. Aramıza katılacak tüm yeni yol arkadaşlarımız, bu katılımla birlikte, çıkarsız ve beklentisiz bir şekilde, Türkiye'nin kurtuluş mücadelesine nasıl ortak olunacağını da gösteriyor. Bugün CHP’ye katılacak olan sizler, yetim hakkının hiçe sayıldığı, bir avuç çeteye geleceğimizin satıldığı, saltanat uğruna adaletin yok edildiği saraylılara yandaş olmayı değil; Atatürk’ün ve şehitlerimizin yaktığı bağımsızlık meşalesi sönmesin, Türkiye huzurun, eşitliğin ve hakça paylaşımın ülkesi olsun, ülkede yaşanan tüm acılar son bulsun diye, “Bu ülkeye Adalet Ya Gelecek, Ya Gelecek” diyerek gecesini gündüzüne katan Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye yoldaş olmayı seçtiniz. Bugün CHP rozeti takacak kıymetli yol arkadaşlarımız, İzmir'deki 30 ilçe başkanlığımızın ve il başkanlığımızın, sizlerin de evi olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Vatan ve Millet yolunda, korku ve yorulmak bilmeden çalışacak tüm yol arkadaşlarımız; Evinize Hoş Geldiniz" dedi.

ERDİL: 1976'NIN SICAKLIĞINI BURDA GÖRDÜM
Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcılığından ayrılan Doğan Erdil, "1960-1980 yılına kadar CHP'de görev yaptım. Geçenlerde arkadaşlarımız ile görevlerimizden ayrıldık. İnşallah hep beraber güzel şeyler yapacağız. 1976'daki sıcaklığı burada gördüm. Daha güzel olacak inşallah. Hep birlikte iktidara doğru yürüyeceğiz "diye konuştu.

ALKIZ: GELECEĞİMİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN…
AK Parti'den ayrılan İlker Akkız, ise "Geleceğimiz için gece gündüz çalışan CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na çalışmaları için teşekkür eder ve bugün burada olmamı sağlayan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a teşekkür ederim" dedi.

 
Kritik eşik aşıldı... Göztepe altyapı tesisine kavuşuyor!
 
Netflix oyuncuları hayatını kaybetti!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
PARTİ SİZİN EVİNİZ? 18 Haziran 2022 Cumartesi 16:51

Parti eviniz ise şu belediyelere soktuğunuz Tunceli’den getirilenleri bi işten çıkarın da biraz da izmirliler evine girsin kardeşim!

Yorumu oyla      6      3  
vatandaş 18 Haziran 2022 Cumartesi 15:25

Partiden küskün ayrılan kaç kişi var?Bir sene önce gazeteci ve eski milletvekili Barış YARKADAŞ e devlet üzerinden binlerce kişi istifa ediyor diye açıkladı.Kimseye dinletemedi bu üye olanların mutlaka belediyelerden bir beklentisi vardır,düğün değil bayram değil şirinlik muskası genel başkana çünkü atama merkezi genel merkez...

Yorumu oyla      6      3  
18 Haziran 2022 Cumartesi 15:24

Geçenlerde de 1 kişi için tören yapanlar vardı.

Yorumu oyla      5      3  
Egeli 18 Haziran 2022 Cumartesi 13:39

Hep gelenleri söylüyorsunuz,ya gidenler.2 geliyorsa 3 gidiyor.

Yorumu oyla      5      3  
karşıyakalı 18 Haziran 2022 Cumartesi 13:02

Sayı önemli değil, kalite önemli. Önce partinin ve partilinin kalitesini yükseltmek gerekir. İlçe, il yönetimleri, ilçe il belediye başkanları ve meclis üyeleri kaliteli olmalı. yoksa 85 milyonu üye yapsan ne olur...

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'li Günaydın'dan CHP'ye eleştiri
AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, MHP yöneticisi olmadığı ...
Kılıçdaroğlu da katıldı... İzmir'de 5 bin 500 kişinin yüzü güldü
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ndeki kadrolu işçiler ile İZBETON, İZDOĞA, ...
Sertel: Halkbank hangi kurumlara reklam veriyor?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi ...
 
AK Parti sahaya indi... Sürekli'den ilçelere 'yatırım' müjdesi!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ’Gönül Seferberliği ...
Önce 'kurtar' dedi sonra şaka yaptığını söyledi... İzmir’de siyasi tele-kriz!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda konuşarak kendisini ...
İzmir'deki Konyalılarla buluştu: Lider'den birlik mesajı!
İzmir'de yaşayan Konyalılar ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal ...
 
Erdoğan'dan iklim eylem planı açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enerji ve iklim konulu Büyük Ekonomiler ...
DBP'li Aydeniz hakkında 3 ayrı suçlama!
Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili ...
Erdoğan'dan Suudi Arabistan ve Yunanistan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazının ardından konuştu. Erdoğan "Yunanistan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva