HABERLER>POLİTİKA
3 Mart 2024 Pazar - 13:14

CHP adayı Tugay, Ödemiş’in köylerine Kocaoğlu selamıyla girdi

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ödemiş'i ziyaret etti. Demircili Köyü girişinde yurttaşların davul zurna ve meşalelerle karşıladığı Başkan Tugay, “Aziz Kocaoğlu başkanımın selamını getirdim. Onun burada ayağının basmadığı toprak kalmadığını biliyorum. Ben de size söz veriyorum. Aziz Kocaoğlu ne kadar burada olduysa, Cemil Tugay da o kadar burada olacak. En iyi hizmeti yapmak için geliyoruz. İzmir'in Konak’ı, Karşıyaka’sı neyse Ödemiş'i de öyle olacak. Bu benim size sözüm” dedi.

CHP adayı Tugay, Ödemiş’in köylerine Kocaoğlu selamıyla girdi

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ödemiş'te yurttaşlarla bir araya geldi. İlçe sakinlerinin Demircili Köyü girişinde davul zurna ve çiçeklerle karşıladığı Cemil Tugay, fotoğraf çekildi. Ardından Kaymakçı Köyü’ne giden Başkan Tugay, burada da yurttaşların “Kaymakçı seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla karşılandı. Tugay'a, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, CHP İlçe Başkanı Bülent Eker de eşlik etti.

HERKESİN OYUNA TALİBİZ”
Kaymakçı Köyü’nde esnafı ziyaret eden Başkan Tugay, seçimde herkesin oyuna talip olduklarını belirterek, “Umarım gönlünüzde yer edineceğiz. Seçildikten sonra da o makamlarda sizlere hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi. CHP'li yerel yöneticilerin hiçbir vatandaşı ayırmadan, herkese eşit hizmet götürdüğünü ifade eden Başkan Tugay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz bu toprakların evlatlarıyız. CHP bayrağı altında, partimizi kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasını taşıyoruz. Onun hissettiği vatan, millet sevgisini aynı şekilde hissederek, kendini yukarıda görmeden vatandaşımız için çalışacağız. Ödemiş'e birçok belediye başkanımız hizmet etti. Hepsinin burada izi var. Özellikle Aziz Kocaoğlu başkanımın selamını getirdim. Onun burada ayağının basmadığı toprak kalmadığını biliyorum. Ben de size söz veriyorum. Aziz Kocaoğlu ne kadar burada olduysa, Cemil Tugay da o kadar burada olacak."

KARŞIYAKA VE KONAK NEYSE ÖDEMİŞ DE ÖYLE OLACAK”
İlçede yaşanan sorunlara da değinen Cemil Tugay, “Burada yaşadığınız sorunların farkındayız. Hepsine müdahale etmek için bu göreve talibiz. Mehmet Eriş ağabeyimin yaptığı değerli hizmetler için teşekkür ediyorum. Şu anda yanımızda olduğu için de teşekkür ediyorum. En iyi hizmeti yapmak için geliyoruz. İzmir'in Konak’ı, Karşıyaka’sı neyse Ödemiş'i de öyle olacak. Bu benim size sözüm” diye konuştu.

BAŞKAN ERİŞ ADAYLAR İÇİN OY İSTEDİ
Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş de Kaymakçı'nın her zaman seçimlerin kaderini belirlediğini vurgulayarak, “Biz ilçe halkının sağduyusuna inanıyoruz. Ama bugün biraz da sol duyu egemen olsun. Belediye başkan adaylarımız için sizden destek istiyoruz” diye konuştu.

CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan ise seçimlere kısa bir süre kaldığını ve çalışmaları soluksuz sürdürerek CHP bayrağını bütün ilçelerde dalgalandırmak istediklerini vurguladı.

 
CHP Karabağlar adayı Kınay’dan non-stop seçim mesaisi!
 
Ramazan kolilerinde 'son kullanma tarihi' tuzağı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
“CHP ‘li yerel yöneticiler Herkese eşit hizmet götürüyorlar “ mış. 3 Mart 2024 Pazar 19:16

“ İzmir’in Karşıyaka ‘sı , Konak’ı neyse Ödemiş’i de öyle olacak . Bu benim size sözüm “ CHP İzmir BB Başkanı adayı sayın Cemil Tugay , ne sizin söylediğinizle , ne sayın Aziz Kocaoğlu’nun , ne de sayın Tunç Soyer’in dediği ile olur yada oldu . Çünkü sizden öncekiler ( Kocaoğlu ve Soyer ) İzmir merkez ilçeler dışındaki bölgelerden 90 dakika aktarma hakkını iptal etti . ( Kocaoğlu dönemi - 10.02.2016 ) 2019 Mart ayında göreve gelen Soyer ‘de iptal edilen aktarma hakkını kırsala iade etmedi . İzmir BB Başkanları için kırsal ne demek , nimetlerinden faydalan ancak kırsala mış gibi yap ( 3 keçi, 5 koyun , 2 kovan , bir çuval tohum ) Hani İzmir merkez ilçelerdeki metro. otobüs , vapur ve tramvaylarda uygulanan 120 dakika ücretli aktarma hakkı Ödemiş’deki otobüslerde var mı ? İzmir çevre ilçelere belediye otobüsü ( ESHOT ) bile yok . Sizlere inanabilmemiz için önce zihniyetinizi değiştireceksiniz . Kamu hizmeti olan toplu taşımada ayrımcılık olmaz . Ayrımcılık Yapıyorsanız Karşıyaka , Konak neyse Ödemiş ‘de öyle olacak demeyeceksiniz . Toplu taşımada çevre ilçelere adil ve eşit hizmet vermek çok zor değil . Otobüslerde 136 km. lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmeyi uygulayın yeterli . İZTAŞIT ( çevre ilçe toplu ulaşımını özelleştirme ) projesi sanırım buna engel teşkil ediyor . Ödemiş’de İZTAŞIT var . Konak ‘da , Karşıyaka ‘da İZTAŞIT var mıydı ? Ne var ? Metro , ESHOT otobüsü. , tramvay , vapur .

Yorumu oyla      0      1  
Sacit 3 Mart 2024 Pazar 15:40

Aşağıdaki yapay zeka başlıklı ama zekası olmayan arkadaş, biz Ödemiş halkı olarak Cemil başkana güveniyoruz,onu Ödemiş rekor oyla İzmir büyükşehir belediyesi başkanı yapacağız,Aziz başkan bu bölgelerde sevilir,Aziz başkan 3 gün önce yine buradaydı bizde akp gibi mama hesabı olmaz paşam.

Yorumu oyla      0      1  
Vasati 3 Mart 2024 Pazar 15:29

Ortalama aklı çalışan biri size oy vermez. Çok akıllı birisi bir menfaat ilşkisi yoksa size oy vermez.

Yorumu oyla      4      2  
Yapay zeka oy verme dedi :) 3 Mart 2024 Pazar 14:16

Niye ne alaka, kendi selamı ile köye giremiyor mu? Tam bir komedi ya! Bizde 31 Mart'da yapay zekaya soralım y-chpye oy verelim mi diye? Gerçi hoş dem ile iş tutanlara yapay zeka bile asla oy verin demez! İzmirliler dem ile iş tutanlara oy moy asla vermez ..

Yorumu oyla      5      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Karabağlar adayı Kınay’dan non-stop seçim mesaisi!
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, ...
CHP adayı İşçimenler: Karşıyaka’yı batı ligine taşıyacağız!
CHP Karşıyaka Belediye Başkanı Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Merkez Seçim ...
Seçimlerde yarışacak adayların listeleri kesinleşti
Yerel seçimlere ilişkin katılabilecek siyasi partilerin adayları ve bağımsız ...
 
Gelecek Partisi'nden AK Parti'nin Menderes adayına destek
Gelecek Partisi Menderes İlçe Başkanı Eyüp Akbaş ve teşkilatı AK Parti ...
CHP Buca adayı Duman: Bir gözümde ikrar, bir gözümde asalet olacak!
Buca Belediye Başkan Adayı CHP'li Duman, İzkent Mahallesi'nde yer alan ...
İzmir'deki logo tartışmasına Özel de katıldı, Erdoğan'a yüklendi: Riyakarsınız!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "senin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayın, ...
 
CHP adayı Zeyrek vaatlerini açıkladı... İzmir-Manisa tramvayla 15 dakika!
CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, düzenlediği ...
HKP İzmir adayı Prof. Dr. Özler Çakır: Mega projemiz halkın örgütlülüğü!
HKP İzmir adayı Prof. Dr. Özler Çakır: Mega projemiz halkın örgütlülüğü!
CHP’li Bakan’dan Tugay-Dağ karşılaştırması: Arada dağlar kadar fark var!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, partisinin ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva