HABERLER>EGE
15 Şubat 2021 Pazartesi - 08:46

Canlı yayında silah sesleri!

Sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı esnada silah sesleri duyulan ve ağlayarak yardım isteyen kadınla ilgili Afyonkarahisar Valiliği'nden son dakika açıklaması yapıldı. İşte haberin detayları...

Canlı yayında silah sesleri!

Afyonkarahisar'da sokak köpeklerinin beslenmesi yüzünden çıkan tartışmada Emre K. (24) ve İhsan K. (34),  Şerife S.'nin (29) kapısına dayandı. Büyük korku yaşayan Şerife S. polisten yardım isteyip, sosyal medyadan da yardım çağrısında bulundu. 2 kişi tarafından tehdit edildiğini söyleyen genç kadının yardımına polis ve bekçiler yetişti. Hızla olaya müdahale eden ekipler, kadını tehdit eden, kendilerine de kalasla mukavemet gösteren 2 şüpheliyi gözaltına aldı.



Olay, dün akşam saatlerinde Erenler Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre sokak köpeklerinin beslenmesi nedeniyle Şerife S. adlı kadın ile Emre K. ve İhsan K. arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmanın ardından Emre K. ve İhsan K. genç kadına saldırmaya kalkıştı. Korkan Şerife S. evine sığınarak, polisten yardım istedi. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Şerife S., 2 kişi tarafından tehdit edildiğini söyleyip yardım istedi. Bu sırada olay yerine hızla polis ve bekçiler yönlendirildi. 

Şerife S. paylaşımında, "Erenler'deyim. 2 kişi beni ölümle tehdit ediyor. Ne olur yardım edin. Kapının önünde polis var, bekçi var ama onlara da mukavemet ediyorlar" dedi. Şerife S.'nin paylaşımı sırasında ise 2 el silah sesi duyuldu. Genç kadının canlı yayın sırasında yaşadığı korku görüntülere yansıdı. Olay yerine gelen polis ve bekçiler, şüpheliler E.K. ve İ.K.'yi (34) kısa sürede etkisiz hale getirdi. Şüphelilerin olayda kullandıkları 1 metrelik kalasa da el konuldu. Şüphelilerin olay sırasında kalasla güvenlik güçlerine de mükavemet gösterdiği, bu sırada ekiplerin silahla havaya ateş açtığı öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Olayın ardından Afyonkarahisar Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Sosyal medyada yaptığı paylaşım ile tehdit edildiğini söyleyerek yardım isteyen bayan vatandaşımıza emniyet güçlerimiz Erenler Karakolu'nun da bölgede olması sayesinde anında ulaşmış ve olaya müdahale etmiştir. Olaya karışan 2 şahıs gözaltına alınmış ve gerekli adli işlemler hemen başlatılmıştır" denildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheliler E.K. ve İ.K., bugün polis eşliğinde Afyonkarahisar Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerin olayda kullandığı kalas da polis tarafından delil olarak getirildi.

'BİRDEN ŞOKA GİRDİM VE ÖLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM'
Şerife S. yaşadığı korku dolu anları gazetecilere anlattı. Şerife S., "Dün gece ikamet ettiğim evdeydim. Saat 23.30 civarında dışarıdan köpek sesleri geliyordu. Zaten biz sokak hayvanlarıyla da ilgileniyoruz. Köpeklerin kavga ettiğini düşündüm. Sokağa çıkma yasağı olduğu için aşağı inmedim, camdan ıslık çalıyorum o şekilde ayırma çalışıyorum. Cama çıktım ve ıslık çalmaya başladım. Yani köpeklerin kavga ettiğini düşündüğüm için, yan binanın önünde iki şahıs vardı, erkek. Karanlık olduğu için zaten yüzlerini filan da gömüyorum, tanımıyorum da. Alkollülerdi, ben ıslık çaldığım için rahatsız oldular. Benim binama doğru yürümeye başlayıp 'Niye ıslık çalıyorsun', işte 'Bir sıkıntı mı var' tarzında konuşmaya başladılar. Daha sonrasında biri 'İsmimle içeri gir' dedi. Yani ismimi söyleyerek, nereden bildiklerini bilmiyorum. Daha sonrasında ben de neden böyle davrandıklarını ve kim olduklarını sordum. Çünkü karanlık olduğu için göremiyordum da. Daha sonrasında küfürler etmeye başladılar, aileme, bana, tehditler ettiler. 'Köpekleri de, seni de, aileni de şöyle böyle yaparız' tarzında, küfürlü sözler söylediler" dedi.

'SESİMİ DUYURMAYA ÇALIŞTIM'
Panikle öleceğini sandığını ifade eden Şerife S. "Daha sonrasında polisi aradım. Çünkü şahıslar evime doğru ilerlemeye çalışıyordu. Bekçiler geldi ilk önce, bekçilere mukavemet ettiler, arabaya bindirmek istedi bekçiler ama hiçbir şekilde binmek istemediler. Karşı koydular, bekçileri darp etmeye çalıştılar. Daha sonrasında bekçilere mukavemet ettikleri için ben içeriye geçtim. Çünkü camda durdukça daha da bileneceklerini düşündüm. İçeri geçtiğim sıra silah sesleri duydum. Şahıslar beni ölümle tehdit ettiği için silahlı olduğunu sandım, şokla. Olay anındaki panikle birden şoka girdim ve öleceğimi düşündüm. O yüzden aklıma ilk gelen şeyi yaptım ve o an birilerine sesimi duyurmaya çalıştım. Aslında silah sesleri şahısların zorluk çıkardığı için polis memurlarının ve bekçilerin havaya açtığı uyarı ateşiymiş. Şikayetçiyim, şikayetimi de yaptım zaten, hukuki süreç başlatıldı. Şikayetimden de vazgeçmeyi düşünmüyorum" diye konuştu.

 
Türkler de ismini yazdırmıştı: Mars için geri sayım başladı
 
Kısıtlamalarda yeni dönem bugün başladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balıkesir merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından FETÖ şüphelisi 23 kişinin yakalanması ...
Manisa'daki aile boyu katliamda 'evlatlık' detayı!
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, bir aile içerisinde çıkan tartışma kanlı ...
Afyonkarahisar'da 3,9 büyüklüğünde deprem
AFAD, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde saat 00.08'de 3,9 büyüklüğünde ...
 
Manisa'da devrilen TIR'ın sürücüsü yaralandı!
Manisa'nın Kula ilçesinde, tırın şarampole devrilmesi sonucu sürücü yaralandı.
Seyir halindeki araç alev topuna döndü!
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde seyir halindeyken alev alan hafif ticari ...
Aydın genelinde PKK baskınları: 13 gözaltı!
Aydın ve 5 ilçesinde polisin PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerine yönelik ...
 
Fethiye'de kaza: TIR sürücüsü can verdi
Muğla'nın Fethiye ilçesinde yoldan çıkan tırın sürücüsü hayatını kaybetti.
Datça'da mevsimin ilk badem çağlası hasadı başladı
Datça'da badem hasadı başladı.
Nesli tükenmek üzere... Bafa Gölü'ne 'misafir' geldi
Nesli tükenmek üzere... Bafa Gölü'ne 'misafir' geldi
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva