HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Ağustos 2016 Çarşamba - 14:30

Büyükşehir’de ‘2 numara’dan fotoğraf iddiasına sert tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Buğra Gökçe Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nde çektirdiği fotoğraf üzerinden başlayan tartışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Büyükşehir’de ‘2 numara’dan fotoğraf iddiasına sert tepki!

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Dr. Buğra Gökçe Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nde 21 Mayıs 2015’te çektirdiği fotoğraf üzerinden başlayan tartışma ile ilgili açıklama yaptı.  Gökçe’nin 16 ay önceki fotoğrafı, darbe girişimine katılan FETÖ bağlantılı askerlerle ilişkilendirilmişti. O dönem, Çiğli 2. Ana Jet Üssü Komutanı olan Hava Tümgeneral Kubilay Selçuk ve Kurmay Başkanı Albay Ramazan Elmas’ın da bulunduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Gökçe, ilgileri nedeniyle askerlere teşekkür etmişti. 

Darbe girişimi nedeniyle cezaevine konulan askerlerin yer aldığı fotoğraf bazı basın yayın organlarında gündeme geldi.

Genel Sekreter Vekili Gökçe, Avukatı Deniz Yücel aracılığıyla yaptığı açıklamada kendisinin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığına vurgu yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili olan müvekkilimiz Buğra Gökçe, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nde çekilmiş bir fotoğraf nedeniyle, 15 Temmuz darbe girişimine katıldıkları için Türk Silahlı Kuvvetleri’yle ilişiği kesilerek tutuklanan 2 subayla ilişkilendirilmek istenmiştir. Haberlerde yer alan fotoğraf, 21.05.2015 tarihinde Hava Kuvvetleri’nin kuruluşunun 104. yıldönümü nedeniyle Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nde gerçekleştirilen kutlama törenleri öncesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede yapılan yol, otopark ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalar devam ederken çekilmiş bir hatıra fotoğrafıdır. Müvekkilimizin bu çalışmalar sırasında ifa ettiği kamu görevi dışında fotoğraftaki subaylarla herhangi bir ilişkisi olmamıştır. Uçakların akrobasi gösterileri nedeniyle halkın yoğun ilgi gösterdiği söz konusu törene pek çok kamu kurum temsilcisi ve protokol üyeleri de katılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bürokratı olan müvekkilimiz, göreve geldiğinden bu yana devletin diğer kurumlarına ve milletimize herhangi bir ayrım gözetmeksizin özveriyle hizmet vermektedir. Müvekkilimiz vatanına, devletine ve milletine bağlı, bulunduğu her mecrada cumhuriyeti ve demokrasiyi savunan, devlet terbiyesi ile yetişmiş bir kişi olup her zaman darbelerin karşısında durmuş, ömrü boyunca cumhuriyet ve demokrasi karşıtı yapılarla mücadele etmiştir. Müvekkilimizi darbecilerle ilişkili göstermeye çalışan bahse konu haber ve köşe yazısı mesnetsizdir. Başarılı bir bürokrat olan müvekkilimizi, kamuoyunda itibarsızlaştırmak, küçük düşürmek ve hedef göstermek amacıyla kaleme alınan bahse konu haberler ve yazılar nedeniyle yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz”

 
Kılıçdaroğlu'ndan Kurtulmuş'a istifa çağrısı!
 
'Zekeriye Öz'ün kaçışı'nda flaş tutuklama!
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
candan 18 Ağustos 2016 Perşembe 22:05

Sayin Bugra, İğneden ipliğe bütün belediye kadrolarını temizlemesi lazım, yoksa bu tip kalkismalarin önüne geçemez.

Yorumu oyla      11      5  
Eren gül 18 Ağustos 2016 Perşembe 02:44

Sayın Buğra bey laik demokrat cumhuriyetcidir bundan hiç kimsenin şüphesi yoktur Bütür saçma sapan propaganda yapanlar 2009 yılında suan aramizda bulunmayan sayın Kamer genc ve Türkan Saylan i 17 yıl önce dinleselerdi kendi yarattiklari teröristleri fetöculeri başlarına bela almazlardi İzmirli hem sayin aziz kocaoglu nu hemde Buğra gokcegi çok iyi tanıyor Atatürkçü ve lâik düşüncede olanlardan zarar gelmez bunu böyle biliniz

Yorumu oyla      11      5  
AYDOĞAN 17 Ağustos 2016 Çarşamba 22:14

Genel sekreter olarak neler yapabileceğini çok iyi biliyorlar. Hedef İzmir Büyükşehir Belediyesidir,hedrf Aziz Başkandır

Yorumu oyla      11      5  
Kenan Çakar 17 Ağustos 2016 Çarşamba 18:17

Meclis uyesi olarak, tanidigim kadarı ile çalışkan ve başarılı bir yonetici. Böyle hain yapilarla bir ilişkisi olacağını düşünmek bile Buğra beye haksızlık olur.

Yorumu oyla      11      5  
17 Ağustos 2016 Çarşamba 17:11

Cumhuriyet dostu olduğundan hiç şüphemiz yoktur

Yorumu oyla      11      5  
MACİT 17 Ağustos 2016 Çarşamba 16:18

Meyve veren ağaç taşlanir adım kadar eminim ATATURK Torunudur hedef izmir ve Buyuksehir Bld sidir

Yorumu oyla      11      5  
Atilla DURUK 17 Ağustos 2016 Çarşamba 15:57

"SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR" Buğra beyin bu bilinçle hareket ettiğine inanıyorum. Akrobasi hareketleri sonrasında içindeki sevgi ve gururun fotoğrafa yansımasıdır. Askerler Fotö'cü çıkmış nerden bilsin adam onların komutanı değil ki!!!

Yorumu oyla      11      5  
Süleyman 17 Ağustos 2016 Çarşamba 15:14

Sayın Gökçe Ankara'dan geldiği günden bu yana İzmir'de son derece güzel projelere imza atmıştır.Bu şekilde yıpratilmasini çekemeyenler olduğu söz konusudur.Sayın GÖKÇE'yi FETÖ/PDY ile bağdaşlaştirmak son derece yanlıştır.104.Hava gösterisi'nin oldugu gün benimde orada olduğum gösteride tüm vatandaşlarımızın da Uçak vs.araçlar ile fotoğraf cektirmeleri olmuştur.

Yorumu oyla      11      5  
Mahmut 17 Ağustos 2016 Çarşamba 15:11

Sayın gökçe amkaradan izmire geldiğiniz günden beri izmirimize yapıtığınız güzelliklerden dolayı sizi en içten dileklerimle kutluyorum sizi çekemeyenler bu tarz haberlerle vatandaşın aklını bulandırıyorlar sizi bilen bilir siz izmire lazımsınız.

Yorumu oyla      11      5  
Paralel Hedef Saptırma Peşinde 17 Ağustos 2016 Çarşamba 15:10

Buğra Gökçe'nin Büyükşehir belediyesinde işe başlamasını muteakip belediyede ki yukselişi ve şahlanışı sindiremeyenler ortada hiçbir şey olmayan masumane bir fotograf ile bu yükselişi engellemeye ve büyükşehiri frenlemeye çalışmaları başarısız olacaktır. Buğra Gökçe'nin ve Büyükşehir Belediyesinin yükselişi engellenemeyecektir. Paralel yapılanma masum insanları bu çarka sokmaya çalışarak hedef saptırma peşindedir. Allah Milletimize ve Devletimize zeval vermesin. Allah yar ve yardımcımız olsun...

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyakalı çocukların hayali gerçeğe dönüşüyor
Yüzlerce çocuk spor, eğlence ve eğitim gibi farklı alanlarındaki isteklerini ...
Yenilenen Büyük Park'ta çocuklar için özel alan
Büyük Park’ta başlattığı yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Park ...
İzmir'in merkezinde seyyara geçit yok!
İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta yasak olmasına rağmen açık alanlarda izinsiz ...
 
Gaziemir'de engelsiz bir tatil için el ele!
Gaziemir Belediyesi, Dünya Engelliler Derneği ve AIESEC, Engelli Turizmi ...
Karşıyaka Tramvayı'nda önemli bir adım daha!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Karşıyaka tramvay ...
Karabağlar’da başarının adı KARBEM
Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi’nde (KARBEM), TEOG sınavlarına giren ...
 
Buca Belediyesi’nden üniversitelilere sıcak karşılama
Buca Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile birlikte üniversite girişine “Öğrenci ...
İzmir'e 100 yeni nesil otobüs geliyor!
Otobüs filosunu yenilemeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZULAŞ ...
Bulgurca'nın 'yeni meydanı'nda son viraj!
Menderes Belediyesi tarafından Bulgurca’da yapımı süren meydanda sona ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva