HABERLER>POLİTİKA
12 Mart 2019 Salı - 14:59

Büyükşehir Adayı Soyer: Bucaspor, Buca Belediyesi'ne emanet

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ile birlikte Bucaspor’u ziyaret etti. İzmir’i spor kenti yapma yolunda kulüplere tam destek vereceğini söyleyen Soyer kentin 6 büyük kulübünü her ay bir araya getireceğini söyledi. Bucaspor’u kurumsal yapıya dönüşmesinin şart olduğunu ifade eden Erhan Kılıç ise,”Magazinsel projeler değil alt yapı oluşturacağız” dedi.

Büyükşehir Adayı Soyer: Bucaspor, Buca Belediyesi ne emanet

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, önceki gün 91’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan Bucaspor’u ziyaret etti.

Bucaspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Tunç Soyer ve Erhan Kılıç’ın yanı sıra CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş ve kulüp yöneticileri katıldı.

BELEDİYEYE GİDİP BANA PARA VER DEMEK İSTEMİYORUZ
Bucaspor’un içinde bulunduğu zor koşullar hakkında konuşan Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, kulübün yeniden ayağa kalkması için sürdürülebilir projeleri hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. Aktaş, ”Türkiye’de futbolun en önemli kuruluşlarından biriyiz.  Futbol akademisi olarak ilk Türkiye’deki ilk 3 akademiden biriyiz. Bugün Süper Lig’e çok fazla oyuncu vermiş bir kulübüz. Bu zamana kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden kulüpler çok destekler aldı. Ama bu destekler sürdürebilir değil. Bizim sürdürebilir bir politikayı hayata geçirmemiz lazım. yapmamız lazım. Bizim futbolcularımızı yetiştireceğiz. Biz belediyeye gidip bana para ver demek istemiyoruz. Biz belediyeden projelerimizi hayata geçirilmesinde destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.  

İZMİR’İN 6 KULÜBÜNÜ BİR ARAYA GETİRECEĞİZ
Cihan Aktaş’ın ardından kulüp yöneticilerine ve Bucasporlu oyuncularla konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer,  Bucaspor’un alt yapısını oluşturacak projelerde Büyükşehir’in tam destek vereceğini söyledi.  İzmir’i sporun başkenti yapmak için çalışmaları sürdüreceklerini söyleyen Soyer;  İzmir’in 6 büyük futbol kulübünü her ay bir araya getireceğini söyledi. “Hiçbir kentin bu kadar köklü kurumları yok. Bizim bu kurumların değerini bilmemiz lazım. Biz bu kenti bir marka yapacağız. Bunu hep birlikte başaracağız. Her ayın belli bir günü belli bir saatinde İzmir’deki 6 kulübümüzle bir araya geleceğiz. Tek tek kulüplerin sorunlarını dinleyeceğiz.  Biz İzmir’de güç birleştireceğiz. 6 kulüp bir arada tüm eksiklikleri gidererek çalışacağız. Hepimiz İzmir’iz. İzmir’in 6 asırlık kulübü hem birbirinden güç alacak hem de İzmir’e güç katacak” şeklinde konuştu.  

BUCASPOR’UN ARKASINDA BUCA BELEDİYESİ OLACAK
Her ilçenin spor kulübünün öncelikli olarak ilçe belediyeleriyle birlikte çalışacağını söyleyen Soyer, “Şimdiye kadar şöyle bir alışkanlık oluşmuş. Belediyeler belli dönemlerde kulüplere maddi destekler sağlamış. Bunlar kesinlikle sürdürülebilir değil. Biz yerel yönetimler olarak sizin altyapınızı oluşturacağız. Bucaspor’un arkasında öncelikli olarak Buca Belediyesi olacak. Sizin öncelikli kurumunuz Buca Belediyesi olacak. Sizin nerede eksiğiniz varsa onları önce Buca Belediyesi tamamlayacak. Biz de geri kalan tüm eksikleri gidereceğiz” dedi.  

HİÇBİR ZAMAN YARAYI TEDAVİ ETMEDİK
Soyer’in ardından Buca Belediye Başkan adayı Erhan Kılıç, 23 yıldır Bucaspor tribünlerinde takıma destek verdiğini söyleyerek sözlerine başladı.   Bucaspor’a kalıcı çözümler getirilmesi gerektiğini ifade eden Erhan Kılıç, “Süper Lig’ten düştüğümüz gün bizde bir yara açıldı. Biz bu yaraya hep pansuman yapmaya çalıştık. Geçici çözümler aldık; yara her geçen gün daha da açıldı. Hiçbir zaman yarayı tedavi etme yoluna gitmedik.  Öncelikle Bucaspor’u kurumsal bir hale getirmemiz lazım. Bucaspor’un tüm giderlerini kendi kendine karşılayabileceği bir sistemi kurmadığımız sürece Süper  Lig’e çıkmamız çok zor” şeklinde konuştu.

MAGAZİNSEL PROJELER DEĞİL ALTYAPI OLUŞTURACAĞIZ
Buca Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla Bucaspor’un kurumsal yapıya kavuşturmak için çalışacaklarını söyleyen Erhan Kılıç, ”Ben magazinsel projelere karşıyım. Magazinsel projelerin samimi olmadığını daha önce de gördünüz.  Ben Bucaspor’un kurumsal yapıya kavuşması için elimden ne gerekiyorsa yapacağım. Öncelikli olarak altyapı hazırlayacağız, sonra temeli atacağız; daha sonra kat çıkacağız. Belediyemizde Bucaspor’la ilgili bir birim kuracağım. Gerekirse kendimi görevlendireceğim. Biz Buca’nın markası Bucaspor’u Süper Lig’e çıkartmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 
Bahçeli: Sağ duyulu CHP'li seçmene açık çağrımdır!
 
İzmir'de FETÖ sanığı eski Yargıtay hakimine hapis cezası!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
POŞULU 13 Mart 2019 Çarşamba 09:25

SÖZÜM BUCA AŞIĞI RUMUZ İLE YAZANA 10 YIL DEMİŞSİN BUNU AYIR BEN ÜLKÜCÜYÜM VE 16 YILDIR TÜRBÜNDEYİM SENİN YAZINA GÖRE 2009/2014 DÖNEMİ ERCAN TATI BAŞKAN DÖNEMİ VE BİZ O DÖNEMDE EN İTİ DÖNEMİMİZ YAŞADIK HEM SAHADA HEM TÜRBÜNDE. AMA SON 5 YIL HALİMİZ ORTADA YİĞİDİ ÖLDÜRELİM AMA HAKKINI VERELİM.

Yorumu oyla      7      5  
Cem 13 Mart 2019 Çarşamba 08:47

Satın akca Suat nezir bucaya aday olacak kapasitede değildi. Bende katılıyorum. O zaman aday yapmayacaklardı. Bu secim erken secim değil. Baskın secim hiç değil. Sen aday yap. Bir gün önce Izmirdeki aday toplantısında tanıt. Yetmedi video çek bucalilardan destek iste. Akşamına il başkanının yalan dolaniyla aday değiştir. Neden ? Istediği adamları imar meclis listesinde sokamayacaklar diye. Il başkanı sen kimsin? Şenin ne dexterın car? Hadi bir ön seçime gir ya da il başkanlığı seçimine elli oy alabilecek misin? Bu il başkanlığına sen secilmedin. Satın kocaoglunun adami( kendisi de anladı seni ama ) seçildi. Peki suat nezir in yerine kim aday yapıldı? Aday adayı olmayan bir adam. Siz bizleri aptal mi zannediyorsunuz?

Yorumu oyla      6      5  
13 Mart 2019 Çarşamba 03:34

Hüseyin Akça...Onlar düşman değil ki elbett fotoğraf çektirecek biri Ak Parti biri Chp'den 5 yıl boyunca 2009 -2014 yılları arasında meclis üyeliği yaptılar aynı mecliste..Mecliste yüzler fotoğrafları var öyle.. esas sen paraşüt aday erhan kılıç'a bak.. bucaya dair tek projesini bile duymadaık daha hep yovarlama laflar...BAK BURAYA YAZIYORUM CHP BUCA'DA 3. PARTİ OLACAK.

Yorumu oyla      8      5  
buca aşığı 12 Mart 2019 Salı 22:41

10 yıldır chp iktidarda 10 yıldır bucaspor dip yaptı.şimdi hangi yüzle geliyonuz.

Yorumu oyla      7      6  
Hüseyin Akca 12 Mart 2019 Salı 19:26

Chp emlakçı birini aday yapmaktan son anda döndü. Okumuş şaibesiz Erhan Kılıç i aday yapmakla çok iyi yapti. Nezir de gayet güzel emlakçı dükkanının tanıtımını yapmış oldu. Şimdi akp adayı kazansın diye dua ediyor. Gidip akp adayıyla fotoğraf bile çektirmiş bu uğurda.

Yorumu oyla      5      13  
OZAN 12 Mart 2019 Salı 17:39

Geçmiş olsun arkadaşlar buca bu seçimde malesef kayıptır. buca da tanınan suat neziri alıyorsun bari yerine donanımlı birini getirin bu adam radyoya ve tv ye çıkmassa daha çok oy alır çünkü konuştukça bucalı bile olmadığı anlaşılıyor.

Yorumu oyla      14      5  
BELEDİYE KİME EMANET? 12 Mart 2019 Salı 17:36

Bucaspor belediyeye emanet edelim de belediyeyi kime emanet ettiğimizi bilmiyoruz?Damdan düşer gibi karşımızda bir aday bulduk ve bunu seçeceksiniz diyorlar,ortada büyük bir haksızlık hukuksuzluk var kimseden tık yok,adayımız bu bu başkan yapılacak deniyor,ben sindiremiyorum demokrasi şehri izmirde böyle bir dayatmayı bana hiç güven vermiyor bu başkan adayı ben bucasporu bu ellere emanet etmek istemiyorum...

Yorumu oyla      14      5  
Bucalı 12 Mart 2019 Salı 15:50

Sayın Erhan Kılıç 5 senedir meclis üyesiydin.Buca 5 yılda üçüncü lige düştü.Belkide Amatöre düşecek.Neden müdahale etmedin.Şimdi aday oluncamı aklına geldi.

Yorumu oyla      19      6  
CAN TAHSİN 12 Mart 2019 Salı 15:29

Dün mustafa arslan sağlam sallamış bugün soluğu bucasporda aldığınıza göre

Yorumu oyla      18      6  
Bucasporlu 12 Mart 2019 Salı 15:24

Magazinsel proje oluşturan sizsiniz dün mustafa arslan bucasporlu taraftarlar ile bucayı titredi sizde panikleyip bizde bi görünelim dediniz :) şöyle yapılmalı böyle yapılmalı nasıl yapacağınızı söyleyin akıl vermeyin

Yorumu oyla      17      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli: Sağ duyulu CHP'li seçmene açık çağrımdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Yozgat mitinginde konuştu. ...
'Aç soruşturmayı, kimseden korkmayız'
Bursa'da konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, ''Bizim yeni bir siyaset anlayışına ...
Genel merkezden 81 il örgütüne sağduyu çağrısı!
CHP’ye mensup adayların ve bazı seçim ofislerinin saldırıya uğramasının ...
 
Bakan Soylu'dan şok CHP iddiaları: İzmir'deki 3 ilçenin meclis adayları...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin belediye meclis üyesi aday listelerini ...
CHP'li Bankoğlu hakkında soruşturma
CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu hakkında, bir televizyon programında ...
CHP’nin İzmir’deki spor zirvesinde kim/ne mesaj verdi?
Genel merkezin Türkiye genelinde düzenlediği spor toplantılarının İzmir ...
 
CHP'li Sındır: Patates üreticisinin yüzüne nasıl bakacaksınız?
Patates ithalatından gümrük vergisinin kaldırılmasına ilişkin karara CHP ...
AK Parti Konak adayı Eroğlu: Projelerimiz hazır, biz hazırız
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Konak’ta yaşayan hiçbir ...
İYİ Partili Dervişoğlu: İzmir’de CHP ile aramızda güçlü bir sinerji var!
Gündeme dair açıklamalarda bulunan Dervişoğlu, 31 Mart yerel seçimleri ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva