HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
29 Mart 2017 Çarşamba - 13:02

Büyük dönüşümde ilk etap: Uzundere LİVAHome’de önsatış zamanı!

Folkart tarafından inşa edilen Uzundere’deki LİVAHome Projesi ön satışa çıktı. Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabını oluşturan projede daire fiyatları 222 bin liradan başlıyor.

Büyük dönüşümde ilk etap: Uzundere LİVAHome’de önsatış zamanı!

“Hayat Buna Değer” sloganıyla; çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda güçlü yapılar inşa ederek, sektöründe öncü rol üstlenen Folkart’ın kentsel dönüşüm projesi ön satışa çıktı.

Kentsel dönüşüm alanında, LİVA markası ile hareket edecek Folkart’ın, LİVAHome isimli projesi ulaşım imkanları ve değişim vurgusuyla öne çıkıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde belirlediği 32 hektarlık alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında, belediyenin hak sahipleri için vereceklerinin dışında, LİVAHome markasıyla 169 konut ve 24 işyeri satışa çıkacak. LİVAHome Uzundere projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire büyüklükleri 55 ile 161 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları 222 bin liradan başlayan projenin teslimi 2018 yılının Ağustos ayı olarak planlanıyor.

ULAŞIM ÇOK KOLAY
İzmir Çevre Yolu’nun hemen yanında, Adnan Menderes Havalimanı’na 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı’na 4 dakika, Alsancak’a 20 dakika, Çeşme’ye 40 dakika mesafede bulunan LİVAHome, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığı ile dikkat çekiyor. Uzundere’de önümüzdeki yıllarda planlanan toplam 540 hektarlık alandaki kentsel dönüşümün öncüsü olan LİVAHome, bölgenin çehresini ve geleceğini tamamen değiştirecek. Folkart kalitesi ve güvencesini arkasına alan LİVAHome, şehrin cazip bir noktasında karlı bir yatırım yapmak isteyen herkes için benzersiz bir fırsat sunuyor. Geçtiğimiz Aralık ayında temeli atılan LİVAHome Projesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.



BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜN İLK ADIMI
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için ilk etapta 9 blok inşa edilecek. Kentsel dönüşüm projesinin ilk ayağı 2018 yılının Ağustos ayında tamamlanacak.  Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin inşa edeceği sosyal donatıları ile dikkat çekecek. Bölgedeki dönüşüm çalışmaları kapsamında bölge; ticaret, ofis ve otel kompleksinin yanı sıra gençlik merkezi,  buz pisti,  yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları, tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark alanları ve yeşil alanlardan oluşan bir çekim merkezi haline gelecek.

FOLKART GÜVENCESİYLE: LİVAHOME
Bugüne kadar üst gelir grubuna yönelik projelerle öne çıktıklarını anlatan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, önümüzdeki süreçte kentsel dönüşüm alanında çok iddialı projeler üreteceklerini kaydetti. Türkiye’de önümüzdeki yıllarda öne çıkacak şehirlerin başında İzmir’in geldiğini dile getiren Sancak, İzmir-İstanbul Otoyolu, İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi gibi büyük projelerin kentin önemini daha da arttıracağını belirtti. İzmir’in son yıllarda büyük bir değişim içinde olduğuna işaret eden Sancak, güvenli ve konforlu bir yaşam sunan konut projeleri, şehre yapılan büyük ölçekli yatırımlar ve hayata geçmesi beklenen yepyeni projelerle İzmir’in önemli bir marka kent olacağını vurguladı.



SOSYAL SORUMLULUK
Kentsel dönüşümde önemli bir aktör olmak istediklerini dile getiren Sancak, “Öncelikle İzmir, ardından İstanbul’daki kentsel dönüşüm projelerine imza atmak istiyoruz. İzmir’de 315 bin dönüştürülecek yapı var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi etap etap çalışmalara başladı. Belediyenin Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için açtığı ihaleyi kazandık. Yeni markamızla kentsel dönüşümde çok önemli, örnek bir projeye imza atacağız. Bu projeyi, aynı zamanda önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz” dedi.

Uzundere’de LİVAHome adını verdikleri projenin bölgenin dönüşümü için önemli bir adım olacağını ifade eden Sancak, özellikle ilk projede ticari hedefi küçültüp, kente katkı getirebilmek amacıyla, kentsel dönüşümde örnek olacak bir yaklaşım sergilediklerini söyledi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE LİVAHOME
-İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgede çocuk parkı, gençlik merkezi,  buz pisti,  yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, futbol sahaları, tenis kortu içeren spor ve eğitim ağırlıklı bir spor kompleksi, sosyal ve kültürel merkezler, pazar alanı, otopark alanları ve yeşil alanlar inşa edecek.

 
Menemen Belediyespor inanıyor
 
Sabancı suikastı sanığı İsmail Akkol için müebbet talebi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
29 Mart 2017 Çarşamba 13:28

Şu şehirde Mesut Sancak gibi büyük düşünen , risk alıp İzmir' e yatırım yapan 8-10 kişi daha olsa şehir bugün bambaşka yerde olurdu. Burada yapılan kentsel dönüşüm çalışması diğer projeleri de hızlandırıcak bir çalışma olacaktır , örnek olacaktır.

Yorumu oyla      14      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Defterdarlıktan 8 ilçede satış yağmuru!
Konak, Karşıyaka ve Balçova emlak müdürlükleri tarafından arsa, konut, ...
Çeşme'deki altın arazi ihaleyle kiraya çıkıyor
Orman İşletme Müdürlüğü, 2.73 hektarlık arazi için ihaleye çıkıyor. 29 ...
İzmir’de yaşamın yeni adresi: Larissa Göl Evleri
Alt yapısı, eğitim, kültür, sanat, otopark, alışveriş merkezleri ve çevre ...
 
İZEKO Başkanı Güleroğlu: Gayrimenkulün anahtarı İzmir
18. yılını kutlayan İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, ...
İzmir’de kayyum malları satışa çıktı: 15 gayrimenkul, 123 büyükbaş hayvan!
Kayyuma devredilen Kavuklar Grubu'nun İzmir'in Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ...
Ön ödemeli konut satışına düzenleme
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, ön ödemeli konut satışıyla ilgili düzenlemeyi değiştirdi.
 
İzmir'in o ilçesinde ormana taş ocağı vizesi
İzmir’in Menderes ilçesinde bulunan ve orman alanı olarak geçen Karakuyu ...
İzmir'de satış yağmuru: Köy malları da var denize sıfır arazide!
İzmir’in Tire, Ödemiş ve Kiraz belediyeleri ile İzmir Defterdarlığı tarafından ...
Kredili konut satışında büyük artış
Konut satışları ocak ayında yüzde 12,8 artışla 95 bin 389 olarak gerçekleşti. ...
 
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva