HABERLER>POLİTİKA
21 Ocak 2021 Perşembe - 14:47

Buca'da Bekir Coşkun heykeline tepki

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı, Buca Belediyesi tarafından Menderes mahallesinde yapılan parka Bekir Çoşkun adının verilmesi ve heykelinin dikileceği kararını sert bir dille protesto etti. İlçe Başkanı Av. Hakan Kalfaoğlu " Cumhurbaşkanımıza, iktidara, seçmenimize hakaret eden demokrasi düşmanlarının heykelini Buca'da istemiyoruz." dedi.

Buca da Bekir Coşkun heykeline tepki

AK Parti Buca teşkilatı Buca Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Menderes mahallesindeki parka Bekir Çoşkun adının verilmesini ve heykelinin dikileceği kararını çok sert bir dille eleştirek protesto eylemi gerçekleştirdi. Buca İlçe teşkilatına mensup yaklaşık 100 kişilik kalabalık grup ellerinde taşıdıkları dövizlerle park alanına gelerek burada Basın açıklamasında bulundu.

CHP'YE İADE EDİYORUM
AK Parti Buca İlçe Başkanı Av. Hakan Kalfaoğlu yaptığı açıklamada "Buca Belediyesinin aldığı bu yanlış karardan bir an önce dönmesi gerektiğini söyledi. Kalfaoğlu şöyle konuştu:

"Bugün burada CHP'li Buca Belediyesi tarafından Bekir Bekir Çoşkun denen adamın heykelinin dikilmesini protesto etmek için toplandık.Biz demokrasi düşmanlarının heykelini Buca'da istemiyoruz. .Bize ,demokrasiye, AK Parti'ye, iktidara ,hükümete hakaret etmiş bir insandır. Bu insanın heykeli buraya konamaz. Eğer konuyorsa Bu adamın yapmış olduğu hakaretleri Erhan Başkan sahipleniyor demektir. Aynı hakaretleri oda bize söylüyor demektir. Eğer bu heykel buraya konacaksa, ben bekir çoşkun'un yapmış olduğu demokrasiye, ikitidara, hükümete, reisimize yapmış olduğu hakaretleri CHP'ye iade ediyorum. Burada bu heykeli istemiyoruz bu halka kulak verin. Biz bu heykeli buraya koydurmayacağız bunun için en çetin şekilde mücadele edeceğiz elimizden gelen her şeyi yapacağız.

"AK PARTİ SEÇMENİNE HAKARET ETMİŞ BİR ZATTIR"
Bölgede büyük bir ağaç katliamı yapıldığını söyleyen Av. Kalfaoğlu, "Zeytin ağacı kesmek suçtur bunu avukat olan Belediye Başkanına hatırlatırım Erhan Başkan zeytin ağacı kesmek suçtur. Burada ağaç katliamı yapıldı. Bununla ilgili savcılığa suç duyurusunda da bulunacağız. Ağaç katliamına son verin belediye başkanı vatandaşın sesine kulak versin. Bekir Çoşkun demokrasi düşmanıdır AK Parti seçmenine hakaret etmiş bir zattır, heykeli buraya konamaz. Buna Erhan Başkan dur desin ismi de parka verilemez bu kadar devlet büyüğümüz varken Atatürk'ümüzün ismine versin parka. Buradan Erhan Başkanı uyarıyoruz. Heykel siyasetinden vazgeçsin Buca hizmet bekliyor, Buca Belediyeden hizmet bekliyor. Buca'nın sokakları, asfaltları, çöpleri, alt yapısı her şeyi kötü durumda .Buca'da hiç bir yatırım yok" dedi.

"CHP HEYKEL SİYASETİNDEN VAZGEÇMELİ"
İZBAN'da raylarında hayatını kaybeden vatandaşı hatırlatan Av. Kalfaoğlu, "Geçen gün bir vatandaşımız vefat etti. 3/1 yağan yağmur sonrası dükkanını su bastığı endişesi duyan vatandaşımız altyapı yetersizliği sonucu izban alt geçidinin suyla dolmasından dolayı karşıya geçemedi ve demir yolunu kullanmak zorunda kaldı ve karşıya geçmeye çalışırken İzban treninin altında kalarak hayatını kaybetti. Sel felaketinde bir sürü araç sular altında kalarak kullanılmaz hale geldi. CHP heykel siyasetinden başka yaptığı bir şey yok bunun Buca'da da bariz şekilde örneğini görüyoruz. Yine geçmişte de Benzinliği satma dedik ne oldu ihaleyi iptal etti yanlış olduğunu anladı. Bu heykel işi de yanlıştır biz bu yanlışı sonuna kadar gündem de tutacağız. Biz burada Bekir Çoşkun ismine, heykeline ve zeytin ağacı katliamına karşıyız. Park yapılsın Buca'nın parka ihtiyacı var halkın yeşil alana ihtiyacı var usule uygun yapılsın bunlar" diye konuştu.

 
Yasa dışı bahis sitelerine erişim engeli!
 
Dünyaca ünlü vakıf uyardı: İzmir'in suyu tehlikede!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dila Koyurga hakkında mahkemeden karar!
Geçmiş yıllarda yaptığı sosyal medya paylaşımları sebebiyle eleştirilerin ...
Erdoğan: CHP cenahı üç maymunu oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.
AK Partili Kırkpınar'dan Bayındırlı süt üreticilerine ziyaret
AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, ...
 
Ağız ve Diş Teknikeri istihdamı meclis gündeminde
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Ağız ve Diş Teknikeri bölümü mezunlarının ...
'Türkçe'ye hak ettiği ihtimamı göstermiyoruz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milli kimliğimizin ve hafızamızın ...
AK Parti'den erken seçim açıklaması
AK Parti'li Akbaşoğlu: Erken seçim yok AK Parti Grup Başkanvekili Emin ...
 
Kılıçdaroğlu mektup çıkışı: Genel başkana mektup yazılmaz, randevu alınır!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yüzde 50+1 vurgusu
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin ...
CHP’li Beko: Eczane Teknisyenlerinin aşı olmasının önündeki engelleri kaldırın!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Eczane Teknisyenlerinin öncelikli risk ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva