HABERLER>EKONOMİ
24 Ekim 2013 Perşembe - 17:22

Bu fuarı ziyaret etmeden araba almayın!

İzmir’in en hızlı fuarı İZMİR AUTOSHOW’u ziyaret etmeden araba almayın. 27 Ekim Pazar günü sona erecek fuara, 10 otomobil markası geniş bir ürün yelpazesiyle katılıyor. Otomobil, hafif ve ağır ticari araçların yanı sıra otomotiv yan sanayi ürünlerinin de sergilendiği fuarda en yeni modeller otomobil meraklılarının beğenisine sunuluyor.

Bu fuarı ziyaret etmeden araba almayın!

Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, Peugeot, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Isuzu, Iveco, Otokar, Maz gibi önemli markaların yer aldığı İZMİR AUTOSHOW, 81 firmanın katılımı ile düzenlendi.
 
İZMİR AUTOSHOW’da 2’nci el araçlarının piyasa değerini öğrenmek isteyenler için oluşturulan 2’nci El Araç Ekspertiz Alanı dikkat çekiyor. Fuarı ziyaret edenlerin 2’nci el araçlarının tahmini piyasa değerini ücretsiz olarak öğrenme olanağına kavuştuğu etkinlik, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 4 no’lu holde EGOD tarafından gerçekleştiriliyor. Aracın markası, model yılı, rengi, kilometresi, kazalı olup olmadığı gibi bilgilerin alındığı etkinlik için başvurular 27 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek.
 
170 BİN EURO’LUK LAMBORGHINI 200 BİN EURO’LUK FERRARİ
Yaptığı alternatif ve adrenalin yüklü aktivite ve organizasyonlarla, Türkiye’de tek aktif olan yarış pisti İzmir Park – İzmir Ülkü Yarış Pisti, pistteki faaliyetlerinin yanı sıra tüm hızıyla pisti, İzmir’i ve motorsporlarını tanıtmak ve sevdirmek için tanıtım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
 
İZMİR AUTOSHOW’da görücüye çıkan Lamborghini Gallardo, Ferrari F430 spor arabalarının yanı sıra, tek kişilik özel tasarım Volkicar yarış aracı ve profesyonel karting aracı büyük ilgi görüyor.
 
170 bin Euro değerinde 5 bin 400 motor gücüne sahip, 540 beygir aktif, 4 çeker ve saatte 340 km hıza ulaşan 2004 model Lamborghini Gallardo ile yaklaşık 200 bin Euro değerinde 4 bin 300 motor gücüne sahip 480 beygir, saatte 360 km hız yapabilen 2006 model Ferrari F430 ziyaretçilerden tam not aldı.
 
Dünya Ralli Şampiyonu Volkan Işık’ın özel tasarımı olan Volkicar yarış aracı ise tüm dikkatleri üzerine topladı. Ayrıca Karting meraklılarının da unutulmadığı stantta, 13 beygirlik, saatte 110 km hız yapabilen Türkiye’nin en hızlı tek kişilik Karting aracı da sergileniyor. 4 no’lu holde yer alan sergi fuar sürecince ziyaret edilebilir.
 
KAN BAĞIŞI YAPMAK İSTEYENLER İÇİN KIZILAY KAN MERKEZİ FUAR’DA
İZMİR AUTOSHOW – 8’inci Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı etkinlikleri kapsamında Kızılay Kan Merkezi tarafından organize edilen gönüllü kan bağışı alımlarına devam ediliyor. Kızılay Kan Merkezi, 4 no’lu holde yer alıyor.
 
PIRELLI’NİN MONZA YARIŞ SİMÜLATÖRÜ İZMİR AUTOSHOW’DA
Pirelli Monza Yarış Simülatörü otomobil severlerle buluştu. 2011 Renault yarış aracının bire bir kopyası ile İtalyan Monza yarış pisti oyununu oynama şansını yakalan fuar ziyaretçilerini heyecan dolu dakikalar bekliyor.
 
Fuarın ilk iki gününde dört yüzü aşkın ziyaretçinin simülatörle yarışma imkanı yaşadığı etkinlik özellikle gençlerden büyük ilgi görüyor.
 
Etkinlik boyunca en iyi tur zamanına imza atan yarışmacılara sürpriz hediyelerin de verildiği yarış, yaklaşık 3 dakika sürüyor.
 
İZMİR AUTOSHOW – 8’inci Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı;  İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Ege Otomotiv Derneği’nin (EGOD) destekleri ile düzenleniyor.
 
Fuar hafta içi 11:00 – 20:00 hafta sonu ise 11:00 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Tarihi’ kongre: Ekonomi İzmir’de masaya yatırılacak
İzmir’de düzenlenecek 5'inci İktisat Kongresi öncesi bilgilendirme toplantısında ...
Otomotiv sektörünü buluşturan kokteyl
İzmir AUTOSHOW Fuarı kapsamında fuarın ikinci günü İZFAŞ tarafından katılımcı ...
‘Yıldız’ ilgi: Şok ve DiaSA’da sonra sıra Kipa'larda mı?
“İzmirliler’in kurduğu, Ege’den doğarak büyüyen Kipa’ları satın alan İngiliz ...
 
Olympic olmadı ama Oilympic İstanbul'da!
İstanbul, 3. kez talip olduğu Dünya Petrol Kongresi'nin ev sahipliği yapacak. ...
Altın üç haftanın zirvesinde
ABD istihdam verisinin Fed'in varlık alımlarını sürdüreceği beklentisini ...
İzmir Autoshow’da klasik rüzgarı
Geçmişin en revaçta olan otomobilleri İZMİR AUTOSHOW Fuarı’nda sergileniyor. ...
 
Boyner sonunda muradına erdi!
Boyner Mağazacılık çoğunluk hissesine sahip olduğu YKM'nin geri kalan ...
Camiye 500, Marmaray'a 110 yıllık çimento
Türkiye'deki camilere 500 yıl ömürlü çimento kullanılırken, Marmaray projesi ...
ÇAŞGEM’den mobinge karşı günlük önerisi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) ile Türk- ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Göçmenler Avrupa’yı faşizme taşır mı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim için çok mu 'erken'?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva