HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Mart 2019 Salı - 10:15

Bornova'da yeşil seferberlik: Yeni rekreasyon alanı yola çıktı

2014 yılından bu yana yaptığı parklar ve oluşturduğu ağaçlandırma sahaları ile Bornova'yı daha da yeşil bir görünüme kavuşturan Bornova Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi'nde yapımını tamamladığı iki park ile 9 bin metrekarelik alanda yenilediği rekreasyon alanını törenle kullanıma açtı. 5 yıllık süreçte 41 yeni park yapıp, 31 ağaçlandırma sahası oluşturduklarını vurgulayan Başkan Olgun Atila, "Mahalle sayısı 33'ten 45 çıkan Bornovamızda  5 yıl boyunca tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Bu anlamda hepsine çok teşekkür ediyorum"dedi.

Bornova da yeşil seferberlik: Yeni rekreasyon alanı yola çıktı

Son 5 yılda yaptığı çalışmalarla ilçeye çok sayıda park ve yeşil alan kazandıran Bornova Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi'nde yapımını tamamladığı iki park ile tamamen yenilediği rekreasyon alanını törenle kullanıma açtı.

ÇOK MUTLUYUZ 
Açılış töreninde konuşan Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Selehattin Özdemir, duygularını; "Yunus Emre Mahallesi sakinleri ve şahsım bu güzellikleri yaşadığımız için çok mutluyuz. 5 yıl boyunca yaptığı hizmetler ile sıcak yaklaşımı nedeniyle Başkanımız Olgun Atila'ya ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" sözleri ile dile getirdi.

HİÇ AYRIM YAPMADIK 
5 yıllık süreçte 41 yeni park yapıp, 31 ağaçlandırma sahası oluşturduklarını hatırlatan Başkan Olgun Atila ise "Mahalle sayısı 33'ten 45 çıkan Bornovamızda  5 yıl boyunca tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Bu anlamda hepsine çok teşekkür ediyorum. Kentimize hizmet yolunda hiç bir zaman ayrım yapmadık, herkesi kucakladık. Ülkemizin ihtiyacı olduğu şu günlerde her zamankinden daha fazla kucaklaşalım. Birlik ve beraberlik içerisinde olalım" diye konuştu.  

BIRLIK VE BERABERLIK ZAMANI
31 Mart yerel seçimlerini hatırlatan Başkan Olgun Atila, "Ben aday değilim ancak sizlerden partim için, ülkem için destek istiyorum. Hep birlikte daha güzel günlere kavuşacağız. Şunu unutmayalım ki; Seçimler gelir geçer. Bu süreçke kesinlikle birbirimizi kırmamalıyız. Bugün Yunus Emre Mahallesi'nde, Bornova'da ve İzmir'de olduğu gibi elele kardeşçe olmalıyız. Çünkü her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe, kucaklaşmaya barışa ve özgürlüğe ihtiyacımız var. Ülkü olarak zor günler yaşıyoruz. Bunların hepsini birlikte aşacağımıza inanıyorum" dedi.

Açılış kurdelesini başta çocuklar başta olmak üzere mahalle sakinleri ile birlikte kesen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, konuşmasını: " Bu parkların, yeşil alanların, spor tesislerinin hepsi sizler için. Hepsini ilk günkü koruyun. İçerisinde ağaçlar büyüsün, meyve versin. Anneler çocukları ile birlikte gölgesinde zaman geçirsin" sözleriyle bitirdi.

ÇOCUKLAR VE KADINLARA ÖZEL 
Açılış törenin yapıldığı 7501 Sokak ile 7519 Sokak kesişiminde bulunan Park'ın,1350 metrekarasi yeşil alan, 390 metrekaresi çocuk oyun alanı ve 50 metrekaresi açık spor aletleri alanından oluşuyor. 4.596 metrekarelik Park'ta, 115 metre uzunluğunda tartan pist yürüyüş parkuru da yer alıyor. Ayrıca bölge halkının ve park kullanıcılarının otopark ihtiyacını karşılayacak zemini özel çim taşlarıyla döşenerek  yeşil bir zemin dokusu oluşturulan 2.250 metrekarelik  geniş bir otopark alanı mevcut. 7513 Sokak ile 7521/1 Sokak kesişimindeki 1.645 metrekarelik parkta ise 150 metrekarelik çocuk oyun alanı, 50 metrekarelik spor alanı ve tartan yürüyüş yolu bulunuyor. Yunus Emre Mahallesi'nin en büyük yeşil alanı olan rekreasyon alanı da tamamen yenilendi. 9 bin metrekarelik alanda halı futbol sahası ile basketbol sahası da yer alıyor.

 
Kilosu araba fiyatına! Kapış kapış gidiyor
 
Konak’ın Mutfak’ı yola çıktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Srebrenitsa Soykırımı sergisi Urla’da açıldı
“Ölüm yolunda barış için yürüyenler” fotoğraf sergisi Urla Atatürk Kültür ...
İZSU'dan iki ilçede kuyu harekatı
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, su sıkıntısı çeken  ...
Karşıyaka'ya yeni spor parkı
Karşıyaka Belediyesi, 19 Mayıs 1919’un 100’üncü yıldönümü dolayısıyla ...
 
İzmir'in 'spor vadisi'ne ilk günden yoğun ilgi
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "İzmirdeniz" projesi kapsamında yürüttüğü ...
Çeşit çeşit zeytinyağları Olivtech’te sergilendi
Olivtech – 9.Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknoloji Fuarı’nda ...
Bornova'da 18 bin metrekarelik spor tesisi yenilendi
Bornova Belediyesi, İzyuva'daki 18 bin metrekarelik alanda bulunan spor ...
 
Çiğli'de Başkan Arslan'dan teşekkür yemeği
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, görevde bulunduğu sürede birlikte ...
Berkin Elvan, Güzelbahçe’de anıldı
Gezi Parkı olaylarında yaşamını yitiren 15 yaşındaki Berkin Elvan ölüm ...
Körfez’den sevindiren rakamlar
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez'de gerçekleştirdiği yüzey temizlik ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva