HABERLER>POLİTİKA
11 Mart 2019 Pazartesi - 10:50

Başkan Uğurlu'ya Örnekköy'da sevgi seli

Örnekköy mitinginde vatandaşlara seslenen Başkan Uğurlu: "31 Mart yerel seçimlerinde proje ve hizmetlere değil ülkemizin bekası ve geleceğine oy vereceğiz" dedi.

Başkan Uğurlu ya Örnekköy da sevgi seli

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 31 Mart Yerel Seçim Kampanyası kapsamınca Cumhur İttifakı tarafından Örnekköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen mitingde vatandaşlarla buluştu. İlçeye yaptıkları hizmet ve eserleri anlatarak konuşmasına başlayan Başkan Uğurlu, her alanda toplumun bütün kesimlerine hitap edecek proje ve hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

İlçe merkezi başta olmak üzere eski belde ve köyler olan yeni mahallelere varana kadar birçok bölgede eşsiz eserler yapıp Kemalpaşa'lıların hizmetine sunduklarını belirten Uğurlu, 5 yılda 100'ün üzerinde proje yaptıklarını dile getirdi. Söz verip de yapmadıkları hiçbir şey kalmadığını söyleyen Uğurlu, "Hatta söz vermediğimiz bir çok projeyi de vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini dikkate alarak ilçemize kazandırdı" ifadelerini kullandı.

"BİZİM YAPTIKLARIMIZ ONLARIN YAPTIKLARININ 10 KATI"
Konuşmasında CHP'nin Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'nın seçim vaatlerine de değinen Uğurlu, "Sayın Karakayalı 5 yıl boyunca bu şehri yönetti. 5 yıldan beri de bu şehri bu kardeşiniz yönetiyor. Allah bize sizlere hizmet etme şerefini nasip etti. buradan sizlerin huzurunda kendisine sesleniyorum. Eğer geçmiş 5 yılına güveniyorsa; yaptıklarının hepsini alıp gelsin masanın üstüne koyalım. Bizde yaptıklarımızı masanın diğer tarafına koyalım. Sizlerin huzurunda söz veriyorum; eğer bizim yaptıklarımız Sayın Karakayalı'nın yaptıklarının 10 katı değilse ben belediye başkanlığı adaylığından istifa edeceğim. Bu kadar açık ve net konuşuyorum" dedi.  

"MİLLETİMİZİ ALDATIYORLAR"
CHP'nin adayının seçildikleri takdirde 5 bin kişiyi işe alacaklarını vaat ederek milletin aklı ile alay etmeye kalkıştığını vurgulayan Uğurlu, "Şimdilerde 5 bin kişiyi işe alacağız diye ortalıkta yalan söyleyip dolaşmaya başladılar. yeni çıkan taşeron yasasından sonra yüzde 40 barajını aşarsan İçişleri Bakanlığı'ndan izin almak zorundasın. bırakın 5 bin kişi yada 500 kişi almayı 100 kişi dahi işe alamazlar. bu millete neden yalan söyleyip, aldatıyorsunuz. Değerli hemşerilerim 'Biz ne aldatan olacağız nede aldatan' diyen bir Peygamberin ümmeti olarak, bugüne kadar sizleri hiç aldatmadık. Bunlar ise yalanla, filimle, fırıldakla Kemalpaşalıların oylarına talipler. Bunların yalanlarına, dolanlarına inanmayın" şeklinde konuştu.

" BAŞARAMADILAR, BAŞARAMAYACAKLAR"
31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemiz ve milletimiz acısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Uğurlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"31 Mart yerel seçimleri keşke adayların projeleri üzerinden yapılsaydı. O Zaman biz şöyle rahat rahat bir köşe de otururduk. Ama ne yazık ki birilerinin derdi proje ve eser üretmek değil. Gezi eylemleri ile başlayan süreç, 2015 yılında hain darbe ve işgal girişimi ile devam etti. Şimdi de yerel seçimlerde ülkemize karşı bir oyun oynanmak istiyorlar. Ama unuttukları bir şey var, ne oyun kurarlarsa kursunlar, oyun kuranların en hayırlısı Allah'tır. Hamdolsun bizler onların oyununu bozacak Allah'a inanıyoruz. Başaramadılar, başaramayacaklarda..."

 
Zeybekci: 1 Nisan'da o zeybek Konak Meydanı'nda oynanacak
 
Karşıyaka'ya yeni spor parkı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekci: 1 Nisan'da o zeybek Konak Meydanı'nda oynanacak
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "İzmir'e ...
CHP Bayraklı'dan miting gibi açılış
Bayraklı’da CHP Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal coşkusu yaşandı. Miting ...
Başkan Şenol'dan ‘balkon’ desteği
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, parti genel merkezi tarafından ...
 
İzmir’deki tartışmalı santral meclis gündeminde!
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, ÇED olumlu kararı iptal edilmesine ...
Boşnaklar'dan Batur'a tam destek
CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül ...
CHP Çiğli adayı Gümrükçü: İklim değişikliği ile mücadele edeceğiz
Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı CHP’li Utku Gümrükçü, 7-8 ...
 
İzmir'de 'erkek aday' bolluğu: Büyükşehir'e tek kadın aday TKP'den!
İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan 12 kişiden sadece biri ...
Erdoğan’dan minik hayranına İzmir mitingi daveti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine sevgisini dile getiren İzmirli ...
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir’in köylüsü bu işten ne anladı?
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir’in köylüsü bu işten ne anladı?
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva