HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Temmuz 2020 Çarşamba - 13:00

Başkan Selvitopu bayramı çalışanlarla kutladı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, şantiyeler ve hizmet binalarındaki personelle ayrı ayrı ayrı bayramlaştı. Koronovirüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilen buluşmalarda konuşan Başkan Selvitopu, “Karabağlar’da yaşayan 500 bin insanımıza en iyi hizmeti vermek için hep birlikte, özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm zorluklara karşın dimdik ayakta kalacak ve kentimizi, ülkemizi geleceğe taşıyacağız”  dedi.

Başkan Selvitopu bayramı çalışanlarla kutladı

Kurban Bayramı öncesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün Uzundere’deki şantiyesinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya, Başkan Selvitopu’nun yanı sıra, başkan yardımcıları, DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası 5 No'lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara, KARBEL Müdürü Yakup Tendriç ve çalışanlar katıldı. Saat 07.00’deki bayramlaşmada, maske ve hijyen kurallarına özellikle dikkat edildi.

Burada konuşan Başkan Selvitopu, koronavirüs salgını sürecinde alanda mücadele eden kesimlerin başında sağlıkçıların, daha sonra da yerel yönetimlerin geldiğini hatırlattı. Karabağlar Belediyesi’nin kenti temiz tutmak için tüm olanaklarıyla ve canla başla çalıştığını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Özellikle sizler sürekli sokaktasınız. Salgın bitmedi; devam ediyor. Lütfen sağlığınıza aynı hassasiyetle dikkat edin. Bu zorlu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de yönetici olarak özlük haklarınıza zarar gelmemesi, ücretlerinizi, maaşlarınızı zamanında alabilmeniz için çalışıyoruz” dedi.

Salgın bitmemesine karşın İller Bankası kesintilerinin başladığını bildiren Başkan Selvitopu, “Söylenenlerle yapılanlar uyuşmuyor. Kesinti yapılmayacağı açıklanmasına karşın geçen ay payımızdan yüzde 35 yani 3.5 milyon lira kesinti oldu. Bu ay da aynı oranda kesinti yapılmasını bekliyoruz. Ancak zorluklar bizi yıldırmıyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çektirildi ve çalışanlara bayram çikolatası ikram edildi.

İSTİKRAR HESAP KİTAP İŞİ
Fen İşleri Müdürlüğü’nün Gediz’deki şantiyesinde yapılan bayramlaşmada da, Başkan Selvitopu, Meclis Üyesi İnan Karakoyun, başkan yardımcıları, Belediye İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan,  Genel İş 5 Nolu Şube Başkanı Ali Haydar Kara ve çalışanlar yer aldı.

Burada da personele özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Başkan Selvitopu, kadrolu işçileri kapsayan toplu sözleşme görüşmelerine bayram sonrası devam edeceklerini bildirerek, şunları söyledi:

“Karabağlar’da yaşayan 500 insanımızın adına bütçeyi yönetiyoruz. Bu nedenle de dikkatli olmak zorundayız. Toplu sözleşmelerimizi bu anlayışla yapıyoruz. Çalışanlarımızı, emek veren arkadaşlarımızı asla mağdur etmeyiz. Karabağlar Belediyesi bugüne kadar istikrarlı geldiyse, nedeni hesabı kitabı doğru yapmamızdandır. Sizlerin maaşını aksatmadık. Bundan sonra da aksatmayı düşünmüyoruz. Koşullar ne olursa olsun bayram sevincini, hoşgörüsünü yaşamanızı; ailenizle, sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.”

Şantiyelerin ardından ana hizmet binası, Ulaşım Hizmetleri, Sosyal Yardım İşleri ve Veteriner İşleri müdürlükleri birimlerini tek tek dolaşan Başkan Selvitopu, bayramlarını kutladığı çalışanlara çikolata ve Kavacık Üzüm Lokumu ikram etti.

 
Ödemiş Belediyesi’nden çocuklara bayram hediyesi
 
Karşıyaka'da kulisler hareketli: Işıldar nabız yokluyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ödemiş Belediyesi’nden çocuklara bayram hediyesi
Ödemiş Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdi. ...
Seferihisar'da kurbanlık pazarına sıkı denetim
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala alıcı ve satıcıları buluşturan Seferihisar ...
Bornova Belediyesi'nin tesislerine Turuncu Çember
Bornova Belediyesi’nin sosyal tesisleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ...
 
Nostaljik tramvay zirvesi: İzmirlilerden tam destek
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Birinci Kordon’da çalışması planlanan nostaljik ...
İzmir'de dans zamanı: Eğitimler başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dans eğitimleri bugünden itibaren Kültürpark’ta ...
Gelinlik Fuarı'nda İzmirli firmalara pozitif ayrımcılık!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimar Kemalettin Moda Merkezi ...
 
Kumbaradan 140 bin lira çıktı
Uyguladığı tasarruf tedbiriyle ve kamu kaynaklarını verimli kullanmasıyla ...
Menderes'te bayram öncesi içleri ısıtan kampanya
Menderes Belediyesi tarafından Kurban bayramı öncesinde çocuklara yönelik ...
Başkan Batur: Pandemi dönemi proje yarışına döndü
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, tüm ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva