HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
2 Nisan 2015 Perşembe - 11:31

Başkan Kocaoğlu ‘geleceğin Messi’lerini ağırladı

Dünyanın en büyük kulüplerinin altyapı sporcularını bir araya getirecek U12 İzmir Cup öncesi turnuvada mücadele edecek İzmir kulüplerinde forma giyen minikler, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. İlk kez böyle büyük çaplı bir uluslararası organizasyonda vitrine çıkacak sporculara başarı dileyen Başkan Kocaoğlu, “Önemli olan yarışmak ve ortaya bir iddia koymaktır” dedi. Ziyaretin ardından minik sporcular Konak Meydanı’nda bir gösteri maçı yaptı.

Başkan Kocaoğlu ‘geleceğin Messi’lerini ağırladı

Altınordu Futbol Kulübü’nün projelendirdiği, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği 21 ülkeden 48 takımın mücadele edeceği U12 İzmir Cup’a katılacak takımlar İzmir’e geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, turnuva öncesi İzmir’i temsil edecek kulüplerin sporcu ve antrenörlerini makamında kabul ederek başarı diledi. Altay, Altınordu, Bucaspor, Göztepe, İzmirspor, Karşıyaka, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Balçova Yaşamspor ve Bornovaspor forması giyen oyuncular heyecanlarını Başkan Kocaoğlu ile paylaştı. İzmir takımlarının ve sporcularının vitrine çıkacakları bu uluslararası etkinlikte başarılı olacaklarına inandığını ifade eden Başkan Aziz Kocaoğlu, “Tabi ki önemli olan yarışmak, önemli olan ortaya bir iddia koymak. Çalışa çalışa eksiklerinizi giderecek ve ileri yürüyeceksiniz” diye konuştu.
 
Bir kentte birlikteliğin korunabilmesi halinde sinerjinin de yakalanacağını ifade eden Başkan Kocaoğlu, “Bu konuda her zaman önderlik yapmaya çalıştık. İzmir’de spor altyapısının eksiklerini önemli ölçüde tamamladık. Bir tek stat konusunda eksiğimiz kaldı. İlçe belediyelerimizin bu alandaki çalışmalarına da destek veriyoruz” dedi.
 
Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge ise geçtiğimiz yıllarda 12 takımla başlayan turnuvanın İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 48 takıma ulaştığını ve kentin yeni bir markası olma yolunda ilerlediğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na destekleri nedeniyle teşekkür eden Orhunbilge, önümüzdeki yıllarda çok daha fazla sayıda kulübün katılımıyla İzmir Cup’ı büyüteceklerini dile getirdi.


 
İZMİR HATIRASI
Başkan Kocaoğlu, ziyaretin ardından İzmir kulüplerinin minik sporcularıyla birlikte Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Konak Meydanı’na minyatür kaleler kurarak gösteri maçı yapan U12 sporcuları, sporun ruhuna uygun bir şekilde İzmir dayanışmasının en güzel örneğini sergiledi.
 
HEYECAN BAŞLIYOR
Altınordu’nun Selçuk Efes Tesisleri’nde yapılacak turnuvanın açılış töreni 3 Nisan Cuma günü saat 13.30’da yapılacak. Aralarında dünyaca ünlü kulüplerin de yer aldığı 48 takım, 8 ayrı grupta mücadele edecek.

SPORSEVERLERE ULAŞIM DESTEĞİ
U12 İzmir Cup’ın açılış törenini ve müsabakaları izlemek isteyen sporseverler ve sporcu aileleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Nisan Cuma günü saat 11.00’de Halkapınar (2) Aktarma Merkezi’nden otobüs kaldırılacak. Saat 17.00’de ise İzmir’e dönüş için harekete geçilecek. 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli ağaçlardaki kuş yuvalarıyla şenlenecek
Çiğli Belediyesi tarafından ilçenin birçok noktasında bulunan ağaçlara, ...
Başkan Uyar hizmet döneminin ilk yaşını kutladı
Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar hizmet yılının 1 yıllık sürecini tamamlamanın ...
Çeşme'de sokaklarını bambaşka yapacak proje!
Çeşme sokaklarına bambaşka bir görüntü kazandıracak olan yayalaştırma ...
 
Aktepe ve Emrez'in dönüşümü için 'büyük' yarışma
Gaziemir’deki 122 hektarlık alan için 500 bin TL ödüllü “Kentsel Tasarım ...
Konak Meclisi’nden iki kritik karar
Konak Meclisinde değişen belediye yasası hükümleri uyarınca görev yapan ...
Karabağlar Meclisi’nde Berkin Elvan tartışması
Karabağlar Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında Berkin Elvan ismi ...
 
Karşıyaka Meclisi’nde Başkan Akpınar’a sürpriz!
Karşıyaka Belediyesi Meclis’i Nisan Ayı Olağan Meclisi’nde 1. Yıl coşkusu ...
Başkan Badem’in acı günü
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem annesini kaybetti.
Bayraklı’da işçi isyanı: Örgütlenmek istediler, atıldılar!
Belediyenin işlerini yapan taşeron firmada çalışan işçilere örgütlenme ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva