HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
15 Mayıs 2024 Çarşamba - 10:24

Başkan Işık’tan Engelli Merkezi müjdesi

Engelliler Haftası’nda engelli bireyler ve aileleriyle bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Engelli Merkezi yapacağının müjdesini vererek, “En büyük hayallerimden ve en çok önem verdiğim projelerimden biri olan bu merkezi yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Başkan Işık’tan Engelli Merkezi müjdesi

Gaziemir Belediyesi, Engelliler Haftası’nda engelli yurttaşlar ve aileleri için kahvaltı düzenledi. Belediye Başkanı Ünal Işık’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa belediyenin boccia takımının sporcuları, belediyenin Engelsiz Hizmet Aracı’ndan yararlananlar, Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Gülgün Yorgancılar ile dernek üyeleri ve aileler katıldı. Katılımcıların taleplerini, yaşadıkları sorunları dinleyen Başkan Işık, engelli bireylere yönelik planladığı projelerini anlattı.

Belediyenin engelli vatandaşlara verdiği hizmetleri geliştirerek devam ettireceklerini, bu hizmetlere yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, “Çok küçük dokunuşlarla, dayanışmayla ve sevgiyle sizlerin hayatlarınıza büyük katkılar sağlayacağımızı biliyoruz. Gaziemir Engelli Merkezi’ni yapmak en büyük hayallerimden ve en büyük projelerimden biri. Bu merkezi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyor, planlamalarımızı yapıyoruz. Sosyal hizmet uzmanları, psikologlar ve özel eğitim öğretmenleri başta olmak üzere uzmanlardan oluşacak kadromuz, bu merkezde yurttaşlarımıza hizmet verecek. Bu özel merkezde eğitimler, sosyal, kültürel etkinlikler ve spor faaliyetleri yapılacak” diye konuştu.



Ailelere tam destek
Ailesinde engelli birey olan insanların çok büyük zorluklar yaşadıklarını bildiğini söyleyen Işık, “Bu merkezde vereceğimiz hizmetler sayesinde, engellisine bakan aile bireyleri, kendilerine vakit ayırabilecek ve sosyalleşebilecek. Burada vereceğimiz danışmanlık hizmetleriyle aileler, sosyal ve psikolojik yönden daha güçlü olacak. Amacımız engelleri birlikte aşmak, ailelerin sorumluluklarına ortak olup nefes almalarını sağlamak” diyerek sözlerini tamamladı.

 
TBMM'de 'Kamuda Tasarruf' tartışması
 
Muhittin AKBEL sordu... İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhun ÖZYURT, göçü anlattı... Tabip Odası, vize merkezi gibi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erdal 16 Mayıs 2024 Perşembe 10:41

Merhaba başkanım öncelikle başarılar diliyorum size yolunuz açık olsun çok Güler yüzlü bir başkansınız Gaziemir için çok iyi işler yapacağınıza yürekten inanıyorum belediye içinde yaptığınız atamalardan da beli oluyor kimseyi ötekileştirmeden birlik beraberlik içinde yürütmeye çalışıyorsunuz işleri Allah yar ve yardımcın olsun Başkan Başkanım belediye personeline biraz disiplin konusunda uyarıda bulunsanız iyi olacaktır beleidye çalışanların günün çoğunluğunu çatıda çay sigara içerek geçiriyor eline kahveyi çayı çalan çatıya çıkıyor bu olaya beli bir saat ve dakika konulsa daha çok iyi olacak çatıda olduğu gibi belediye yan tarafında özelikle bilgi işlem personeli dışarda belediye yan tarafta eline sigara çayı alıp bir seksek oturup keyif yapıyor elbete keyif yapsınlar ama bunların bir saati bir dakikası olması gerek beli bir belirlenir herkes çayını sigarasını gidip orda içer sonra işin başına geri döner merdiven başında otoparkta çatıda belediyenin yan tarafında herkes akşama kadar sigara çay kahve keyfi yapıyor başkanım bu konuda da bir uyarınız olsun iyi niyetiniz suistimal etmesinler burda iş Başkan yardımcılarına ve müdürlere düşüyor

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklı Belediyesi çöktü... Sendika '24 saat mühlet’ verdi!
Bayraklı Belediyesi’nde yaşanan maaş krizi sonrası bugün memurlar iş bırakma ...
Başkan ‘haberim yok’ demişti: O planın ayrıntılarında neler var?
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde tartışmalara neden olan ve Karşıyaka’nın ...
Deppo Efes yeni sezona hazır
Selçuk Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Deppo Efes, yeni sezon ...
 
Esnaf talep etti... Bornova'da Tarihi Çarşı yenileniyor
Tarihi yüzyıllar öncesine uzanan Bornova Büyük Çarşı, esnafın ve Bornovalıların ...
'Bardakçı Baba' Aydınlılarla buluştu
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydınlıları birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla ...
Özel çocuklardan Başkan Kınay'a ziyaret
Karabağlar sınırlarında bulunan Sadettin Tezcan Özel Eğitim Meslek Okulu'nun ...
 
Aydın Fenerbahçeliler Derneği’nden Başkan Çerçioğlu'na ziyaret
Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil ve yönetim kurulu ...
Belediyelerde çöküş... Bayraklı'da iş bırakma kararı!
Bayraklı Belediyesi’nde borçlar sebebiyle maaşların kesintili bir biçimde ...
Girişimci Kadınlar Platformu'ndan Başkan Çerçioğlu'na ziyaret
Aydın Girişimci Kadınlar Platformu Başkanı Nebahat Üstüner ve yönetim ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim için çok mu 'erken'?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kent Üzerine: İzmir için yeni ufuklar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva