HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
5 Ağustos 2021 Perşembe - 13:29

Başkan Gümrükçü mahalle turuna Sasalı ile devam etti

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, hız kesmeden sürdürdüğü mahalle toplantılarına son olarak Sasalı Mahallesi ile devam etti.

Başkan Gümrükçü mahalle turuna Sasalı ile devam etti

Pandemi kısıtlamalarının kalkmasını fırsata çeviren Başkan Utku Gümrükçü, Marmaris’te meydana gelen yangın bölgesine gerçekleştirdiği destek ziyaretinin dönüşündeSasalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Çiğli Belediyesi Sasalı hizmet binası önünde gerçekleştirilen toplantıya CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ve ilçe yönetimi, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Sasalı Mahalle Muhtarı Ahmet İzci’nin açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, vatandaşlar talep ve şikayetlerini tek tek dile getirdi. Başkan Gümrükçü, vatandaşların sorunlarıyla ilgili sık sık notlar aldı. Toplantının yapıldığı alanda bulunan Çiğli Belediyesi ikram aracı, mahalle sakinlerine sıcak ve soğuk içecek ikramında bulundu.

Çocukların park ve kurs talebi geri çevrilmedi

Toplantıda ebeveynlerinin ardından söz alan çocuklar, Başkan Utku Gümrükçü’den mahallelerine park yapılmasını ve spor kursları açılmasını talep etti. Bunun üzerine Başkan Gümrükçü, kursa gitmek isteyen çocuklarıkayıt işlemleri için toplantı alanında kurulan Spor ve Gençlik Müdürlüğü masasına yönlendirirken, konumunu vatandaşların belirlediği parkın yapımına kısa süre içerisinde başlanacağını ifade etti.

Anahtarlık,top ve şapka hediyesi

Başkan Gümrükçü, toplantının düzenlendiği meydanda kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan çocuklara 200’ünüzerindetop hediye etti. Çocukların sevgi gösterisini karşılıksız bırakmayan Başkan Gümrükçü, bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Toplantı alanında kurulan standa HES kodlarıyla gelen mahalle sakinlerine ise pratik olarak kullanabilecekleri HES Kodlu anahtarlık ve sıcaktan korunmaları amacıyla şapka hediye edildi.

Başkan Gümrükçü: “Her zaman yanınızdayız”

Mahalle toplantılarıyla vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, “Kaklıç ve Balatçık Mahallelerimizin ardından Sasalı’dahemşehrilerimizle bir araya geldik. Talep, istek ve şikayetlerini dinledik. Öncelikli olan sorunlardan doğalgaz konusuyla ilgili sorumluluk alanımız dışında olsa da yetkili şirketle görüşmelerde bulunup süreci hızlandıracağız. Sokak hayvanlarının bakımı ve kontrolü ile ilgili çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam edeceğiz. İlaçlama konusunda ciddi yatırım yaptık. Kaklıç ve Balatçık Mahallelerimizde olduğu gibi Sasalı’da dasinekle mücadeleyi etkili sürdüreceğiz. Ağır vasıta araçların geçmesinden dolayı bozulan yolları kısa süre onaracağız. Çocuklarımızınisteği üzerine parkımızın müjdesini de verdik” dedi.

“İzmir’in markası olacak”

Başkan Gümrükçü sözlerini şöyle sürdürdü, “Sasalı, tarım, hayvancılık ve balıkçılık açısından önemli bir nokta. Üretime sağladığı katma değerin yanı sıra Çiğlimizin denizle buluşması anlamında da stratejik öneme sahip. Sasalı’nın kalkınması demek mahalle halkının, Çiğli’nin ve İzmir’in gelişmesi demek. Bu doğrultuda son olarak, Büyükşehir BelediyemizTarım Enstitüsünü Sasalı’ya açtı. Bölgenin turistik değerini artıracak bu tür yatırımlaradestek olacağız.”

Ahmet İzci: “Bir arada olmaktan mutluyuz”

Böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Sasalı Mahalle Muhtarı Ahmet İzci, “Başkanımızı ve belediye emekçilerimizi tekrar mahallemizde ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Mahallemizin belirli sorunları var. Bunların başında anons sistemi, bozuk yollar ve sokak hayvanları konuları geliyor. Bugün burada bunları konuşacağız. Başkanımızın da destekleriyle sorunlarımızı çözüme kavuşturmayı umuyoruz” dedi.

 
13 yıl hapisle aranıyordu, İzmir'de yakaladı
 
CHP’li Sındır: Çiftçi CHP iktidarında hakkını alacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca’nın ormanlarında yangına karşı 7/24 nöbet
Buca Belediyesi, İzmir’in akciğerleri konumunda olan Kaynaklar ormanlarını ...
İzmir’in olimpiyat gururu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “İzmir’in Aslanları” ismini ...
Bayraklı'dan yardıma gitmişlerdi... Ölümden döndüler
Marmaris'te günlerdir devam eden ve rüzgarın ani yön değiştirmesi nedeniyle ...
 
Konak'ın sosyal destek merkezi hazır
Konak Belediyesi Sosyal Destek Merkezi bünyesinde, belediye ve Türk Kızılayı ...
Buca'da tek kalemde 15 milyonluk satış
Buca Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 6 bin metrekarelik taşınmazı 15 ...
Başkan Gümrükçü ‘vatandaş altınlarımız sarardı diyor' dedi… Çiğli’deki kokunun sebebi ne?
Harmandalı’dan yükselen çöp kokusunun ardından Çiğli’nin merkez mahallelerinde ...
 
Şahin Akdemir’in ismi Güzelbahçe’de yaşayacak
Güzelbahçe Belediyesi Marmaris yangınında hayatını kaybeden Marmaris Kahramanı ...
Bayraklı'da belediye personeline sağlık kontrolü
Bayraklı Belediyesi çalışanları iş sağlığı ve güvenliği kanunu kapsamında ...
Ödüllü karikatürler ile mizah Karaburun’da
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uluslararası düzeyde gerçekleştirdiği ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva