HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Eylül 2021 Perşembe - 15:32

Başkan Çerçioğlu Çine muhtarları ile buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine mahalle muhtarları ile geniş bir toplantı gerçekleştirdi. Muhtarların tek tek söz aldığı toplantıda talepler alındı ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Çerçioğlu Çine muhtarları ile buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün katılımıyla, Çine mahalle muhtarları ile geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya ayrıca CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İyi Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’de katıldı.

Başkan Çerçioğlu toplantının başlangıç konuşmasında Büyükşehir’in Çine’ye yaptığı hizmetleri tek tek sıralayarak; altyapı, yollar, sosyal destekler ve diğer hizmetlerin genel bilgilerini muhtarlar ile paylaştı.

Büyükşehir Belediye bürokratlarının hazır bulunduğu toplantıda, muhtarlardan mahalleleri hakkındaki talep, görüş ve öneriler alındı ve gelen talepler hakkında muhtarlar ve azalarına anında bilgilendirme yapıldı.

Hayat pahalılığından dolayı vatandaşların ve esnafların zor durumda olduğuna dikkat çeken CHP Milletvekili Bülent Tezcan, “Vatandaş pazarda alışveriş edemiyor, çünkü pahalı. Üretici tezgah açmış ama üreticide şikayetçi, kazanamıyor. Neden diye soruyoruz. Geçen sene aldığım gübreye şimdi 2-3 katı para ödüyorum diyor. İlaç, elektrik ve sulama pahalı, ben ne yapacağım diyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız ise yol, köprü, altyapı yapar başkada bir şey yapmam demedi. Çine’nin köylerinde ziraat yapanlara destek verdi. Gübre, tohum, süt toplama tankları desteği verdi.” şeklinde konuştu.

Çine’ye yapılması için düşünülen cezaevi projesini eleştiren CHP Milletvekili Süleyman Bülbül, “Çine’ye 4500 kişilik her suçtan mahkum olan kişilerin kalacağı, 296 milyon lira ihale ile açılmış bir cezaevi planlıyorlar. Biz dedik ki yaşam alanı cezaevi olmaz, güvenlik sorunu olur. 296 milyonluk bütçeyi Aydın’a yatırım olarak, fabrika olarak getirelim dedik. İş olsun, aş olsun dedik kabul etmediler. Aydın’a gelen devlet yatırımında 81 il içerisinde 77.yiz. Çine’ye cezaevi kazandırıyoruz diyorlar. Çine’ye cezaevi kazandırıyoruz gibi kötü bir laf yok.” dedi.

Çineli muhtarlarda cezaevi yerine, Çineli gençler için yeni iş imkanı sağlayan yatırımların yapılması gerektiği belirtti.

Başkan Çerçioğlu: 10 milyon liralık yeni bir yatırım ile Halk Ege Et’in Çine’deki tesisinin kapasitesini arttıracağız.
Toplantının verimli geçtiğini ve Çinelilere hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Özlem Çerçioğlu, “Çine’mize yatırımlarımızı eksiksiz olarak getiriyoruz. İlçe belediyemiz ile birlikte bizim sorumluluğumuzdaki; altyapı, üstyapı ve sosyal destekler noktasındaki tüm ihtiyaçlara yatırım ile cevap veriyoruz. Muhtarlarımızdan aldığımız geri dönüşlere bakacak olursak, hizmetlerimden memnunlar. Daha fazlası için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Çine’nin geleceğe dönük, sürdürülebilir, istihdam yaratacak, sosyolojik yapısını uygun projelere ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Bunu da biz yapacağız. 10 milyon liralık yeni bir yatırım ile Halk Ege Et’in Çine’deki tesisinin kapasitesini arttıracağız.” dedi.

 
Aydın Büyükşehir bin dönüm araziye can verdi
 
İzmir'de metruk ev, alev alev yandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın Büyükşehir bin dönüm araziye can verdi
Tarımsal sulama altyapı ağını genişleten Aydın Büyükşehir Belediyesi, ...
Büyükşehir gençlere kucak açıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, barınma sorunu yaşayan kentteki üniversite ...
Başkan Soyer: Can dostlara merhamet değil adalet borçluyuz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Fuar İzmir’de kapılarını ...
 
Başkan Batur: Hedefimiz sürdürülebilir bir kent
Konak Belediyesi’nin, Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’nde düzenlediği etkinliklere ...
Büyükşehir'den Kemeraltı esnafına 10 seminerlik program
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Kemeraltı'nı 24 saat yaşayan ...
Karşıyaka’da ‘Bekir Coşkun’ heykeli açıldı
Usta Yazar Bekir Coşkun’un 18 Ekim 2020’deki vefatının ardından heykelini ...
 
Narlıdere’de ‘Kültür Sanatta’ yeni dönem
Narlıdere Belediyesi, pandemi kısıtlamaları nedeniyle bir süre ara verdiği ...
Selçuk Kent Belleği'nde bir göç hikayesi
Yazar Semra Yeşil, “Elveda Makedonya Bir Göç Hikâyesi” adlı kitabıyla ...
Başkan Soyer Göbeklitepe Sergisi’nin açılışına katıldı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Resim Heykel Müzesi ve Galerisi'ndeki ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva