HABERLER>GÜNCEL
13 Haziran 2021 Pazar - 09:39

Başkan Batur’dan çağrı: Sepil geri dönmeli!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmirli spor kulüplerinin başarılarını değerlendirdi. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in görevden ayrılma kararı vermesi hakkında konuşan Başkan Batur, “Mehmet Sepil Başkanımızın ayrılması hala içimize sinmedi. Taraftarlar geri dönmesini istiyor ve ben de geri dönmesi kanaatindeyim. Gerçekten Göztepe’yi seven, Göztepe semtinin çocuğu” dedi.

Başkan Batur’dan çağrı: Sepil geri dönmeli!

EGEDESONSÖZ- Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmirli spor kulüplerinin 2020-2021 sezonu çok başarılı geçirdiğini söyleyerek, Play-Off final maçında Altınordu ile karşılaşarak Süper Lig’e çıkan Altay camiasını kutladı. Başkan Batur, istifa edeceğini duyuran Göztepe Başkanı Mehmet Sepil hakkında, bu ayrılığın içine sinmediğini söyledi.

Konak ilçe sınırlarının kulüpleri olan Altay ve Altınordu takımlarının bu yıl TFF 1’nci ligteki başarılarını kutlayan Başkan Batur, Altay’ın Play-Off final maçında Altınordu’yu yenerek Süper Lig’e çıkmasıyla; Süper Lig’te 2 İzmir takımının yer almasının şehre hareket getireceğini vurguladı.

Altay’ın stadının büyük bir çoğunluğunun tamamlandığını aktararak Play- Off finalini değerlendiren Başkan Batur,  “Altay ve Altınordu’nun İzmir finali oynaması gurur verdi. İkisi de Konak’ın takımları. Maça da gittik. Birisi kazanacaktı, Altay kazandı ama Altınordu çok iyi bir mücadele örneği verdi. Gelecek sene Altınordu bir iki takviye yaparsa, kadrosunu korursa Süper Lig’te onu da görebiliriz diye düşünüyorum” dedi.

İZMİRİMİZİN SEMBOLÜ
Başkan Batur, başarıları dolayısıyla Altay camiasını kutlayarak,  Teknik Direktör Mustafa Denizli hakkında, “Yıllar sonra gelip Altay’ın başına geçen 18 yıl önce bıraktığı noktaya getiren, Mustafa Denizli hocamıza da teşekkür ediyoruz. O bizim İzmir’imizin sembolü. 3 büyükleri şampiyon yapan bir hocamız. ‘O da Altay’a borcumu ödedim’ dedi. Gerçekten de duygusal bir yaklaşımdı. Kendisini kutluyorum” ifadelerini kullandı. Ayrıca futbolun seyirciyle güzel olduğuna dikkat çeken Başkan Batur, Bu sene İzmir takımları hareketliydi ancak futbol seyirci olmadığı zaman eksik kalıyor. Atmosferin tamamlanması için, pandemi koşullarının iyileşmesiyle federasyon sayıları artıracaktır diye düşünüyoruz” diye konuştu.

GERİ DÖNMESİ KANAATİNDEYİM
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in Göztepe’den istifa edeceğini açıklamasının içine sinmediğini belirten Başkan Batur, “Mehmet Sepil çok büyük emek verdi; Göztepe’nin belli bir noktadan Süper Lig’e gelmesi konusunda, stadın ve tesislerin yapılması konusunda… Kendisine emekleri için teşekkür ediyoruz ama Mehmet Sepil Başkanımızın ayrılması hala içimize sinmedi. Taraftarlar geri dönmesini istiyor ve ben de geri dönmesi kanaatindeyim. Gerçekten Göztepe’yi seven, Göztepe semtinin çocuğu. Yıllar sonra gelip Göztepe’yi belli bir noktaya getirmek için büyük çaba harcayan iyi bir Göztepe’li. Mehmet Sepil Başkanımız Beşiktaş maçında biraz kırıldı, onu da biliyoruz. Neticede Göztepe’nin Mehmet Sepil Başkanımıza ihtiyacı var” dedi. 14 Haziran günü gerçekleşecek Göztepe’nin kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katılacaklarını aktaran Başkan Batur, “14 Haziran 1925 Göztepimizin kuruluş günü… Göztepemizin yeni yaşı kutlu olsun diyorum. Pazartesi akşamı oradayız inşallah, hep birlikte Göztepe’de olacağız” dedi.

 
Aşılamada sıra 40 yaş üstünde!
 
Genç öğretmenlerin acı sonu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşılamada sıra 40 yaş üstünde!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşıda 40 yaşa kadar indik. Yaşınız 40 veya ...
DEAŞ operasyonunda 14 kişiye gözaltı
İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.
Mehmet KARABEL yazdı... 100 yıldır konuşulan o roman!
Mehmet KARABEL yazdı... 100 yıldır konuşulan o roman!
 
Afrin'de hastaneye saldırı: 13 sivil hayatını kaybetti
Hatay Valiliği, terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'deki hastaneye saldırısında ...
Yağış nedeniyle ağacın altına sığındı... Yıldırım düştü!
Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde tarlada çalışırken sağanak nedeniyle ...
İzmir'de yaşayan babanın isyanı: Eminim kızım burada katledildi!
İstanbul Kadıköy'de pansiyonun penceresinden düşerek yaşamını yitiren ...
 
Ağır ceza hakimi evinde ölü bulundu
Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi hakim Buket Demirel evinde ölü bulundu.
Ukraynalı modelin son sözü 'please' olmuş
Ukraynalı fotomodel Anzelika Srabiants'ın (33) birlikte yaşadıkları rezidansın ...
Bakanlıktan onay geldi… Çiçekli Mahallesi planları askıda!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü, ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva