HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Mayıs 2021 Çarşamba - 11:46

Başkan Acar’dan hizmet raporu ve bayram mesajı

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Bugün büyüyen, gelişen ve huzur veren bir Aliağa’dan bahsediliyorsa bu öncelikle Aliağalıların başarısı, Aliağalıların birliği ve Aliağalıların emeğiyle ortaya çıkmıştır. Evet, Aliağa İzmir’in yükselen yıldızıdır ama bu yıldızı Aliağalılar yükseltmiştir” dedi.

Başkan Acar’dan hizmet raporu ve bayram mesajı

Planlı yapılaşmanın ve planlı yaşamın uygulama alanı bulduğu Aliağa’da yeni projelerini başlatan Aliağa Belediyesi kentte insana dokunan ve insanı değerli kılan çalışmalarını sürdürüyor. Altı yıl öncesinin petrokimya sanayisine dönük tek yönlü şehir yapısından bugün çok yönlü çağdaş bir ilçe durumuna gelen Aliağa’da hayat standartları hızla yükseliyor. Ağır sanayinin yanında turizm, tarım ve nakliye gibi büyük iş kollarının da ekonomik ağırlığının hissedildiği ilçede nüfus ile birlikte konut sayısı da günden güne artıyor. Bu düzenli ve planlı büyümeyi “Birlikten kuvvet doğdu. Bu birlik Aliağalıların ve bu kuvvet Aliağalılarındır, Aliağa’ya gönül verenlerin ve burada yaşayanlarındır” diyerek açıklayan Başkan Acar çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

YEŞİL ALANDA ZİRVEDEYİZ
“Hangi sektörü ele alırsak alalım Aliağa bir emek kenti, Aliağalılar da emek yoğun çalışan insanlardır.Tabii ki ilçenin ortak kullanım alanlarından en fazla onlar faydalanacak, tabii ki projelerimiz önce onlara dokunacak” diyerek çalışmalarının anlatan Başkan Acar, “göreve geldiğimiz günden Ocak 2021tarihine kadar bir milyon yüz bin metrekarelik yeşil alanı ilçemizde insanımızın hizmetine sunduk. Bu kişi başına düşen alanda Türkiye ortalamasının çok üstünde İzmir ortalamasının ise üç katından fazladır. Aliağa büyüyor ama büyürken de insanımızı değerli kılan hizmetler de çoğalıyor” ifadelerini kullandı.

İNSANIN DERDİ BELEDİYENİN DERDİDİR
Aliağa’da yerleştirdikleri “çözüm anlayışı” ile ilgili de konuşan Belediye Başkanı Serkan Acar, “İlçemizde insanımızın meselelerinin çözümünde bürokrasi veya yerel yönetim ayrımı yapmıyoruz. Sayın Kaymakamımızın bu noktada çok büyük desteği var. Bu destekle beraber birçok kurumumuzla oluşturduğumuz muhteşem bir uyum var. Hemşehrilerimin derdi varsa önce biz varız, Milletin Ekibi var. Madem ki insanımız derdini çözmek için bizi memur etmiş öyleyse evvela Aliağa belediyesi derdi çözecek, önce biz yardıma koşacağız. İşte biz bu anlayışla organize olduk. Hizmet ve çözüm yapımızı bu anlayışla oluşturduk” açıklamasını yaptı.

BAŞLAMAMIZ BİTİRMEMİZDİR
Başkan Acar, “Geçtiğimiz günlerde çeşitli alanlarda planladığımız sekiz projemizi daha başlattık. Bizim işe başlamamız demek Allah’ın izniyle bitireceğimiz günün belli olması demektir. Biz planlamamızı ve bütün hazırlıklarımızı buna göre yaparız. İnşallah tamamladığımız bu projeler Aliağa’nın güzelliğine güzellik ve değerine değer katacaktır” dedi.

ALİAĞA İZMİR’İ AYDINLATACAK
“Biz bunları yaparken yanımızda gördüğümüz tek güç Aliağalıların gücü, Aliağa’nın potansiyeli ve Aliağa’nın değerleridir. Biz hiç durmadan çalışmaya devam edecek, insanımıza hizmetten bir an bile geri durmayacağız. Burada da bir başarı varsa o başarı da tamamen Aliağalıların başarısıdır. İnanıyorum ki hemşehrilerimizin emekleriyle yükselen Aliağa yıldızı bütün İzmir’i aydınlatacaktır.” Diyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

BAŞKAN ACAR: BENİM BAYRAMIM…
“Bayramda da çalışacağını ve her an görevinin başında olacağını sözlerine ekleyen Başkan Acar, “bütün milletimizin ve hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. İnanıyorum ki salgın hastalıktan kurtulacağımız günler çok yakındır. O günlerde daha güzel bayramlar kutlayacağız. Ben ve tüm çalışma arkadaşlarım bayramda da görevimizin başında olacağız. Benim bayramım insanımın memnuniyeti, güveni ve yüzündeki gülümsemesidir…”

 
Bir karış toprak boş kalmadı: İzmir'de yanan bölgeye 6,5 milyon fidan
 
Başkan Tugay’dan Boğa Ferdinand’ın çiftliğine destek
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hayaller-Gerçekler 12 Mayıs 2021 Çarşamba 13:30

Aliağa mı İzmir'in yükselen yıldızı? Sanayiyi çıkar, geriye ne kalıyor?

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Selçuk’ta atıklar gübreye dönüşüyor
Selçuk Belediyesi doğal yaşamı korumak, sağlıklı üretimi teşvik etmek ...
Batur, belediye çalışanları ile bayramlaştı
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sabahın erken saatlerinde belediyenin ...
Karabağlar Belediyesi’nden bayram dayanışması
Karabağlar Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşları ...
 
Menderes’te bayram temizliği
Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde cadde ve sokaklarda temizlik ...
Bayraklı'da çocuklara sürpriz bayram hediyesi
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, pandemi tedbirleri kapsamında ...
Dikili'de ihtiyaç sahiplerine 'alışveriş kartı' uygulaması
Dikili Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesi yapılan Alışveriş ...
 
Bornova'da veresiye defterleri kapanıyor
Bornova Belediyesi, iş dünyasından hayırseverin desteğiyle dar gelirli ...
Yeni istihdam platformu: Buca Kariyer
Koronavirüs salgını sırasında daha can yakıcı hale gelen işsizlikle mücadele ...
Başkan Kılıç hobi bahçelerine sert çıktı: Haziran ayı gibi geliyoruz!
İzmir’in birçok ilçesinde olduğu gibi Buca’da da bulunan ve yasa dışı ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva